Palmiros horoskopas šeštadieniui, gruodžio 5 d.

Šiuo metu stipri abiejų užtemimų – Mėnulio (lapkričio 30 d.) ir Saulės (gruodžio 14 d.) – įtaka. Laikas tarp dviejų užtemimų lemtingas, tad pavojinga ką nors keisti. Reikalas tas, kad padarius klaidą, apsigalvojus kelio atgal nebebus... Tokiu metu stinga atsargumo, todėl būtina atida, kad ir kuo užsiimsite, geranoriškumas bendraujant – ne tik su svetimais, bet ir su savais.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2020, 12:01 AM

Savaitgalis, kupinas lyriškų nuotaikų, poetiškos ramybės, leis atgauti darnos pojūtį, padės stiprinti santykius su artimaisiais, draugais, mylimu žmogumi. Džiaukitės savo namais, kuo daugiau dėmesio skirkite šeimai, kad artimieji pajustų, kas yra vienybės palaima, saugumas šeimos uoste.

Romantiškiems pasimatymams palankus tik šeštadienis, beje, šios dienos meilės pažintys perspektyvios.

Šventinėms dovanoms pirkti tinkamiausias laikas: šeštadienį iki 16 val. 25 min., sekmadienį nuo 17 val. 16 min. ir visas pirmadienis.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai reikšmingesni moterims. Palanku buvo regėti kovą, ginklus, metalinius instrumentus, kraują.

Blogas ženklas: jei šukos lūžtų, daug plaukų išsipeštų ar jie būtų labai susivėlę, jei tarakonai į namus ateitų, laikrodis vėluotų ar sustotų, veidrodį sudaužyti.

Geras ženklas: iš ko nors pinigų gauti (pelnas visą mėnesį); jei laikrodis skubėtų – greita sėkmė; rasti blizgantį daiktą, išvysti laužą.

Avinas (03 21–04 20). Džiugus šeštadienis – svarbi problema gali išsispręsti palankiai, nors ir netikėtu būdu. Tai itin romantiškas metas – gali užsimegzti ilgalaikis meilės ryšys.

Jautis (04 21–05 20). Savaitgalį geriausia praleisti namie su artimaisiais.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienio naujienos, susitikimai gerai nuteiks. Pavyks įgyti jums svarbaus žmogaus pasitikėjimą, užsitikrinti įtakingo asmens paramą. Šeštadienį daugiau dėmesio skirkite mylimam asmeniui.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis palankus įteikti dovaną artimam, mylimam žmogui, paišlaidauti renkant šventines dovanas draugams.

Liūtas (07 23–08 22). Pats laikas šeštadienį ieškoti protingos išeities iš keblios šeiminės situacijos.

Mergelė (08 23–09 22). Romantiškos dienos – slaptos svajonės ims pildytis. Galite sulaukti netikėtų žinių, galbūt slaptų dovanų, taip pat malonių svečių iš užmirštos praeities.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pokalbiai su draugais itin svarbūs šiomis dienomis, ypač būkite atidūs draugų nuomonei, patarimams, išgirstiems šeštadienį.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei šeštadienį pavyktų pasikalbėti su savo šefu ar įtakingu asmeniu, užsitikrintumėte stabilumą. Tai puikus metas spręsti tėvų ir vaikų problemas. Netikėtai gali atsinaujinti senas meilės ryšys.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalis žada staigmenų – netikėtos naujienos iš seniai girdėtų žmonių, susitikimai su seniai matytais bičiuliais. Šeštadienį toli nuo namų gali megztis romantiški santykiai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį tiktų įteikti susitaikymo dovaną draugui, mylimam asmeniui, sutuoktiniui ar tėvams. Tądien verta analizuoti nesutarimų priežastis.

Vandenis (01 20–02 18). Daugiau dėmesio skirkite savo porai – taurinkite savo santykius (kita savaitė bus sudėtinga). Romantiškiems pasimatymams tinkamesnis šeštadienis.

Žuvys (02 19–03 20). Svarbios dienos – jausitės ramūs, stiprūs ir reikalingi. Jums nestigs įkvėpimo nei dirbant, nei pramogaujant, o labiausiai norėsis bendrauti su žmonėmis, artimais jūsų profesijai, – tarp jų galite sutikti naujų puikių draugų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.