Palmiros horoskopas penktadieniui, birželio 2 d.

Penktadienis, nors ir darbo savaitės pabaiga, tačiau tinkamas pradėti naujus darbus. Tiesa, laikas tarp 11 val. 10 min. ir 12 val. 55 min. nebus palankus kažkuo svarbiu užsiimti ar tartis atsakingu reikalu.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 2, 2023, 12:01 AM

Užsiimkite konkrečiais, žemiškais reikalais – spręskite socialines, finansines problemas: galite rasti anksčiau nepastebėtų, neįvertintų rezervų. Palanku pradėti naujus darbus.

Beje, šiandien svarbu valgymas – diena nėra palanki badavimui, griežtoms dietoms. Mėgaukitės jums patinkančiu maistu. Patartina ir svarbesnius reikalus tvarkyti prie pusryčių ar pietų stalo.

Ir būkite dosnesni, atidesni tiems, kam blogiau už jus. Diena itin palanki pasirūpinti naminiais gyvūnais. Palanku aukoti ar kitaip pagelbėti gyvūnų prieglaudoms.

Vakaras po 20 val. jau įtemptas, sudėtingas – prasidės kritinis Mėnulio pilnaties laikas, nepalankus nei svarbiems susitikimams, nei šventimams, nei romantiškiems pasimatymams. Itin nepalankus metas stos po 22 val., kai paaštrės tiek vidiniai prieštaravimai, tiek nesutarimai su artimaisiais. Tačiau netiks pykti, santykius aiškintis – patys nesinervinkite bei kitiems ramybės nedrumskite. Siekite likti taikūs bei švelnūs – nemalonius pokalbius atidėkite kitam laikui. Išaugs ir traumų, nelaimingų atsitikimų, nuostolių, vagysčių tikimybė. Pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai reikšmingi tik tuomet, jei buvo aiškūs, konkretūs. Puiku, jei regėjote ryškią šviesą ar ugnį – apsauga, pagalba, jei buvote kailiniais apsirengę, kepurę nešiojote – sėkmė, apsauga. Gerai buvo regėti raktus, būti savo namuose, moterims žuvį matyti – laimė, blogai, jei raktus pametėte, jei po svetimus namus, po laukus ar miškus vaikščiojote. Knygą matyti, ką nors surašyti – naujos pažintys.

Blogas ženklas: jei naminiai gyvūnai bus su jumis pikti, tapti katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei prie jūsų draugiškai prieitų svetimas šuo ar katė, šalia paukščiai tūptų – apsauga, globa.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis sudėtingas – neplanuokite svarbių reikalų, sekmadienis palankus bendravimui, išvykoms; šeštadienį palanki oranžinė, sidabrinė, vengtina ryškiai žalia; sekmadienį palanki mėlyna, vengtina geltona, žalia; pirmadienį palanki balta, geltona, oranžinė, tamsiai raudona, vengtinos tamsios spalvos, pilka, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį tinka spręsti finansines problemas. Vakaras neramus – su niekuo nesiaiškinkite santykių, atvirkščiai, siekite kuo malonesnio, ramesnio bendravimo. Beje, dėl įtampos didesnė traumų tikimybė, nemiga.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį imkitės svarbiausių reikalų – nesiblaškykite atsitiktiniams darbams, nebūtinam bendravimui. Ieškokite sąjungininkų, rėmėjų, investuotojų. Ir nepriimkite svarbių sprendimų nepasitarę su antrąja puse. Pasistenkite, kad sutuoktinis atsidurtų jūsų dėmesio centre – būtent tai jus padarys stipresnius, tvirtesnius.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis palankus svarbiems veiklos susitarimams, tinkamas pradėti naujus darbus. Gera proga su vadovybe aptarti jūsų darbo sąlygas, uždarbio perspektyvas. Tinka skolintis, imti kreditą darbo reikmėms. Būkite vakare atidesni sveikatai.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį kūrybiškas metas – pasiseks viskas, kuo užsiimsite, rasite išeitį ir iš keblios padėties. Puikus laikas romantiškiems pietums, bet ne vakarienei, ypač vėlyvai, kai išaugs įvairių nesusipratimų, konfliktų tikimybė. Ne laikas veltis į naujus meilės santykius.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį nenorėkite daugiau, nei savaime išeina, susitaikykite su galimais apribojimais, tiesa, jie bus naudingi. Šeimoje nedemonstruokite ambicijų – būkite kuklesni, paslaugesni. Vakare gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir sveikata: labiau savimi pasirūpinkite. Į svečius vykti netinka.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį jūsų pastangos nebus tuščios. Na, o siūlomas bendradarbiavimas, nauja veikla ar pareigos bus naudingi. Tinka pasirašinėti ilgalaikes sutartis. Palanku vykti į keliones, susitikti su užsienio partneriais. Vakare būkite atidesni kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį sėkmė jus lydi, tad pasiseks ir išsaugoti ėriuko interesus, ir sukontroliuoti vilko bado lygį. Tai geras laikas darbo sutarties pasirašymui, sandorių tvirtinimui bei dovanų teikimui (tiems, kuriuos mylite). Vakare bus svarbus menas rasti tinkamą kompromisą bendraujant.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis puikus aktyviam reikalų tvarkymui. Tiesa, nieko nedarykite, nespręskite, jei tam prieštaraus jūsų vidus. Palankus metas ieškoti laikino darbo, pasirašinėti darbo sutartis. Vakaras nepalankus naujų romantiškų santykių užmezgimui.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį susitelkite tik ties tuo, kas svarbiausia, nesiblaškykite niekams. Ir neleiskite sau nervintis, jei ne iškart viskas išeis, kaip norisi. Galimas netikėtas užmirštos skolos grąžinimas. Venkite aiškintis meilės santykius – jūsų argumentų nebus paisoma.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį puikiai jausite tolimas perspektyvas bei suvoksite, ką reikia padaryti, kad jūsų svajonės išsipildytų. Dabar jums pavyks teisingai atsirinkti, kas jūsų, o kas ne, ir gana neskausmingai atsiriboti nuo to, kas nereikalinga.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį vertėtų atsiminti, kad greitai rimti dalykai nedaromi. Remkitės senų draugų ar giminaičių įtaka, pasinaudokite jų siūloma pagalba bei duodamais patarimais. Nerizikuokite, nepervertinkite savo galimybių. Ypač vakare bus svarbus lankstumas bendraujat su artimaisiais.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis tinkamas rimtai veiklai, ilgalaikių projektų paleidimui. Palankūs susitikimai su įtakingais asmenimis, užsieniečiais – gautus iš jų pasiūlymus verta priimti. Gera diena komandiruotėms. Vakaras viešnagėms nepalankus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.