Palmira: laikas, kai vyksta neprognozuojami pokyčiai

Penktadienis – tas laikas, kai vyksta neprognozuojami pokyčiai, tad nieko svarbaus neplanuokite ne tik šiandienai – nekurkite ir ateities planų, o taip pat nieko naujo nepradėkite, nepasirašinėkite svarbių dokumentų, susitarimų – viskas išeis kiek kitaip, nei manote, o gali būti ir atvirkščiai...

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2023, 5:30 AM

Būkite pasiruošę netikėtumams – žmonės, kuriuos gerai pažįstate, gali pasielgti visiškai nebūdingai. Tik nemanykite, kad tai išdavystė, – tiesiog dabar perversmų (ne visada malonių ir laukiamų) metas, kai nesinori arba nebegalima gyventi, kaip anksčiau. Be to, pakaks ir nenumatytų aplinkybių, dėl kurių būsime priversti pasielgti nestandartiškai, ne pagal planą...

Vis dėlto neskubėkite piktintis bei pykti (o nervai gali būti įtempti ne tik jums, bet ir kitiems), atsisakykite radikalių žingsnių. Kad ir kaip jausite nepasitenkinimą savo gyvenimu bei aplinkiniais (pasauliu), ne laikas nutraukti santykius tiek su artimas žmonėmis, tiek su draugais ar darbo partneriais.

Suprantama, ši diena bus mažai naudinga tiems, kas mėgins santykius gerinti, spręsti bendravimo arba veiklos problemas, – teks nusivilti. Geriausia viską palikti savieigai – už iniciatyvą galite būti nubausti. Na, o šiuo metu geriausia likti ištikimiems savo praeičiai – visa, kas nauja, perspektyvu, iš tiesų bus tik maloni iliuzija (galinti ne visai maloniai baigtis).

Šiandien prasminga dažniau atsipalaiduoti ir paklausyti savo kvėpavimo, širdies plakimo. Gerkite įvairias raminančias arbatas ir būkite geranoriški aplinkiniams.

Gali dažniau gesti moderni darbo technika, kompiuteriai, išmanieji telefonai. Būtinas didesnis atsargumas, jei dirbate su elektros prietaisais, elektra. Nepalanku pirkti kompiuterius, televizorius, mobiliuosius telefonus. Labiau gresia ir avarijos kelyje, gamyboje. Ir nebūkite atlapaširdžiai su naujais žmonėmis, neskubėkite užmegzti pažinčių.

Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Labiau atidūs savijautai turi būti asmenys, kurių širdis silpna.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti mirusiuosius, kapus ir blogai kažką valgyti ar valgį gaminti, gerti svaigalus.

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krentantis peilis įsmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išspręsite painią situaciją, susižeisti kruvinai – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis – įtemptas, neprognozuojamas Mėnulio pilnaties metas, patartinas ramus poilsis artimųjų, draugų rate; šeštadienį palanki tamsiai raudona, rudai raudona, vengtini ryškūs deriniai, žydra; sekmadienį palankūs blankūs tonai, vengtini ryškūs deriniai, taip pat raudona, oranžinė; pirmadienį palankios neryškios spalvos, pilka, vengtini kontrastingi deriniai, ypač juoda – balta.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį slėptas nepasitenkinimas savo šeima, artimu žmogumi, sutuoktiniu ar draugu gali išsiveržti dėl atsitiktinio preteksto. Tad stenkitės labiau kontroliuoti savo emocijas. Nepriimkite radikalių sprendimų savo šeimos, gyvenamosios vietos atžvilgiu. Blogas laikas pradėti remontus, pirkti baldus ar naują buitinę techniką.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį neverta imtis svarbių reikalų tvarkymo – galite rimtai apsirikti. Būkite itin atidūs rašydami, skaičiuodami – galite padaryti apmaudžių klaidų. Ir neskubėkite nieko pasirašinėti – tai gali atsigręžti prieš jus.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį būkite pasiruošę bet kokioms staigmenoms. Dėl finansinių nesklandumų gali suirti šios dienos planai – ir asmeniniai, ir dalykiniai. Visiškai netinkamas laikas aiškintis santykius su sutuoktiniu – netikėtai gali kilti noras skirtis.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis išbandys jūsų pasitikėjimą savimi bei draugais, šaltakraujiškumą, mat gali tekti priimti žaibišką sprendimą. Venkite užmegzti naujas pažintis. Nepatartina kviestis draugus (juolab mažai pažįstamus žmones) į namus.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį nesiafišuokite – jūsų elgesys turi būti nenuspėjamas. Gali pakenkti intrigantai – tikėtinos provokacijos. Pernelyg nepasikliaukite intuicija bei draugų pažadais. Tikros pagalbos sulauksite iš artimųjų, šeimos. Labiau pasaugokite sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Neskubėkite apsispręsti, ypač tvarkydami dalykinius reikalus – tenkinkitės tuo, kaip yra. Jei nemokate ramiai spręsti problemų, pamirškite jas visai – panikuodami tik pabloginsite padėtį. Gali tekti aiškintis santykius su draugais, kils noras su kai kuriais daugiau nebendrauti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį būkite atidesni aplinkinių nuomonei, nekelkite reikalavimų. Atidžiau atlikite užduotis darbe – šefas ar klientai gali suabejoti jūsų kompetencija. Blogas laikas kreiptis į vadovybę ar kurti svarbius profesinius planus – dėl netikėtų priežasčių jie taps neįgyvendinami ar tiesiog nereikalingi.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį pasiruoškite netikėtumams, pasikeitimams. Apskritai daug nenorėkite, mažiau tikėkitės – viskas gali išeiti atvirkščiai. Tai blogas laikas planuoti ateitį – šios dienos svajones bei sumanymus bus ne taip paprasta įgyvendinti. Gali paaiškėti, kas yra jus išdavęs... Gali tekti nusivilti ir žmogumi, kuris buvo jums autoritetas, mokytojas.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis nesmagus. Patartina nieko atsakingo neplanuoti. Saugokite savo ramybę, sveikatą, darbo vietą bei turtą. Nepalankus metas piniginių, turto reikalų tvarkymui – nuostoliai tikėtini labiau nei paprastai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį, kad viskas gerai baigtųsi, ramiai pasėdėkite, pagalvokite – kitaip galite be reikalo vandenį sudrumsti. Nieko neprašykite, mažiau pasikliaukite draugų bei partnerių parama. Ir mažiau tikėkite gautais pažadais iš vadovybės ar jums parodytais neva draugiškais jausmais.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį jūsų veiksmai turi būti gerai apgalvoti. Nepasiduokite daromam spaudimui ir nepainiokite draugiškų ryšių su dalykiniais. Dirbkite atidžiau, jei saugote savo darbo vietą. Kita vertus, jei jums dabartinis darbas įgriso, galite dėl menkos nesėkmės ar konflikto viską mesti ir išeiti kitur laimės ieškoti. Labiau pasaugokite sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį nauda – miglotas dalykas. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi nebent vėliau. Mažiau klausykite piktų draugų kalbų apie mylimą žmogų – galite ir be reikalo susipykti. Labiau pasaugokite vaikus žaidžiant, toliau nuo jų laikykite elektros prietaisus ir kitokius pavojingus daiktus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.