Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugsėjo 22 d.

Trečiadienis dvilypis, kai mūsų pakilias nuotaikas gali trikdyti mūsų planus griaunančios staigmenos. Pasistenkite nepasiduoti galimoms provokacijoms, nesivelti į ginčus bei konfliktus, nesielgti spontaniškai. Ir mažiau norėkite – šiandien geriau jausite, ko jums nereikia, ne ko reikia.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-22 00:01

Energijos nestigs ir būsite nusiteikę drąsiems užmojams. Vis dėlto diena netinkama naujų darbų pradžiai. Patartina baigti senus darbus, tesėti anksčiau duotus pažadus. Beje, įprastos taisyklės (asmeniškai bendraujant ar tvarkant reikalus ir t.t.) šiandien gali veikti kiek kitaip, o kartais ir atvirkščiai. Ten, kur visada išgirsdavote „taip“, galite sulaukti „ne“ ir atvirkščiai. Tai paradoksų metas, kai sunku suprati, kas yra gerai, kas blogai. Manoma, kad saugiausia taktika – nieko nekeisti, nieko iš esmės naujo nepradėti. Bei likti ištikimiems. Sau, savo principams, žmonėms, kurie yra mūsų draugai, partneriai, mylimieji.

Na, o tvarkant reikalus bus naudinga įvertinti situaciją iš priešingų pozicijų, tarkim, savo ir oponento. Vertinga bus pasiruošti ir priešingai oponento reakcijai bei vadinamajam „blogiausiam atvejui“. Tuomet situacija versis geresne linkme. Beje, palankesnis metas svarbesniems susitikimams, pokalbiams – nuo 14 val. 25 min. iki 16 val. 20 min.

Galimi nesklandumai, nesusipratimai dėl kompiuterių, telefonų, elektros prietaisų. Nepatartina juos pirkti (nebent jums trūksta nuotykių, o jie galimi nebūtinai šiandien, grės tiek laiko, kiek ši technika bus pas jus). Dirbant su kompiuteriu, taip pat pinigais, su dokumentais būtina atida.

Diena romantiška, tiesa, nepalanki naujoms meilės pažintims. Nepatartina ir aiškintis meilės santykius – vargu ar teisingai vienas kitą suprasite.

Būtina didesnė atida vairuojant bei einant gatve, ką nors veikiant rankomis. Didesnė avarijų, traumų (rankų itin), apgaulių, vagysčių tikimybė. Labiau pasaugokite telefonus, pinigines, rankines.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai nebuvo labai svarbūs. Tačiau gerai, jei sapnavote žemę, žemės gėrybes, duoną, pieną, buvote prabangiai apsirengę. Blogai buvo save regėti nuogą, matyti žaibą, ugnį. Kurs nors važiuoti, kelią sapnuoti – kliūtys reikaluose.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais, jei namuose dingtų vanduo, ypač jums prausiantis, indus daužyti.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, kojas sušlapti.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas svarbių piniginių, turtinių reikalų tvarkymui; tiks nešioti geltonus, baltus, auksinius drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis – įdomi diena: kai nieko gero nesitikėsite, viskas pasikeis į gerą. Būkite atsargesni bendraudami su partneriais. Ir pasiruoškite, kad šiandien ne visada būsite teisūs (bent jau taip aplinkiniai kai kada galvos).

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis gana pasyvus – gali būti sunku susikaupti, aiškiai mąstyti. Plaukite pasroviui ir mažiau planuokite – tai tas laikas, kai reikia planus tiesiog pamiršti (darbus irgi)... Netinka pasirašinėti svarbius finansinių dokumentus.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį dažniau tarkitės su artimaisiais, bičiuliais. Tinkama proga rasti geresnį supratimą su kolegomis.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį patartina imtis atsibodusių, užvilkintų, nemalonių reikalų – gali pavykti kai ką pakeiti į gerą. Nerizikuokite kelyje.

Liūtas (07 23–08 22). Kad ir ką veiksite trečiadienį, būkite tikslingesni, siekite aiškumo, konkretumo. Ilgai darbe neužsibūkite – daugiau dėmesio skirkite namams, buičiai. Būkite atidesni dirbdami su kompiuteriu, elektros prietaisais.

Mergelė (08 23–09 22). Neskubėkite trečiadienį kalnų versti ar juos šturmuoti. Gal kilti nenumatytų kliūčių, apribojimų, atsirasti nenumatytų išlaidų. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, kompiuteriais, mobiliais telefonais. Būkite atidesni vairuodami.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis – gera diena bet kokiems susitikimams, jei jums būdinga vertinti ir gerbti pašnekovo nuomonę. Tačiau jei manote, kad visi kiti gali turtėti savo nuomonę, jei ji sutampa su jūsų, verčiau šiandien svarbių reikalų neaptarinėti.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį, nors jūsų idėjos bus pripažintos, tam tikra kritika bei pretenzijos tiek iš artimųjų, tiek iš kolegų ar šefo neišvengiamos.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis bus sėkmingas, jei sieksite su visais paprasto nuoširdaus bendravimo. Na, o mėginimai kažką pamokyti, moralizuoti jūsų gerąsias pastangas sužlugdys. Labiau pasirūpinkite savo vaikų reikalais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį geriau netvarkyti svarbių piniginių, turtinių reikalų. Galite sulaukti nekviestų svečių, susidurti su giminaičiais, kuriems teks padėti. Į ginčus nesivelkite nei darbe, nei namie.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį pasistenkite į save neatkreipti kitų dėmesio – būkite kuklesni, taip pat taupesni. Ne laikas rizikuoti pinigais, sveikata. Vakare nevarginkite savęs ilgais pokalbiais, eikite anksčiau ilsėtis.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis – aktyvios veiklos, svarbių pokalbių metas. Jums labiau pasiseks, jei nebūsite kategoriški, vengsite ginčų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.