Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, spalio 14 d.

Ketvirtadienis iki pavakarės – daug kuo palankus metas, tinkamas svarbiems, o taip pat sunkiems ar nemaloniems, sunkiai įveikiamiems darbams atlikti, palankus įvairiems susitikimams, reikšmingų dokumentų tvirtinimui. Tai bus naudingų postūmių laikas, kai verta spręsti problemas, nuo kurių priklauso jūsų ilgalaikė ateitis.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 14, 2021, 12:01 AM

Bus palanku priimti svarbius karjeros, finansinius sprendimus. Gauti dalykiniai pasiūlymai, susiję su veiklos plėtimu, darbo vietos pakeitimu, nauju verslu, bus naudingi, perspektyvūs, juos verta priimti.

Tinkamas laikas ir teisinių reikalų tvarkymui, problemų, konfliktų, susijusių su teisėtvarkos pažeidimais, sprendimui. Puikus laikas susitikti su svarbiais jūsų veiklai žmonėmis ar su tais, kurie yra jūsų mokytojai. Tarkitės, klauskite patarimų.

Palanku pirkti akmenis, amuletus, talismanus, teikti vertingas dovanas.

Diena netinkama šventimams, pramogavimui. Gerai dirbti žemę, palanku tvoras tverti, pamatus kasti, medžius sodinti. Tinka rinkti vardą, pavadinimą. Šiandien gali atsiskleisti paslaptys, susijusios su turtais, palikimais – ir žemiškais, ir dangiškais. Dera prisiminti mirusiuosius.

Nuo 17 val. 3 min. prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Tai blogas laikas ne tik reikalams tvarkyti (galite tapti iliuzijų auka), bet ir sveikatai. Būkite atidesni maisto kokybei, venkite svaigalų – galimi apsinuodijimai.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nėra svarbūs. Vis tik gerai buvo regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę. Būti sapne nuogam – sėkmė, išsivalymas. Atverti duris – prasidės naujas etapas gyvenime, išvysti savo vaikystės namus – skolų grąžinimas. Blogai plaukti, maudytis – apkalbos, kur nors kristi – nesėkmė, būti apsirengusiam – esate vienaip ar kitaip išnaudojami. Regėti sodus, vaisius, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: jei vėjas langą sudaužytų – sunkios permainos, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas, jei ant jūsų užbyrėtų tinkas, žemė, dulkės, plunksnos ir pan. – laukia sunkūs išbandymai, jei virš galvos, o ypač ant palangės paukštis suklyktų, taip pat namuose veidrodį sudaužyti – artimo žmogaus mirtis, jei bėgtų kraujas iš nosies, dantenų – nužiūrėjimo požymis, jei bėgtų rudas vanduo ar apskritai jį atjungtų – gresia nuostoliai, skausmas, jei šukos sulūžtų – jėgų praradimas, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei keliskart vardu gatvėje pašauktų – este saugomi aukštesnių jėgų, rasti monetų – sėkmė, skalsa namuose.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti auksaspalvius, gelsvus drabužius, vengtina žalia, ruda, juoda, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį nesunkiai sutvarkysite bet kokį reikalą – tai draugas padės, tai tiesiog pasiseks, tačiau vakaro nuotaikos, o kartu ir ketinimai greitai kis, sukeldami nepatogumų jums bei jūsų artimiesiems, draugams.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis iki pavakarės šaunus – imkitės svarbių reikalų. Tačiau vėliau, net jei viskas atrodys teisinga, patikrinta, nieko nebetvarkykite ir nebespręskite. Neskubėkite vakare žengti lemtingo žingsnio – atsitiks taip, kad pajudėję viena kryptimi atsidursite visai kitoje vietoje.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis puikus dalykiniams reikalams tvarkyti, ypač susijusiems su užsieniu ar užsieniečiais, kelionėmis. Vakare viskas kitaip: nepervertinkite savo žinių bei sėkmės. Būkite atidesni vaikams – neskubėkite jų smerkti, ant jų pykti.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis kiek įtemptas, net slegiantis metas, tačiau jūsų sunkumai laikini. Išbandymų nebijokite – po jų seks džiugios permainos. Tinkamas laikas tvarkyti skolų, mokesčių reikalus.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis iki pavakarės geras deryboms, susitarimams, teisinių reikalų tvarkymui. Vakare geriau vengti nereikalingo bendravimo. Ne laikas kritikuoti, ginčytis: skųsdamiesi nieko neišspręsite – mokėkite susitaikyti su tuo, kas neišvengiama. Jūsų nuomonė apie dalykinius partnerius, taip pat sutuoktinį gali būti neteisinga.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis iki pavakarės palankus dalykiniams susitikimams, susitarimams. Vėliau, kad ir kokiais darbais užsiimsite, būkite itin susikaupę, atidūs – nė nepastebėsite, kaip suklysite. Ir mažiau skubėkite bei kitų neskubinkite – ko gero, neišvengiami įvairūs smulkūs kliuviniai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį, kad ir kuo užsiimsite, garantuota sėkmė bei populiarumas, tad gausite tai, ko norėsite. Tvarkykite jums svarbius reikalus, spręskite varginančias problemas. Tiesa, vakare venkite ką nors vertinti, įsipareigoti – galite nepajusti ribos tarp svajonės ir realybės.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su namais, šeima, gyvenamosios vietos pakeitimu. Vakare būsite labiau pažeidžiami, jautrūs, tad geriau vengti bendravimo su piktais žmonėmis, nesiimti sudėtingų darbų. Leiskite vakarą namie su savais.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis iki pavakarės itin svarbus jūsų sėkmei, pripažinimui, jūsų veiklai. Iki pavakarės imkitės atsakingų reikalų, susitikite su tais, kas gali turėti įtakos jūsų veiklai. O štai vakare likite santūresni – dėl neapdairių žingsnių jus gali apkaltinti neišmanymu ar tiesiog lengvabūdiškumu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis naudingas piniginių, turto reikalų tvarkymui. Tinka su vadovybe aptarti jūsų uždarbio perspektyvas. Iki pavakarės palanku tvirtinti sandorius, pirkti vertingus daiktus.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis smagus – daug spėsite, daug laimėsite – tai jūsų pergalės metas. Vakare galite imti ir suklysti, ypač jei skubėsite. Bus svarbu nesikišti į kitų reikalus bei niekam neleisti lįsti į jūsų reikalus.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienis tinkamas konfidencialiems susitikimams, susitarimams – rasite pagalbą, palaikymą. Vakare labiau pasaugokite savo ramybę, stenkitės anksčiau eiti miegoti. Ne laikas viešnagėms. Venkite svaigalų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.