Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, kovo 4 d.

Ketvirtadienį jausitės smagiai, entuziazmo per akis, tad greitai kažkuo užsidegsite, susižavėsite! Tik ar ilgam? Tad bendravimas su skeptikais ar flegmatiškai nusiteikusiais asmenimis šiandien bus naudingas – apsaugos nuo blaškymosi bei energijos švaistymo niekams, atsitiktiniams dalykams. Jei sugebėsite susitelkti ties kažkuo vienu, nemažai nuveiksite.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-03-04 00:01

Kibkite spręsti susikaupusias problemas, kurkite, improvizuokite. Tai aiškumo bei teisingumo atstatymo metas – ką dabar suprasite, sužinosite, nuveiksite, taps optimizmo, sėkmės šaltiniu. Palanku kovoti už teisybę, teisųjį reikalą, nutraukinėti nereikalingus ryšius, mesti iššūkį priešui, drąsiai įvardinti nusikaltimus, skriaudiką. Būtina ryžtinga pozicija – dera nugalėti baimę, abejones ir kovoti iki galo. Priešingu atveju į kovą nesivelkite. Na, o ką nors pradėjus bus svarbu užbaigti. Taip pat dera mažiau kalbėti.

Tai gana agresyvus metas, siejamas su kovingomis moterimis, ginančiomis vaikus, šeimą, namus. Moterims tinkama proga aiškintis santykius su savo sutuoktiniais. Vyrams nepalanku asistuoti svetimoms moterims.

Palanku kažką daryti rankomis, dirbti su metalais, taip pat sukurti maginę apsaugą namams. Gerai pradėti namo statybą, tvoras tverti, įstatyti duris, užraktus, signalizaciją įrenginėti.

Tinka naikinti parazitus.

Ketvirtadienį ryte 5 val. 11 min. Marsas įėjo į Dvynių ženklą, kuriuo judės iki birželio 23 d. Marsas Dvyniuose skatins žingeidumą, didesnį poreikį nuolat kontaktuoti. Tiesa, bendraujant gali iškilti netakto problema – psichologinis jautrumas, mokėjimas prisiderinti prie pašnekovo, juolab oponentą suvokti ryškiai sumažės. Būkite pagarbesni, santūresni, neskleiskite asmeniškai nepatikrintos informacijos – priešingu atveju jus gana greit palaikys įžūliais neišprusėliais, diletantais ar paskalų nešiotojais. Itin aktualus taps ir plagiato klausimas dirbantiems žurnalistikos, literatūros baruose, versle – svetimos idėjos bus savinamos lengvai ir nuoširdžiai (be sąžinės įsikišimo).

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti mirusiuosius, kapus, blogai – kažką valgyti ar valgį gaminti, gerti svaigalus.

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krentantis peilis įmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – išspręsite sėkmingai painią situaciją, susižeisti kruvinai – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – tamsiai mėlyna, tamsiai raudona, vengtinos ryškios spalvos, taip pat žydra.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį mokėkite nusileisti, susitaikyti su tuo, kas neišvengiama. Be reikalo nesivelkite į ginčus, į kovą. Per daug bus nekontroliuojamų emocijų... Tiesa, sunkumai, kliūtys laikini – jau ryt pasaulis sušvis naujomis spalvomis… Šiandien nebloga proga kreiptis į draugus pagalbos.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį nesistenkite būti visada teisūs bei dėl to kovoti – Marsas iš jūsų ženklo išėjo, tad atėjo laikas diplomatiniams žaidimams, kompromisams. Verta ieškoti klaidų bei jas analizuoti, gilintis į patirtas pamokas, apibendrinti įgytą patirtį.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį būkite nuoseklūs bei atidūs darbe, o kilusias problemas spręskite iš karto – jums pavyks susitarti, išsklaidyti kažkieno įtarimus, nepasitikėjimą bei įgyti simpatiją. Gera diena konsultuotis su netradicinės medicinos specialistu.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį tinka tvarkyti skubius darbo reikalus ar ieškoti laikino uždarbio. Šios dienos pasiūlymai bus įdomus bei naudingi. Būsite kupini romantiškų nuotaikų, naujas romantiška pažintis bus perspektyvi.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis pasyvus – reikalams visai netinkamas, nebent tai būtų susiję su būsto įsigijimu. Pagalba, džiaugsmas per artimuosius, per vaikus. Būkite atidesni ir patys savo tėvams. Svarbių reikalų tvarkymą, svarbius pokalbius atidėkite rytdienai.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis – gera proga sudėlioti visus taškus tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose santykiuose. Vertėtų pasakyti viską, kas susikaupė, kad išsiaiškintumėte priežastį ir daugiau prie to nebegrįžtumėte. Tinka pasirašinėti svarbius dokumentus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį pats laikas pareikalauti, kas jums priklauso, iš šefo ar sutuoktinio, o taipogi jūsų skolininko. Geras laikas susitaikymo dovanai įteikti – tiek sutuoktiniui, tiek mylimam žmogui, tiek draugui.

Skorpionas (10 24–11 22). Stabtelėkite prieš pasakydami svarbų dalyką, pasižadėdami ketvirtadienį. Nors diena sėkminga bei naudinga, turite apgalvoti visas rizikas.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį neskubinkite įvykių – tai ne jūsų aktyvumo metas, nors Fortūna jums maloniai šypsosis. Šiandien verta prisiminti praeities (arba svetimas) pamokas, kad nepervertintumėte savo jėgų, galimybių. Vakaro pokalbiai gali atverti akis, atskleisti paslaptis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį venkite įžūlių asmenų, mėginančių dėtis jūsų draugais, juolab neklausykite jų patarimų. Jei kas šiandien nepavyks, atidėkite kitos savaitės pradžiai.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį mėginkite spręsti kilusias problemas darbe, tik darykite tai ramiai, pagarbiai. Pasikalbėkite nuoširdžiai su kolega, šefu, su klientu – tikrai rasite gerą išeitį, visiems priimtiną kompromisą. Vakaras atneš džiugias naujienas.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį atsivers naujos perspektyvos, atsiras naujų, išskirtinių galimybių išspręsti jus varginančią problemą. Galite išgirsti intriguojantį patarimą, viliojantį pasiūlymą, kurį verta priimti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.