Palmiros horoskopas antradieniui, sausio 19 d.

Tai slegiantis, gana pavojingas metas, provokuojantis pasipiktinimą, maištą, kuris gali ir palaužti, o geriausiu atveju priversti persilaužti naujam gyvenimui. Dabar svarbu susitelkti, suvokti, kas nereikalinga, atsisakyti to, kas trukdo judėti pirmyn.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2021, 12:01 AM

Situacija gali neatitikti lūkesčių, tad būkite pasiruošę taikiai, geranoriškai išgirsti ir nepalankią savo atžvilgiu naujieną ar už jus vyresnio, viršesnio asmens sprendimą. Nesiduokite užvaldomi emocijų, nepulkite tuoj pat viską aiškintis ar kirsti, nutraukti santykių. Susilaikykite nuo pykčio, kerštavimo – ką nors nemalonaus išgirdus reikia stabtelėti, palaukti ir jokiu būdu iš karto nereaguoti.

Dienos netinkamos pradėti naujus darbus, imtis naujos veiklos. Antradienį patartina susitelkti į senų darbų užbaigimą. Tiks ieškoti klaidų, ką nors perdaryti, apibendrinti.

Antradienį 22 val. 41 min. Saulė įeina į Vandenio ženklą. Saulė Vandenyje skatina pribrendusių reformų įgyvendinimą ir didesnį asmeninės laisvės poreikį. Itin svarbus bus bičiulystės jausmas – svarbius asmeninius apsisprendimus labiau nei paprastai ims lemti draugai.

Iš pirmadienio į antradienį reikšmingi ryškūs sapnai. Gerai, jei regėjote žemę, gyvulius, duoną, sūrį, varškę valgėte, pieną gėrėte, – tai turtas, skalsa namuose. Blogai, jei sapnavote žaibą, – negeros permainos, neturtas, jei keliavote – kliūtys.

Blogas ženklas: indus sudaužyti – neturtas, liga; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė, dabartinis jūsų noras neišsipildys; susižeisti iki kraujo – nužiūrėjimo požymis; jei netikėtai šaltą vandenį atjungtų, ypač jums maudantis, – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: netyčia šaltu vandeniu apsipilti ar sulyti – sveikata; kojas sušlapti – kas nors perims atsakomybę už jūsų nuodėmes; jei paukščio plunksna ant galvos užkristų arba paukštis suklyktų virš jūsų galvos – sėkmė, apsaugos įgijimas, sutikti žmogų, nešantį kibirus, sklidinus vandens, – norų išsipildymas, šeimos santykių pagerėjimas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – balta, gelsva, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Tai pakilimo metas, kai atrodo, kad viską gali. Deja, vos tik imsitės ko nors svarbaus, pradėsite kokią nors rimtą problemą spręsti, ir netikėtai atsiras kliuvinių. Nepalankios ir naujovės – problemų kils net jei viską apgalvosite, apskaičiuosite.

Jautis (04 21–05 20). Nieko nesiekite jėga – laikas dirbs jūsų naudai. Būkite atidūs atlikdami kasdienes užduotis – dėl šių dienų klaidų galite nukentėti finansiškai. Nepalanku tvarkyti finansinių reikalų, pirkti vertingų daiktų, investuoti pinigų.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis vis dar sudėtingas.

Vėžys (06 22–07 22). Jokių skubotų išvadų ir žaibiškų veiksmų, ypač susijusių su karjera. Itin būkite atidūs atlikdami savo užduotis – vadovybė gali suabejoti jūsų kompetencija.

Liūtas (07 23–08 22). Galite sulaukti priešingų rezultatų, nei tikėjotės. Labai gali būti, kad neteisingai įvertinsite jėgų santykį ar blogai sudėliosite akcentus išgirdę naujieną.

Mergelė (08 23–09 22). Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, niūrokoms mintims, nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, nesivelkite į ginčus, nepatikėkite svetimiems savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą (ypač antradienį). Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjimo diena. Mažiau planuokite – pagalba ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai pakryps nenumatyta linkme. Didesnė traumų tikimybė darbe, buityje, kelyje.

Skorpionas (10 24–11 22). Jūsų galimybės gali būti apribotos. Tai blogas laikas plėsti savo įtaką, naudotis ryšiais su įtakingais asmenimis tvarkant tarnybinius reikalus.

Šaulys (11 23–12 21). Galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais ir savotiška moraline prievarta, kai tenka keisti planus. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūs kupini vilčių ir geriausių ketinimų, tačiau kantrybė seks, ir sutuoktinis ar mylimas asmuo gali tapti jūsų nepasitenkinimo auka. Tai nepalankus metas aktyviai profesinei veiklai.

Vandenis (01 20–02 18). Kas nors pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas, bet labai nepykite – tuo pat metu sulauksite ir netikėtos pagalbos, užuojautos. Tiesa, būkite atidūs, iš ko galima priimti pagalbą, o iš ko ne.

Žuvys (02 19–03 20). Nepersistenkite, kad ir kuo užsiimsite, – taupykite jėgas, laiką ir pinigus (ne laikas investicijoms). Į viską reaguokite ramiai. Ne laikas avantiūroms – nežaiskite su likimu, nepasitikėkite sėkme paskutinę akimirką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.