Palmira: nuotaikos pakilios, šventinės

Sekmadienio nuotaikos pakilios, šventinės. Bus lengva bendrauti, gerai jausitės gausiuose susibūrimuose, vis dėlto bus svarbu neprarasti saiko švenčiant bei nenukrypti į kraštutinumus.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 14, 2022, 5:30 AM

Galbūt ne viskas klostysis taip sklandžiai, kaip norėtųsi, bet sekmadienis nebus sudėtingas, jei laikysitės Aukso vidurio taisyklės. Tad niekur nepersistenkite ir nenorėkite atrodyti geresni, stipresni, įtakingesni nei iš tiesų esate.

Tai geras laikas aktyviam poilsiui, sportavimui, na, ir įvairiems šventimams, pramogavimui, romantiškiems pasimatymams, tiesa, ne pažintims.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai buvo susiję su jūsų finansiniais reikalais, sėkme karjeroje, sveikata. Blogai, jei sapne plaukus kirpote, matėte muses, tarakonus – saugokitės apgaulių, vagysčių, apiplėšimų. Banknotai – nuostoliai. Vanduo, prausimasis – apkalbos, apgaulės. Gyvūnai – liga. Gerai lipti į kalną, matyti brangenybes, monetas.

Blogas ženklas: paslysti, nukristi, raktus sulaužyti ar pamesti, jei drabužis ant jūsų užsidegtų ar namie kas imtų svilti, einant užkliūti už kažko, jei būtų sunku batų raištelius atraizgyti.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti savo toteminio gyvūno formos debesį ar krentančią žvaigždę (vyrams iš dešinės pusė, moterims – iš kairės, o kairiarankiams atvirkščiai).

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienis itin romantiškas, jį reikėtų padovanoti mylimam asmeniui. Tiesa, venkite daryti spaudimą, jei kažko sieksite – viskas išeis atvirkščiai.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienis puikus aplankyti senus draugus – džiugūs bendros praeities prisiminimai atgaivins, nuramins.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį pasistenkite nenuvilti savo draugų bei artimųjų savo reikalavimais, vertinimais bei kategoriškomis nuostatomis. Šiomis dienomis išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Pagerbkite prisiminimus, savo praeitį bendraudami su senoliais savo giminėje.

Liūtas (07 23–08 22). Nekerštaukite kritikuodami ar pavyduliaudami. Didesnė baudų, nuostolių tikimybė – nepažeidinėkite taisyklių, įstatymų (ypač sekmadienį).

Mergelė (08 23–09 22). Pasistenkite likti šiltesni, pakantesni antrosios pusės atžvilgiu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Likite taupesni bei kuklesni, ypač jei sugalvosite paflirtuoti. Ir nebūkite labai kategoriški – lengvai susipyksite bei įgysite priešų.

Skorpionas (10 24–11 22). Būkite tikri, kad jums atsispirti niekas negalės, įveiksite ir šaltą mūro sieną! Na, o auklėjant vaikus nereikėtų stengtis būti labai griežtiems ir principingiems – vaikai gali atsiriboti nuo jūsų.

Šaulys (11 23–12 21). Ypač sekmadienį nereikia pašnekovui sakyti visko, ką galvojate, ypač jei tai jūsų sutuoktinis ar mylimas žmogus – verčiau kitą išklausykite. Ir nepiktnaudžiaukite kelių policijos kantrybe.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ypač sekmadienį branginkite ryšius su sutuoktiniu, mylimu asmeniu – ne laikas vadovautis ambicijomis.

Vandenis (01 20–02 18). Likite optimistai ir neįsižeiskite dėl artimo žmogaus nekorektiškų vertinimų, prašymų sekmadienį... Nepykite ir dėl mylimo asmens ar vaikų nedėkingumo – ypač sekmadienį būsite linkę užsigauti dėl pagyrimų stokos.

Žuvys (02 19–03 20). Tie, kieno širdis alksta meilės, bus pasotinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.