Palmiros horoskopas liepai: sudėtingas mėnuo, geras laikas laukia tik vieno ženklo

Astrologė Palmira prognozuoja, kad liepos mėnuo bus gana sudėtingas. Geras laikas laukia iš esmės tik vieno ženklo – Žuvų.

 P.Kelertienė.<br> 123rf ir T.Bauro nuotr.
 P.Kelertienė.<br> 123rf ir T.Bauro nuotr.
 Vasara.<br> 123rf nuotr.
 Vasara.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 2, 2022, 11:33 AM

AVINAS

Problemų nesumažės nei namuose, nei darbe. Jos gali nebent pagilėti jau mėnesio pradžioje. Sprendžiant dilemą „darbas – namai“ derėtų pirmas dvi dekadas sprendimus priimti namų naudai. Tai puikus laikas atostogoms! Sunkumų našta išaugs ir dėl partnerių kaltės. Turite būti labai atidūs jų veiklai, ketinimams: mėnesio viduryje jie gali nuvilti. Dabar bus svarbu likti gerai informuotiems. Beje, jums neblogai seksis gauti konfidencialią informaciją. Labiau pasisaugokite konkurentų rezgamų intrigų. Geriausia šį mėnesį atsitraukti nuo intensyvios veiklos. Nors mėnesio pabaigoje pasijusite geriau ir pasirodys, kad sėkmė vėl šypsosi, perdėtai nesidžiaukite. Tai – apgaulingas laikas, kai viskas apsiverčia aukštyn kojomis ir pakrypsta nenumatyta linkme.

JAUTIS

Nors Marsas jau jūsų ženkle ir skatins imtis aktyvios veiklos, nepersistenkite. Nepatartina imtis papildomų darbų – visko tiesiog nespėsite, pervargsite. Juolab, kad gali tekti nemažai laiko skirti sprendžiant giminaičių problemas ar aiškinantis klastą, melą ir apgaules. Jos labiausiai tikėtinos mėnesio pradžioje, 12–15, 24–28 d. Tuo metu jūsų elgesys turi būti itin korektiškas, jei nenorite sukelti apkalbų, skandalų namuose bei darbe. Taip pat patartina būti apdairesniems kelyje bei labiau pasisaugoti vagių. Šį mėnesį bus svarbu atskirti pelus nuo grūdų, nes pakaks naudingų kontaktų, sulauksite daug įdomios ir naujos informacijos. Trečią dekadą nepatartina planuoti rizikingų kelionių į užsienį.

DVYNIAI

Mėnesio pradžia vers suklusti: galite sužinoti tai, ko nesitikėjote, ir būsite priversti priimti nepopuliarų sprendimą. Šį mėnesį bus svarbu likti ramiems bei nuosekliems ir nesitikėti, kad pavyks rezultatus pasiekti greitai. Tiesa, jūsų laimėjimai bus gana stabilūs. Ypač trečią dekadą bus svarbu nerizikuoti finansiniuose, turto reikaluose, nesivelti į jokias avantiūras (ypač su užsieniečiais). Bendraudami su artimaisiais, mylimu žmogumi būkite šiltesni, nuoširdesni, net dosnesni – priešingu atveju gana greit sugadinsite santykius (ypač mėnesiui baigiantis).

VĖŽYS

Apgaulingas mėnuo. Jums atrodys, kad dabar viskas jūsų rankose, tačiau tik pradėję veikti, bandydami ką nors gauti ir dėl kažko susitarti įsitikinsite, kad situacijos nekontroliuojate, kad sprendžia kažkas, bet ne jūs. Mėnesio pradžia gana sudėtinga: dėl nenumatytų kliūčių gali žlugti veiklos planai ir gali tekti atidėti sumanymų įgyvendinimą… Antrą ir trečią dekadas sėkmę stabdys įsisenėjusios finansinės problemos, slaptos intrigos kolektyvo viduje. Kad ir kaip norėsis kažką keisti mėnesiui baigiantis, permainų nesiimkite, pinigų neleiskite bei neinvestuokite. Labiau pasaugokite darnius santykius šeimoje. Ne laikas ieškoti sau poros.

LIŪTAS

Veiklai mėnuo nepalankus. Geriausia arba ilsėtis, arba bent jau atsitraukti nuo aktyvios veiklos. Tegu praktinius klausimus sprendžia jūsų partneriai ar sutuoktinis, o jūs užsiimkite teorinėmis fantazijomis bei sveikatos stiprinimu. Mėnesio pirmąją pusę pasistenkite vengti tiesioginio bendravimo su aplinkiniais. Net nepastebėsite, kaip pabloginsite padėtį kažką ne taip išgirdę, klaidingai supratę bei neteisingai sureagavę (labiau tikėtina 1–3, 7, 8, 13, 14 d.). Tuo metu galite tapti apkalbų, intrigų auka. Pirmąją mėnesio pusę bus nepalankios tolimos kelionės. Nors mėnesiui baigiantis jėgų bei ryžto padaugės, tačiau rizikuoti sėkme nevertėtų – kažkas kažko neatliks, pamirš pažadus, atsiras nenumatytų finansinių rūpesčių, ir akimirksniu reikalas, dėl kurio buvote garantuoti, gali sužlugti.

MERGELĖ

Nepiktnaudžiaukite savo jėga, įtaka – tai atsigręš prieš jus. Per didelis reiklumas, kritiškumas išprovokuos ypatingą nepasitenkinimą darbe bei namuose, o taip pat pakenks jūsų įvaizdžiui ateityje. Nebūkite tikri, jog teisingai matote perspektyvą veiklai, jog tikslas pateisina priemones. Būkite pakantūs kritikai, bet kokioje situacijoje stenkitės parodyti savo taurumą, išmintingumą. Mėnesiui prasidedant ir baigiantis bus didesnė konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Šį mėnesį turite atidžiau rinktis draugus kelionėms ir bendravimui – per juos galite patirti nemalonumų. Reikalus, ypač jei jie susiję su finansais, geriausia tvarkyti pirmąją mėnesio pusę. Ypač mėnesio pradžioje ir pabaigoje pasisaugokite apgaulių, vagysčių, neįsivelkite į finansines avantiūras.

SVARSTYKLĖS

Jūsų ketinimai šviesūs, bet nemanykite, kad ir rezultatai tokie bus. Ne taip lengva bus įkūnyti sumanytus dalykus dėl pačių įvairiausių priežasčių: biurokratinių kliūčių, nesutarimų su vadovybe ar partneriais, pagaliau, dėl jūsų asmeninių reikalų. Jei jūs – vadovaujantis asmuo, nepamirškite, kad konkurentams bus lengva pasinaudoti jums dirbančių žmonių klaidomis ar nesąžiningumu, išpuikimu bei partnerių ambicijomis. Kita vertus, mėnesiui pasibaigus aiškiai suvoksite, su kuo jums ne pakeliui bei kokie darbuotojai nereikalingi.

SKORPIONAS

Nemažai prarasite, jei dabar mąstysite apie konkrečią naudą. Mėnuo tiesioginio pelno neatneš, bet galite rasti raktą į būsimą naudą. Šis mėnuo palankus plėsti veiklą, ryšius, investuoti į darbo technikos modernizavimą bei žinių tobulinimą, o tai pat bus naudinga plačiau susipažinti su analogiškos veiklos pasiekimais užsienio šalyse, atidžiau analizuoti konkurentų sėkmę. Mėnesio pabaigoje jūsų galvoje jau aiškiai susiformuos nauji tikslai bei būdai juos įgyvendinti. Širdies reikalams laiko tikriausiai neliks. Nors mėnesio antrąją pusę likimas gali suvesti su žmogumi, kurį kažkada mylėjote, ir paskatinti atgaivinti senus jausmus, vargu ar vėliau būsite tuo patenkinti.

ŠAULYS

Ypač pirmos dvi dekados kupinos streso: gali tekti nusivilti savais laimėjimais bei bendražygiais, o gal ir mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Tačiau suklysite, jei šį mėnesį mėginsite ką nors keisti, juolab pyktis su artimaisiais, draugais ar partneriais. Situacija atrodys geresnė, nei yra iš tiesų. Mėnuo gana nepalankus, tikėtinos nelaimės, įvairios avarijos, nesantaika. Ypač 2, 3, 8, 9, 24–28 d. Mėnesiui baigiantis geriau vengti romantiškų nuotykių. Staiga aistringai įsižiebę jausmai ilgai jūsų nedžiugins ir gali atnešti nemažai rūpesčių.

OŽIARAGIS

Mėnesio pradžia sudėtinga. Neverta planuoti svarbių reikalų ar kelionių. Tai konfliktiškas laikas, kai verta dažniau nusileisti, ypač bendraujant su artimaisiais. Labiau pasikliaukite sutuoktiniu, partneriais bei jų idėjomis. Jūsų pačių sumanymai dažniausiai bus sunkiai įgyvendinami. Šiuo metu jūs klaidingai įsivaizduojate savas perspektyvas bei tikslus. Mėnesio antrąją pusę gali paaštrėti finansinės problemos, ypač dėl santykių su partneriais. Šis laikas provokuos nesantaiką tarp porų, nepatartina mėnesiui baigiantis įsimylėti, nebent norite patvirtinti taisyklę, jog „meilė akla“.

VANDENIS

Jumyse gali kauptis vis didesnis nepasitenkinimas bei noras viską pertvarkyti. Iš tiesų, pirmas dvi mėnesio dekadas būsite itin darbingi, sumanūs, bet nepakankamai įžvalgūs. Pasistenkite kritiškiau įvertinti savo pasiekimus bei nesiimkite nieko planuoti, juolab su aplinkiniais nesidalinkite savais sumanymais ir rūpesčiais – vargu ar būsite suprasti, juolab nesulauksite norimos pagalbos. Atsipalaiduoti taip pat nepavyks. Jūsų ramybę trikdys neįvykdytų įsipareigojimų krūvis ir nauji nenumatyti rūpesčiai. Nepatartina kur nors toli vykti. Jei planuojate poilsį – geriausia savame krašte. Nesitikėkite iš artimųjų bei aplinkinių palaikymo. Jums patiems teks jiems padėti, juos užjausti ir paremti.

ŽUVYS

Pirmą mėnesio pusę būsite kupini įkvėpimo bei romantiškų jausmų. Tai geras laikas, jei norite pristatyti viešumai savo veiklą ar kūrybą. Dabar pakaks optimizmo, nors ir ne visada pateisinto… Net šiuo palankiu metu sėkmė nusigręš, jei leisitės užvaldomi įniršio, pasiduosite agresijai, ypač bendraudami su artimaisiais, vaikais ar vadovybe darbe. Na, o mėnesio pabaiga gali patikrinti jūsų santykių stabilumą su mylimu žmogumi. Mėnesio vidurys – neblogas laikas sandoriams, naujų kontaktų užmezgimui. Mėnesio trečią dekadą galimos nemenkos problemos dėl bendrų finansų ar mokesčių. Tuo metu atsiskleis, kas tikrieji jūsų draugai, suprasite, kas iš tiesų vyksta šalia jūsų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.