Palmiros horoskopas trečiadieniui, sausio 20 d.

Trečiadienį padaugės painiavos, tad nereikia nieko sureikšminti ir svarbu neprarasti saiko. Sudėtingesnė antra dienos pusė po 11 val. 26 min. – tai kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, kai tampama jautriais, dirgliais, neatidžiais, nesąmoningai kas nors supainiojama, sugadinama.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2021, 12:01 AM

Dėl šiuo metu nepalankios planetų padėties gali pablogėti savijauta, nesinorėti nieko veikti, džiaugtis gyvenimu. Net ir optimistams nebus lengva: ir jų laukia netikėti rūpesčių, trukdžiai, neleisiantys produktyviai veikti. Reikėtų labiau pasaugoti sveikatą – labiau tikėtinos galvos traumos, neaiškios kilmės skausmai, didesnė insulto tikimybė. Būkite atidesni ir maisto kokybei, labiau pasaugokite kepenis.

Bus didelė konfliktų, išpuolių, nelaimingų atsitikimų, avarijų keliuose ir gamyboje tikimybė. Atsargiau elkitės su elektra, elektros prietaisais, kompiuteriais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, aštriais įrankiais, ginklais. Patartina atsiriboti nuo bendravimo. Ne laikas santykiams aiškintis, netinka jų nei nutraukti, nei naujų užmegzti.

Šios dienos labiau pavojingos asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą, kariškiams, sportininkams, vyrams apskritai. Labiau pažeidžiamos galva, kojos, nugara. Galimi stipresni galvos, nugaros skausmai. Išaugs insulto tikimybė.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Puiku, jei regėjote paukščius, – gera žinia, švarų vandenį – sėkmė. Tačiau nešvarus vanduo – liga; danties netekimas – artimo žmogaus mirtis; ugnis – apgaulė, klaidos; miškas – atminties praradimas. Saugokitės apkalbų, vagių, taip pat gresia neteisybė darbe, jei sapne jus kandžiojo vabalai ar išvydote peilius, šakutes, juolab jei buvote sužeisti aštriu daiktu.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, perdegtų elektros lemputė, lazda sulūžtų, batas suplyštų, į namus tarakonai ateitų, purvu netyčia išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti – išsivalymas; gauti dovanų vaisių, kokį pasodintą augalą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį kritinis laikas tęsis iki 11 val. 38 min., tad iki to laiko nesiimkite nieko svarbaus. Vėliau verta susitelkti į užvilkintus darbus; palankios ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Neskubinkite įvykių, nesivelkite į konfliktus su vadovybe, tėvais. Būkite atidesni jų sveikatai. Nesiimkite namuose remonto, neperstumdykite baldų.

Jautis (04 21–05 20). Tai konfliktiškas laikas: nė nepastebėsite, kaip susinervinę įžeisite antrąją pusę. Tikėtinos ir išlaidos (ar bent skandalai) dėl netikusio vaikų elgesio.

Dvyniai (05 21–06 21). Nuo trečiadienio atsigausite ir pasijusite net geriau nei kiti. Vis dėlto rizikuoti tvarkant reikalus nepatartina. Nesiveržkite nieko naujo imtis veikloje, venkite ko nors reikalauti iš vadovybės ar aukštų asmenų. Būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu – pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje. Galimos buitinės avarijos.

Vėžys (06 22–07 22). Pasaugokite savo darbo vietą. Nepalanku darbo klausimu žadėti, įsipareigoti, ypač jei kas nors spirs greitai apsispręsti. Būkite atidesni tėvams, jų skundams, prašymams.

Liūtas (07 23–08 22). Likite toliaregiški galvodami apie ateitį – nedidelis pralaimėjimas dabar gali apsaugoti nuo didelių bėdų ateityje. Labiau stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite atsargesni su aštriais įrankiais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, nerizikuokite kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nuo trečiadienio reikalai pajudės palankesne linkme.

Skorpionas (10 24–11 22). Būkite atidesni savo vaikams – stenkitės suprasti ir venkite juos spausti. Galimi rimti nesusipratimai, net santykių atšalimas su mylimu žmogumi.

Šaulys (11 23–12 21). Galimas netikėtas nusivylimas mylimu žmogumi ar senu bičiuliu. Nepatartina pirkti technikos ir įrankių tiek veiklai, tiek namams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ne laikas įsipareigojimams veikloje – galite priimti žalingą sprendimą, susipykti su vadovybe. Būkite pagarbesni tėvų valiai. Ir labiau pasaugokite sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite atidūs, iš ko galima priimti pagalbą, o iš ko ne. Pasisaugokite pakliūti į priklausomybę nuo jums padėjusio asmens.

Žuvys (02 19–03 20). Būkite atidūs, kaip klostysis santykiai su mylimu asmeniu, sutuoktiniu, – nepykite, susivaldykite, kad ir ką išgirsite ar sužinosite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?