Palmiros horoskopas penktadieniui, vasario 26 d.

Penktadienis iki pat vakaro sudėtingas, žada įtampą, netikėtas kliūtis, konfliktus. Labiau sunkus laikas bus tiems, kas įpratę visada ir viską žinoti, kontroliuoti, turėti, gauti, kam stinga lankstumo, mokėjimo patylėti, kažko atsisakyti, kai ką paaukoti...

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2021, 12:01 AM

Kad ir kuo užsiimsite, būtina atida, susikaupimas. Asmenims, dirbantiems vadovaujantį darbą, derėtų labiau įsiklausyti į nuotaikas kolektyve, vengti nepopuliarių sprendimų, saugotis intrigų, nesivelti į jokius neaiškius konfidencialius susitarimus, ypač jei jie nukreipti savo įtakai išlaikyti ar dar didesnių dalykų pasiekti. Ir nesistebėkite netikėtomis kliūtimis, saugokitės povandeninių srovių – nesklandumų, trukdymų pakaks.

Venkite skubotų, neapgalvotų, kategoriškų veiksmų, nepriiminėkite atsakingų sprendimų. Netiks santykius aiškintis, kažko reikalauti, reikšti pretenzijas, kaip ir pradėti naujus darbus, kurti planus, žadėti bei įsipareigoti.

Patartina vengti nereikalingo bendravimo (juolab santykių aiškinimosi), taip pat svarbu susitvardyti bei ramiai reaguoti į įvairius nesklandumus, nesusipratimus. Diena bus netinkama kreiptis į viršininkus, aukštus asmenis, spręsti karjeros, taip pat dalykinės konkurencijos problemas.

Vis dėlto vakaras ramesnis – po 16 val. 24 min. prasidės taikus pilnaties metas ir įtampa ims atslūgti. Nepraleiskite progos suprasti ir atleisti, atsiprašyti, taikytis.

Visą dieną išlieka didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų (kelyje, gamyboje) tikimybė. Būkite atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis, su ginklais. Labiau pasaugokite galvą. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai reikšmingi tik tuomet, jei jie buvo aiškūs, konkretūs. Puiku, jei regėjote ryškią šviesą ar ugnį – apsauga, pagalba, jei buvote kailiniais apsirengę, kepurę nešiojote – sėkmė, apsauga. Gerai buvo regėti raktus, būti savo namuose, moterims žuvį matyti – laimė, blogai, jei raktus pametėte, jei po svetimus namus, po laukus ar miškus vaikščiojote. Knygą matyti, ką nors surašyti – naujos pažintys.

Blogas ženklas: jei naminiai gyvūnai bus su jumis pikti, tapti katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei prie jūsų draugiškai prieitų svetimas šuo ar katė, šalia paukščiai tūptų – apsauga, globa.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalio nuotaikos romantiškos, tiesa, sekmadienis gali atnešti rūpesčių dėl nesaikingo šventimo, diena nebus palanki ir vertingų daiktų įsigijimui; šeštadienį palanki oranžinė, sidabriniai tonai, vengtina ryškiai žalia; sekmadienį palanki mėlyna, vengtina geltona, žalia; pirmadienį palanki balta, geltona, oranžinė, tamsiai raudona, vengtinos tamsios spalvos, pilka, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį neskubėkite žadėti bei įsipareigoti (ypač finansiniuose dalykuose) – būsite gana azartiški ir galite pervertinti savo galimybes. Ir nesuvaržykite savęs jokiais pažadais – vėliau jie atneš negeistinų dalykų. Gali tekti užsiimti savo vaikų problemomis, tvarkyti šeimos reikalus. Pasisaugokite vagių.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį dalykinėje veikloje nieko rimto nesiimkite – patirsite visokių nesklandumų, nelogiškų kliūčių, gauti rezultatai taipogi netenkins. Būkite atidesni savo vaikų sveikatai, elgesiui ir atkreipkite didesnį dėmesį į jų sąžiningumą. Nederėtų rizikuoti pinigais, nepalanku pasirašinėti draudimų sutartis.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį skubėjimu nieko nelaimėsite. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, pasirašinėdami svarbų dokumentą, skaičiuodami pinigus, ir, žinoma, vairuodami automobilį. Venkite ginčų, bet ir neskubėkite pasiduoti jums peršamiems dalykams – verta laikytis savo nuomonės.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį siekite kokybės viskame – nesiimkite jokių atsakingų darbų supykę ar pavargę, nes būsite linkę daryti smulkias, tačiau apmaudžias klaidas. Ir būkite pakantesni kolegų, viršininkų kritikai – šiuo metu su jais ginčytis tuščia. Be to, tai gali atnešti ir finansinius nuostolius. Tikėtinos baudos.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį būkite apdairūs šnekėdami, žadėdami – galite aiškiai pervertinti savo sugebėjimus, žinias, suklysti svarbiuose dalykuose. Aplinkiniai, ypač viršininkai, o taip pat mylimas žmogus, vaikai ryškiai matys jūsų klaidas, trūkumus.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis netinkamas tvarkyti svarbius, ypač teisinius, taip pat piniginius – turtinius reikalus: dėl neapdairumo, per didelio patiklumo galite patirti nuostolių. Deja, būsite linkę pasiduoti negerai įtakai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį pasiruoškite greitai persiorientuoti tvarkant reikalus. Ir pagalvokite: ką darytumėte blogiausiu atveju? Labai nepasikliaukite įtakingo asmens ar draugo pažadais – kuo savarankiškiau elgsitės, tuo mažiau netikėtumų sulauksite. Tik neskubėkite ginčytis, juolab pasirašinėti dokumentų. Nerizikuokite vairuodami.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis nesmagus – aplinkiniai vis baksnos pirštu į jūsų klaidas, trūkumus. Kad jumis kiti nenusiviltų, o ir patys nepatirtumėte nereikalingų stresų – atidėkite kitoms dienos savo rūpesčius, svarbių reikalų tvarkymą bei niekam nieko nežadėkite. Ne laikas aptarinėti šeimos biudžetą su sutuoktiniu – susipyksite.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį impulsyviems, o taip pat išsiblaškiusiems arba perdėtiems pedantams rūpesčiai bei įvairios komplikacijos neišvengiami. Iš pirmo žvilgsnio viskas gali pasirodyti tvarkoje, tačiau lemtingą akimirką, kai bus vėlu sustoti, ką nors pakeisti, netikėtai kas nors gali koją pakišti ar paaiškėti naujos, nepalankios aplinkybės. Bus svarbu pasirūpinti tolesne savo interesų apsauga.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį ne viskas pavyks, ką planuosite: trukdys neaiškios, nesuprantamos kliūtys. Būsite pernelyg įtarūs, tačiau nereikėtų leistis užvaldomiems nepasitikėjimo tais, kuriuos mylite, kurie šalia jūsų. Nugalėkite save ir nepavyduliaukite, neįtarinėkite, nesiaiškinkite santykių – būtent tai padės neprarasti jėgų, orumo bei pasitikėjimo savimi. Imkitės tik privalomų darbų bei stenkitės juos atlikti kuo geriau.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį itin nepasikliaukite partneriais, jais labai nesiremkite – ne bloga valia jie gali sugadinti gerą reikalą ar paprasčiausiai suardyti dienos planus. O planuoti reikėtų išties mažiau – nerealu tai, apie ką dabar galvojate. Namuose labiau tikėtinos traumos ar buitinės avarijos.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį stigs įžvalgos, apdairumo, kompetentingos informacijos. Būkite atidesni išgirstoms iš išmanančių asmenų pastaboms, įspėjimams – tai gali padėti užbėgti už akių naujoms problemoms. Galite nukentėti patikrinimo metu, būti priversti atsakyti už įstatymų ar kažkokių taisyklių pažeidimą. Gresia traumos, avarijos kelyje, buityje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.