Laimės horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui

Zodiako ženklas gali papasakoti, kas žmogų daro laimingą, teigia astrologai. Todėl naudinga pasigilinti ne tik į savo, bet ir į savo mylimų asmenų horoskopus, jei norime, kad pasaulis aplink mus taptų laimingesnis.

 Zodiako ženklas gali papasakoti, kas žmogų daro laimingą.<br> 123rf nuotr.
 Zodiako ženklas gali papasakoti, kas žmogų daro laimingą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2018, 10:15 AM, atnaujinta Apr 26, 2018, 10:24 AM

Avinas

Avinai dievina pinigus. Bet tai nesusiję su materialinėmis gėrybėmis. Jie patiria didelį malonumą, kai užsidirba patys ir... visa tai išleidžia per vieną kartą. Pinigų turi būti tiek, kad jiems būtų galima atsipalaiduoti ir apskritai nesusimąstyti, kur jie dingsta. Avinas nenori dykaduoniauti: dirbti jis mėgsta, bet yra įsitikinęs, kad atlyginimą jam turi mokėti ne vokeliais, o lagaminais.

Jautis

Jaučiai laimingi, kai pas juos viskas taip, kaip pas kitus žmones. Tik trupučiuką geriau. Jaučio figūra, be abejonės, lieknesnė, nei visų kitų, pareigos aukštesnės, nei buvusių bendraklasių, o patiktukų prie asmenukės daugiau, nei pas draugę. Jautis laimingas, kai yra sėkmingas. Štai dabar galima įkvėpti ir gyventi. Pavaikščioti po parduotuves, o tada pasivolioti namuose: žiūrėti serialus, užkandant pica.

Dvyniai

Labai sunku pasakyti, kas konkrečiai Dvynius daro laimingus, nes šiandien tai – viena, o rytoj – kita. Bet Dvyniai vis tiek patys laimingiausi, nes jie džiaugiasi tą akimirką, kai visas pasaulis pripažįsta jų neabejotiną talentą. O talentų jie turi daugybę – tai reikia pripažinti.

Vėžys

Vėžiai laimingi, kai visi yra namuose. Visų pirma reikia, kad namas būtų didelis, gražus, šviesus. Antra, kad ten viskas būtų pagal klasikinį variantą: vyras/žmona, vaikai, draugai kepant šašlykus, tėvai, atvykę savaitei pasisvečiuoti, katės, šunys, žuvytės. Ir tik kai laimingi visi aplink, Vėžys mano, kad dabar galima užsiimti tuo, kas svarbiausia: pavyzdžiui, joga. Ir rezultato Vėžiui nereikia. Laimė – tai procesas.

Liūtas

Kuo aukštesnis Liūto statusas, tuo jis laimingesnis. Problema tiktai ta, kad bet koks Liūtas labai nusimena, kai kas nors jo nemėgsta, ir dar labiau nusimena, kai jam kas nors pavydi. Todėl Liūto laimė trumpalaikė: jis eilinį kartą visiems įrodo, kad yra neįtikėtinai šaunus, tada apsidairo, randa išdavikus, labai nusimena ir mano, kad reikia būti aukščiau viso šito. Tiesiogine prasme aukščiau: įrodyti visiems, kad jis gerokai šaunesnis, nei jie galvojo. Kadangi taip iš tiesų yra, jam pavyksta. Ir štai ji, laimė! Ar vis dėlto ne?

Mergelė

Mergelės mano, kad laimė yra supratimas. Tiktai jų nekas nesupranta. Mergelių vidinis pasaulis toks sudėtingas, kad niekam neduota jo suprasti, išskyrus kitas Mergeles. Būtų galima manyti, kad Mergelė – pats nelaimingiausias Zodiako ženklas, bet ne: jos nemoka būti nelaimingos. Tai, kas kitus sugniuždo, Mergeles pralinksmina: valio, nauja problema!

Svarstyklės

Svarstyklės laimingos, kai viskas aplink jas gražu ir teisinga. O kadangi aplink beveik viskas negražu ir neteisinga, Svarstyklės nuo ankstyvos vaikystės išmoksta sudėtingo triuko – matyti tik tam tikrus dalykus: nemačiau, vadinasi, to nebuvo. Bet dėl pilnos laimės šito mažoka, todėl Svarstyklės nori, kad visi aplink jas mėgtų ir girtų. Pasisekė: visi būtent taip ir daro. Svarstyklės lyg ir pretenduoja vadintis pačiu laimingiausiu ženklu, tik niekaip negali apsispręsti, džiaugtis dėl to ar ne.

Skorpionas

Skorpiono laimė savotiška. Jie negali būti laimingi tarp paprastų mirtingųjų. Todėl didžiausią malonumą jiems teikia su kuo nors kovoti (pavyzdžiui, ginti savo interesus) ir, žinoma, laimėti. Ko gero, didžiausia laimė Skorpionui – savo kelyje sutikti tokį pat „karį“ ir susikauti su juo.

Šaulys

Šauliai dievina nuotykius. Pageidautina, tokius, apie kuriuos po to būtų galima įtaigiai visiems papasakoti ir gauti pritarimą. Šaulys, ko gero, pats laimingiausias Zodiako ženklas: kol visi kiti abejoja, jis įsibėgėja ir šoka stačia galva. Ir apskritai, laimė jam – tai emocijos ir nuolatinis judėjimas pirmyn.

Ožiaragis

Ožiaragiai laimingi, kai jiems pavyksta viską iki smulkmenų suplanuoti. Suprantama, idealūs Ožiaragio planai niekada neįsikūnija tikrovėje – realybė įneša savų korekcijų. Ožiaragis atranda savo laimę laiku įvykdydamas atskirus punktus. Svarbiausia, kad niekas nesikištų. Kitaip – kančios. Ožiaragis gali tiesiog pulti į isteriją ir apskritai sunaikinti viską, kas padaryta. Kartu su žmonėmis, kurie jį palaikė. Bet krimsis jis neilgai – ant griuvėsių pradės kurti planą, kaip pasiekti laimę asmeniniame gyvenime.

Vandenis

Vandeniai apskritai visada laimingi, todėl jų laimei nereikia nieko. Jie viską turi. Aplink Vandenį toks nuostabus, toks įdomus pasaulis, pilnas paslapčių ir mįslių, kad net negera darosi nuo jo susižavėjimo. Bet kartais jis 9arba ji) nusimena, juk spintoje nėra Narnijos, paslaptingas gražuolis bare – ne Holivudo garsenybė, o ir debesys ne rožiniai. Bet ir tegul. Tai iš viso ne problema, juk Vandenis turi nuosavą didžiulį pasaulį, kuriame jis gali sugalvoti viską, ko nori. Svarbiausia, kad nebūtų nuobodu.

Žuvys

Žuvys – neįtikėtinai uždaras ženklas, ir niekas nesupranta, kas iš tiesų joms teikia džiaugsmą ir laimę. Net jeigu po merginos Žuvų kojomis nukris jaunas mėlynakis milijonierius ir išties jai žiedą su briliantu, ranką, širdį ir raktus nuo buto, Žuvys nusišypsos ir pasakys: „Ačiū“. Tačiau mes žinome, kad Žuvys laimingos, kai joms pavyksta ką nors įkvėpti. Jos iš to patiria didžiulį malonumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.