Palmiros horoskopas antradieniui, kovo 28 d.

Antradienis – ramus susitaikymo, nusiraminimo metas, kai viskas tampa aišku ir paprasta, įveikiama. Šią dieną skirkite tam, kas jums svarbiausia. Sėkmingas laikas bus darbo, taip pat mokslo reikalų tvarkymui – palanku pasirašinėti bet kokius su tuo susijusius dokumentus. Palanku kurti planus, aptarinėti juos su partneriais, draugais. Ieškokite sumanymams įgyvendinti bendraminčių, sąjungininkų, rėmėjų. Palanku kreiptis į įtakingus, žymius asmenis, tvarkyti reikalus su užsieniečiais.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 28, 2023, 12:01 AM

Palanku gilinti profesines žinias, kažko mokytis. Tinka derėtis su vadovybe dėl jums palankesnių sąlygų. Palanku pereiti į kitą darbovietę.

Nors laikas ir puikus darbo reikalams tvarkyti, tačiau šiandien patartina daugiau dėmesio skirti artimiesiems, šeimai, namų reikalams.

Diena palanki politikams, dvasininkams, pedagogams, asmenims, kurių veikla susijusi su užsieniu, taip pat teisėtvarkos bei teisėsaugos atstovams.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – tai sėkmė meilėje bei reikaluose. Ruduo, žiema reikštų nusivylimą, nuostolį.

Blogas ženklas: paslysti, nukristi, jei jus užgriūtų smulkūs, neplanuoti reikalai.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinančios šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos nukristų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį tinka nešioti geltonų, tamsiai raudonų, rudų tonų drabužius, vengtini šalti atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, pirmi nusileisti. Geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su tarnyba, taip pat nekilnojamuoju turtu, žeme, investicijomis. Ir labiau paisykite šeimos, sutuoktinio nuomonės bei interesų. Geras laikas mylimą žmogų pristatyti tėvams.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį geras metas dalykiniams susitikimams be susitarimams, veiklai, dokumentų tvarkymui, darbų sisteminimui. Na, o aplinkiniai noriai bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų. Gauti pasiūlymai bus naudingi ilgam laikui.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis tinkamas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį būsite kupini įkvėpimo, ryžto. Galima priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla bei šeima, taip pat gyvenamąja vieta – galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur?

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį laukia ypatingi susitikimai, lemtingi patarimai bei susitarimai. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti. Tiesa, iniciatyvos nerodykite: niekur nesiveržkite, pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas. Veikti neskubėkite.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį laukia sėkmė. Atsiverkite džiaugsmui, būkite dosnūs visomis prasmėmis. Palanku spręsti keblius santykius su vaikais, o taip pat su mylimu asmeniu – jums pakaks išminties.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį galimi naudingi pokyčiai karjeroje – jums pavyks susitarti svarbiu klausimu tiek su vadovybe, tiek su partneriais, kolegomis, užsakovais ir pan. Palanku šnektelti su žmonėmis, kurie gali paveikti jūsų karjerą. Gerai pasirašyti darbo sutartį.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį gali išsipildyti sena svajonė. Sulauksite nuoširdžios pagalbos, vertingo patarimo darbo, sveikatos klausimais. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Svarbūs bus ir susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais, dvasininkais.

Šaulys (11 23–12 21). Jei antradienį netyčia su kuo nors susipažinsite, tai gali virsti tikra bičiulyste. Beje, dažniau tarkitės su draugais – jie padės teisingai apsispręsti jums svarbiu klausimu. Būkite atlaidesni sutuoktiniui. Jei jūsų santykiai su artimaisiais keblūs – atsiprašykite pirmi (geriausia pirmą dienos pusę). Beje, galimi netikėti pinigai (skolos grąžinimas, premija ir pan.).

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį ir rinkitės dalykinius partnerius, ir aptarinėkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas. Puikus laikas svarbiems susitikimams su užsieniečiais, ilgalaikių susitarimų tvirtinimui. Gali užsimegzti perspektyvus romantiškas ryšys.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį verta tvarkyti tarnybos reikalus, o neturintiems darbo gali netikėtai nusišypsoti laimė, ypač per užsieniečius. Tinka pasirašinėti ilgalaikes darbdavystės sutartis. Palankus metas sveikatos tikrinimui.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį būsite kūrybingi, sumanūs: kad ir ko imsitės – tai atneš pasitenkinimą, naudą. Galimos lemtingos pažintys, išskirtiniai pasiūlymai, kuriais verta pasinaudoti. Daugiau bendraukite su vaikais – pagaliau suprasite, kokie iš tiesų esate panašūs ir kaip vieni kitiems reikalingi. Tiks aiškintis meilės santykius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.