Palmiros horoskopas šeštadieniui, balandžio 1 d.

Savaitgalio nuotaikos smagios, bendravimas džiugins – visi bus mieli, protingi bei pakankamai sąmojingi. Nepraleiskite progos susitaikymui, įvairiems susitikimams, nutrūkusių ryšių atnaujinimui – draugiškų, dalykinių ar romantiškų.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 1, 2023, 12:01 AM

Šeštadienis – uždaresnis, labiau tinkamas ramiam poilsiui su šeima. Beje, astrologiniu požiūriu ši diena nėra subalansuota pokštavimui – juokams buvo palankesnė vakarykštė diena (prasimanymų traukinys jau nuvažiavo)...

Šeštadienis – gana pasyvus, mistiškas laikas, kai verta gilintis į nuojautas, stebėti aplinkos ženklus. Derinkitės prie aplinkybių, neforsuokite situacijos, nepersistenkite norėdami pasipuikuoti, geriau atrodyti. Venkite savarankiškų sprendimų. Ir nepersidirbkite. Mažiau kalbėkite. Likite taikūs – ne laikas agresijai. Daugiau laiko praleiskite namuose. Palanku priimti svečius. Tai bus ir gera proga susitikti su seniai nematytais giminaičiais. Beje, šeštadienis žada ir romantiškas pažintis.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tik paprasti, aiškūs sapnai, kuriuose regėjote artimus žmones, giminaičius. Suprasti sapnus reikėtų tiesiogiai. Buvo gerai regėti arklius, pasagas, blogai mirusiuosius. Jei sapnavote gaisrą, matėte ryškią šviesą, atsidūrėte dykumoje – geras požymis, jog atrandate savo kelią. Vanduo, dūmai reikštų, jog verta saugotis apgaulės.

Blogas ženklas: jei susidurtumėte su agresyviais naminiais gyvūnais – tai reikštų slaptą artimo žmogaus neapykantą jums, jei katė apdraskytų – gresia katastrofa; geltona, oranžinė.

Geras ženklas: draugiški, sveiki, ramūs naminiai gyvūnai – geri santykiai su artimaisiais, rasti veidrodžio šukę – neaiškios situacijos išsisprendimas, rasti monetą, jei ant jūsų paukščio plunksna nukristų; mėlyna, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienis leis pajusti tikrą bendravimo džiaugsmą su vaikais, sutuoktiniu ar mylimu žmogumi.

Jautis (04 21–05 20). Neverta kur nors vykti – skirkite savo dėmesį bei jėgas šeimai. Tai geros dienos užsiimti namų rūpesčiais – jie virs džiaugsmais.

Dvyniai (05 21–06 21). Jausitės pakiliai. Ypač šeštadienis gerai nuteiks, jei atsiras galimybių pabendrauti su jūsų sielai artimais žmonėmis. Diena gera pasikeitimui informacija.

Vėžys (06 22–07 22). Subtilių provokacijų dienos, kai bus svarbu neskubėti bei nepykti (ypač ant savų). Laukia netikėtumai, sunkumai dėl šeimos narių problemų – tik nešykštėkite jiems gerumo, nuoširdumo.

Liūtas (07 23–08 22). Ypač šeštadienį sulauksite malonaus dėmesio – gali megztis romantiški santykiai.

Mergelė (08 23–09 22). Skirkite savaitgalį ramiam poilsiui, bendraukite su artimaisiais, su tais, kuriais pasitikite. Stiprinkite sveikatą, pasistenkite gerai išsimiegoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasistenkite šeštadienį praleisti kaip nors neįprastai, sugalvokite ką nors nepaprasto sau bei artimiesiems pradžiuginti.

Skorpionas (10 24–11 22). Įspūdingos dienos, kai jaučiate, kad itin daug galite, ir tai pasiekiama. Įsidėmėkite šiomis dienomis kilusias idėjas – tai raktas į ateities sėkmę!

Šaulys (11 23–12 21). Smagios pakilimo dienos – pakaks nuotaikingo bendravimo. Jei tektų bendrauti su draugais, paviešėti pas giminaičius, būkite pasiruošę netikėtumams. Ir pasistenkite mažiau žadėti bei neįsipareigoti (šeštadienį itin).

Ožiaragis (12 22–01 19). Ar ne per mažai džiaugiatės asmeniniais pasiekimais, ar ne per daug dėmesio skiriate seniai puoselėtoms svajonėms? Būtinai sugalvokite šiomis dienomis malonią pramogą sau bei artimiesiems.

Vandenis (01 20–02 18). Šiomis dienomis galite sulaukti netikėtos dovanos, malonaus dėmesio ne tik iš savų, sutuoktinio, bet ir iš aplinkinių.

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite ką nors gero nuveikti namuose šeštadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.