Palmira: tai kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių

Deja, sekmadienis ne koks – tai kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, kai baigiasi Mėnulio mėnuo. Diena visiškai netinkama šventimams, pramogavimui, vertingų daiktų įsigijimui. Ypač vakaras nuo 19 val. 23 min. sudėtingas, kai išaugs konfliktų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė.

Palmira Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-04-11 05:30

Diena nepalanki ir romantiškiems pasimatymams bei pažintims.

Sekmadienį derėtų vengti svaigalų, būkite atidesni ir maisto kokybei. Ne laikas lošti iš pinigų: azartas gali tapti nevaldomu.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį buvo susiję su aplinkinių likimais, bet ne jumis asmeniškai.

Blogas ženklas: nemalonius kvapus užuosti ar visai nieko nebeužuosti dėl slogos, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą ar nupūstų kepurę, šaliką, skarelę, nulaužti žalią šaką, jei paukštis virš galvos klyktų, jei paukštis pro langą įskristų ar ant palangės atsitūptų.

Geras ženklas: užuosti malonius kvapus, išvysti kelis kartus vienodą debesį, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienis kritinis, kai nutinka kas tik nori, tad likite santūrūs. Neskubėkite prieštarauti, įsižeisti, taip pat ir piršti savo nuomonę, pagalbą. Labiau pasaugokite sveikatą – galimos traumos, nelaimingi atsitikimai skubant, pykstant.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienis daug kuo nepalankus, tądien verta atsiriboti nuo neprivalomo bendravimo. Ne laikas bus aiškintis ir mylimo žmogaus elgesio ypatumų – vargu ar teisingai vienas kitą suprasite.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį mažiau tikėkitės, mažiau planuokite – tai ne pats geriausias laikas optimizmą versti šventa karve. Deja, planai gali netikėtai pasikeisti, suirti (labiau dėl kitų asmenų, nei jūsų pačių problemų). Elkitės taip, kad nereikėtų rizikuoti sveikata, turtu. Labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite. Stiprinkite sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį būsite tokie reiklūs, kad sunkiai suprasite, ko siekiate, kitaip tariant, sunkiai sau rasite vietą. Pasaugokite tėvus.

Liūtas (07 23–08 22). Apgaulingas sekmadienis: galite susižavėti netikrais dalykais, pasiduoti žalingai draugų įtakai. Ne pats geriausias metas viešnagėms, nebent pas senus, gerus draugus.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis įtemptas, kai išauga konfliktų, traumų tikimybė. Nebūkite labai reiklūs bei rimti ir labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis gali provokuoti kritiškumą, įtarumą. Neplanuokite svarbių susitikimų pirmadieniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepatartina sekmadienį vykti į keliones, būkite atsargesni su nepažįstamais žmonėmis, su užsieniečiais.

Šaulys (11 23–12 21). Nors sekmadienį norėsis pramogų, nuotykių, vis dėl to geriausia tądien likti namuose. Būkite atidesni sutuoktiniui. Beje, net jei visiškai nesutiksite su antrosios pusės nuomone, sutikite – nedera ginčytis. Savo vaikų atžvilgiu nebūkite pernelyg griežti – pasieksite priešingo rezultato.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį irgi niekur nesiveržkite, niekur nelėkite, juolab nevykite į rizikingas keliones. Nurimkite – pamirškite visus reikalus bei rūpesčius. Pagyvenkite vien namais, šeima.

Vandenis (01 20–02 18). Neatsisakykite niekam padėti – rūpindamiesi kitais, išvengsite bent jau blogos nuotaikos... Kelyje nerizikuokite. Pasisaugokite vagių, sukčių.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį kelionių geriau atsisakyti – namuose gali kilti nenumatytų rūpesčių. Ne laikas spręsti nesutarimus, aiškintis nesusipratimus su antrąja puse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.