Zodiako ženklai, kuriems labiausiai sekasi meilėje

Kai kurie Zodiako ženklai savomis rankomis sunaikina meilę, ir kaltos jiems būdingos savybės. Meilės horoskopas padės suprasti savo klaidas santykiuose ir padaryti išvadas. Galbūt dar ne vėlu viską ištaisyti.

 Meilės horoskopas padės suprasti savo klaidas santykiuose ir padaryti išvadas.<br> 123rf nuotr.
 Meilės horoskopas padės suprasti savo klaidas santykiuose ir padaryti išvadas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2018, 10:54 AM, atnaujinta May 18, 2018, 11:24 AM

Pateikiame Zodiako ženklų reitingą, pradėdami tais, kuriems labiausiai nesiseka meilėje, baigdami tais, kurie yra tikri Veneros numylėtiniai.

12 vieta. Dvyniai

Pagal horoskopą, būtent meilėje šio Zodiako ženklo atstovai dažniausiai lieka be nieko. O juk tai vienintelis Zodiako ženklas, kuriam sėkmė šypsosi praktiškai visur. Bet visur sektis negali. Nors Dvyniai patys dėl to kalti, nes nežiūri į santykius ir meilę pernelyg rimtai. Jiems tai savotiškas žaidimas, į kurį neverta daug investuoti. Todėl daugeliu atvejų dauguma jų tampa vieniši, paleisdami savo laimę.

11 vieta. Vandenis

Žvelgiant iš meilės požiūrio taško, Vandeniai – ne šeimos žmonės. Ir tai visai ne dėl jų charakterio savybių – tiesiog šio ženklo atstovai myli laisvę ir dūsta, kai juos apsupa rūpesčiu, prižiūri ir aprūpina. Užsitęsusios vienatvės laikotarpį jie lengvai gali išgyventi draugų, gerbėjų ar favoričių kompanijoje.

10 vieta. Jautis

Visų pirma Jaučiai labai rūpinasi finansiniu pasauliu, o tai dažnai juos atitolina nuo laimingo asmeninio gyvenimo. Juos stabdo ne juokais įsigalėjęs gobšumas ir godumas. Deja, tokie polinkiai neprideda populiarumo visuomenėje. Niekas kaip išrinktojo nenori šykštaus vyro ar materialistės moters. Bet tais atvejais, kai šio Zodiako ženklo atstovai į pirmą vietą stato santykius, jiems gali pasisekti meilėje.

9 vieta. Vėžys

Ketinimų rimtumas, kurį Vėžiai gali pademonstruoti jau per pirmą susitikimą, dažnai žmones gąsdina. Tuščiai švaistyti laiką šio ženklo atstovai nenusiteikę. Vėžiams norisi kuo greičiau sukurti šeimą. Neretai asmeninės laimės vaikymasis jiems baigiasi tik nervų priepuoliais, kančiomis ir vienpuse meile. Tačiau jeigu jie sutinka žmogų, kurio interesai visiškai tokie pat, tai sėkmė neabejotinai lydės jų meilės sąjungą.

8 vieta. Mergelė

Mergelės meilėje žino ribas, žino savo kainą ir supranta, ko yra vertos. Šį Zodiako ženklą galima laikyti visai sėkmingu romantiniuose santykiuose. Tačiau dažnai šio ženklo atstovai nevertina tokios sėkmės, pasiduoda abejingumui ir pasyvumui. Tai atbaido partnerį net nepaisant aukšto Mergelių intelekto ir pavydėtinų išorinių duomenų.

7 vieta. Skorpionas

Žvaigždės nepagailėjo Skorpionui patrauklumo, seksualumo ir išminties. Tai gana romantiškas ir paslaptingas Zodiako ženklas, kurio mįslę trokšta įminti net patys didžiausi skeptikai. Bet Skorpionas gali viską sugriauti pats, nes pagal horoskopą šis ženklas mėgsta dumti akis. O tikrovėje pasirodo esąs silpna, godžia, įžeidžia ir labai kerštinga asmenybe, nuo kurios norisi kuo greičiau tepti slides.

6 vieta. Avinas

Šio ženklo atstovai, vos pradėję megzti romantinius santykius, prisirenka daug guzų, kol jiems ima šypsotis sėkmė. Tai pats impulsyviausias ir nekantriausias Zodiako ženklas. Avinų veiksmai visada eina pirmiau minčių, todėl jie – rekordininkai pagal įsitraukimą į greitus ir trumpalaikius santykius. Užtat bėgant metams Ugnies ženklo atstovai galiausiai susidraugauja su sėkme. Didelė jų patirtis ir įgimtas seksualumas paperka daugelį.

5 vieta. Ožiaragis

Ožiaragiai pasidalinę į dvi stovyklas, iš kurių pirmenybė atiteko vyriškos lyties atstovams. Būtent vyrams visai neblogai sekasi meilėje, tuo tarpu Ožiaragio ženklo moterys dažnai lieka sudaužyta širdimi. Šis ženklas visa savo esybe demonstruoja materialinį stabilumą, susitelkimą į tikslą ir nepriklausomybę. Tai traukia moteris, bet, deja, atstumia vyrus.

4 vieta. Žuvys

Jeigu Žuvys panorės, jos sugebės viską, ypač – pritraukti sėkmę meilėje. Šio ženklo atstovai žino, kaip save pateikti, juk jie puikiai manipuliuoja kitų jausmais. Žuvys kuria nesavanaudžių, rūpestingų ir jautrių būtybių įspūdį daugiausia dėl to, kad nusimestų nuo savęs dalį atsakomybės. Tai padeda moterims Žuvims, bet labai trukdo vyrams Žuvims kurti laimingus ir tvirtus santykius.

3 vieta. Liūtas

Liūtams šviečia kelrodė žvaigždė, vardu Saulė, kuri visomis jėgomis padeda, kad jiems sektųsi tarpasmeniniuose santykiuose. Šio ženklo atstovai moka mylėti ir būti mylimi. Jie turi gerą patirtį – savimeilę, kuri neturi ribų. Liūtai retai skundžiasi priešingos lyties dėmesio stoka. Tačiau dėl tokių aplinkybių šie ryškūs Zodiako atstovai gali pritraukti kieno nors liguistą meilę, o tai gali baigtis rimtomis pasekmėmis ir liūdna patirtimi.

2 vieta. Šaulys

Astrologai sutaria, kad Šauliams siaubingai sekasi meilėje. Pagal meilės suderinamumo horoskopą nėra tokio ženklo, kuris nesutartų su Šauliu. Šaulį gali įsimylėti bet kas. Jie turi viską: mokėjimą atleisti, humoro jausmą, romantiškumą, ištikimybę, saikingą pavydą, atsidavimą, jautrumą ir daug kitų dalykų. Šis ženklas belsis į kitą širdį ilgai ir atkakliai, kol negaus atsako. O tarp daugybės gerbėjų Šaulys visada ras, iš ko pasirinkti.

1 vieta. Svarstyklės

Ko gero, radome laimingąjį tarp visų Zodiako ženklų. Taip, be jokių abejonių, Svarstyklės – grožio, harmonijos ir meilės etalonas. Jaukiai įsitaisęs meilės ir šeimos gerovės deivės Veneros globoje, šis ženklas nesiskundžia sėkme meilėje. Svarstyklės magiškai veikia žmones. Santykiuose jos ramios, nuolaidžios ir romantiškos. Nešioja savo partnerį ant rankų, nuolat lepina komplimentais, dovanomis ir dėmesiu. Tokių, kaip Svarstyklės, niekas nepalieka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.