4 Zodiako ženklai – patys didžiausi mergišiai

Tai vyrai lošėjai, mėgstantys azartą, asistavimą ir gražius žodžius, tačiau greitai užsinuobodžiaujantys šalia vienos merginos. Paprastai kalbant, tai mergišiai. Kai kurie vaikinai, pasak astrologų, labiau linkę į tokį bjaurų elgesį.

 Kai kurie vaikinai, pasak astrologų, labiau linkę į bjaurų elgesį.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurie vaikinai, pasak astrologų, labiau linkę į bjaurų elgesį.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-19 21:45

Dvyniai

Dvyniai – tai tokio tipo vaikinai, kurie žiūri į savo atvaizdą veidrodyje visada, kai pro jį praeina, o savo „Instagram“ puslapį užverčia savo pilvo preso nuotraukomis.

Galima užtikrintai pasakyti, kad niekas Dvyniais nesirūpina labiau, nei jie patys, ir tai juos verčia atrodyti neįtikėtinai paviršutiniškais.

Dvyniai – žaidėjas, kuris mėgsta naudotis moterimis, kad pasijustų geriau. Jis gali netaktiškai flirtuoti su moterimis, kol jos jo nepasiųs velniop, arba jas įžeidinėti, kad susilygintų su jomis, bet tokie metodai visada pasmerkti nesėkmei.

Liūtas

Tai mergišiaus tipas, kuris nuolat ieško įsitvirtinimo ir komplimentų iš kitų žmonių. Bet jo niekada netenkina vieno žmogaus nuomonė, todėl jis visada eina nuo merginos prie merginos.

Liūtui neįdomu, ką jūs apie jį galvojate. Viskas, ko jis nori – komplimentai ir dėmesys, ir jis išeis anksčiau, nei jūs suprasite, kas įvyko.

Skorpionas

Skorpionas pamišęs dėl fizinės reikalo pusės, o tai reiškia, kad jeigu jūs nepamaloninsite jo taip, kaip jis nori, tai jūs jo nesudominsite.

Jam gali prireikti viso gyvenimo, kad išsivaduotų nuo tokio mąstymo, bet jis teikia pirmenybę seksui, o ne dėmesiui, kurio jūs nusipelnote.

Skorpionas labai pasitiki savimi. Jis žino, kad gali būti padugnė ar pernelyg paviršutiniškas, bet jam į tai nusispjauti. Deja, jis mano, kad tai jį daro patraukliu, bet, žinoma, tai netiesa.

Šaulys

Šaulys pamišęs dėl laisvo gyvenimo, todėl padarys viską, kad moterys žinotų, jog jam reikalingas tik atsitiktinis seksas.

Bet jis nesupranta, kaip kvailai atrodo iš šalies, kai jis bando „pakabinti“ merginą klube ar bare.

Šaulys žino, kad jo metodai ne visada veikia, bet jis bando apsimesti abejingu, neva, jam tas pats, ką moterys apie jį galvoja, nors iš tikrųjų tai jam labai rūpi.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų lapkričio 30 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.