Patys godžiausi Zodiako ženklai

Anaiptol ne visi žmonės mėgsta leisti pinigus. Yra Zodiako ženklų, kurie tokie šykštūs, kad to net nesigėdija ir laiko privalumu.

 Yra Zodiako ženklų, kurie tokie šykštūs, kad to net nesigėdija ir laiko privalumu.<br> 123rf nuotr.
 Yra Zodiako ženklų, kurie tokie šykštūs, kad to net nesigėdija ir laiko privalumu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 20, 2018, 2:41 PM, atnaujinta May 21, 2018, 8:06 AM

Pateikiame Zodiako ženklų reitingą, pradedant nuo didžiausių atlapaširdžių iki didžiausių šykštuolių.

12 vieta. Didžioji širdis: Šaulys

Šauliai – patys dosniausi Zodiako rato atstovai. Su jais net beprasmiška kovoti, vis tiek jie ras, kam padėti: ir alkaną pamaitins, ir elgetą priglaus, ir goduolį sušildys. Mėgsta Šauliai globoti ir padėti, žinoma, ne šiaip sau, o už šypseną ir nuoširdų „ačiū“. Būtent todėl pinigai myli Šaulius ir kaskart patys stengiasi pakliūti jiems į rankas.

11 vieta. Nuoširdus švaistūnas: Vandenis

Vandeniai atsidūrė praktiškai sąrašo gale. Šie žmonės ne šiaip didžiadvasiai kitų atžvilgiu, jie – patys tikriausi švaistūnai. Jų didžiausias prioritetas – padaryti taip, kad įtiktum ir pradžiugintum mylimus giminaičius, artimus draugus ir kolegas. Jie labai rūpestingi, dėmesingi ir atidūs, ypač – aplinkinių norams. Tik lengva užuomina apie jūsų svajonę, ir Vandenis, žinoma, slapta nuo jūsų, bėga kuo greičiau jos išpildyti.

10 vieta. Mėgsta atrodyti efektingai: Liūtas

Liūtai kaip niekas kitas žino viską apie efektingumą, prabangą ir gracingumą. Šio ženklo atstovai niekada nepaliks artimųjų be dėmesio ir dovanos brangias dovanas. Tik menkai pažįstami žmonės gali įžiūrėti Liūtuose užkietėjusius šykštuolius. Tačiau jeigu sugebėsite pralinksminti šį astrologinio rato karalių ir jam patiksite, jis nedelsdamas išleis pinigų ir dėl jūsų. Liūtai perka viską, kas spindi, blizga ir atneša jiems pasitenkinimą. Dažnai galvoja, kad nupirkti galima viską ir visus.

9 vieta. Savanaudis ir gudrus: Avinas

Išlaidūs Avinai atsidūrė 9 vietoje. Tipiški šio ženklo atstovai – dosnūs, bet praktiški žmonės. Avinai moka investuoti savo pinigus į perspektyvą. Kitaip tariant, jie investuoja į tarpasmenius santykius. Jeigu jūsų gyvenime yra aktyvus Avinas, ir jis nešykšti jums dovanų, visada paskolina ir materialiai padeda – būkite tikri, jis jumyse mato potencialų kandidatą, su kuriuo jau seniai užmezgė abipusiai naudingus dalykinius santykius. Avinas visus pinigus išleis žmogui, jeigu bus tikras, akad anksčiau ar vėliau jis jam pravers.

8 vieta. Nebent svetima sąskaita: Svarstyklės

Svarstykles galima drąsiai vadinti dosniais žmonėmis, bet yra vienas „bet“: jos mėgsta leisti svetimus pinigus. Svarstyklės su džiaugsmu nupirks jums nors ir sklypą Mėnulyje, jeigu prieš tai susiras sponsorių. Svarstyklėms nesunku paprašyti tėvų, draugų, mylimo žmogaus ar kaimynės pinigų savo pasilinksminimams ir pramogoms. Svarbiausia, kad po to nereikėtų atiduoti.

7 vieta. Pozuotojas: Skorpionas

Skorpionams dosnumas – puiki galimybė parodyti save iš gerosios pusės. Svarbiausia, kad pažįstami tinkamai įvertintų jų biudžetą, naują remontą, prabangų interjerą, gerą darbą ir apskritai jų turtinę padėtį. Bet kai tik Skorpionus užklumpa materialinės bėdos, jie kažkaip pradingsta iš regėjimo lauko. Mat Skorpionams koktu vien nuo minties, kad kur nors viešai pasirodys be pinigų.

6 vieta. Reikalingi žiūrovai: Dvyniai

Dvyniai kol kas neapsisprendė, ar jie šykštūs, ar dosnūs. Apie šį ženklą žinoma tik tai, kad norint, jog pasireikštų jo atstovų dosnumas, reikalingi žiūrovai, publika ir, pageidautina, aplodismentai už kadro. Dvyniai gali akivaizdžiai pagailėti jums dešimties eurų, jeigu to paprašysite būdami vieni. Kreipkitės į juos pagalbos, kai į juos žiūri daug žmonių. Štai tada jie bus pasirengę ištraukti iš savo piniginės paskutinius pinigus, jus nuo galvos iki kojų apipilti komplimentais ir kupiūromis ir nuvežti jus taksi iki gretimo namo.

5 vieta. Viskas sudėtinga: Žuvys

Žuvys yra ties viduriu. Su jomis viskas taip sudėtinga. Juk jos gali būti šykščios iki ašarų ir dosnios iki tokios pat būsenos. Ir esmė yra visai ne Žuvų materialinė padėtis, o jų nuotaika. Ir neįmanoma nuspėti, kada jų nuotaika bus iš serijos „aš nupirksiu tau viską, ko norės širdis“, o kada „nieko manęs neprašyk“. Visgi Žuvys mėgsta konkretumą. Todėl reikia tiksliai, aiškiai, suprantamai ir be jokio varžymosi tiesiai sakyti apie savo norus. Būkite tikri, jeigu Žuvys turės pinigų, jos būtinai jums padovanos brangią ir malonią dovaną.

4 vieta. Išlaikytinis: Jautis

Jaučiai tiesiog dievina, kai pinigai leidžiami vien jiems. Ir dėl to jie nei kiek nesivaržo. Moterys ir vyrai, saugokitės, tarp šio ženklo atstovų daug išlaikytinių ir alfonsų. Jie net turi tam tikrą taktiką: keletą kartų jie yra pasirengę išleisti truputį pinigų jums, kad po to be jokios gėdos ir varžymosi naudotųsi jūsų neribota kreditine. Beje, rimtų materialinių problemų atveju Jaučiai stos į jūsų pusę, visada ateis į pagalbą, apgins ir užmokės, ir tai atperka visus jų trūkumus.

3 vieta. Viską į namus: Vėžys

Vėžiai gyvena sau ir pinigus leidžia tik būtiniems ir išties vertingiems daiktams. Su draugais ir artimais žmonėmis jie gana šykštūs. Svarbiausias orientyras Vėžiams – pirkti daiktus namams ir savo jaukumui. Todėl laukti prabangių dovanų ir plačių gestų iš jų neverta. Pasiūlykite Vėžiui nupirkti kvepalus ar televizorių, ir jie visada išsirinks antrąjį variantą. Būtent dėl to jų namai – tiesiog svajonė, ten visada karaliauja jaukumas, naujas remontas, antikvariniai daiktai ir paskutinės technologijų mados naujovės.

2 vieta. Materialus egoistas: Mergelė

Mergelės pinigų vėjais nešvaisto ir be reikalo neatveria savo piniginės. Bet tai nereiškia, kad šio ženklo atstovai negali nupirkti prabangių ir brangių daiktų. Gali ir perka, tiesa, tiktai sau. Tačiau Mergelės tokios paveikios manipuliacijoms, kad išvilioti iš jų keletą šimtų nebus sudėtinga. Beje, po to jos gali pareikalauti jų atgal, kai tik jų materialinė padėtis susvyruos.

1 vieta. Pats tikriausias šykštuolis: Ožiaragis

Štai ir suradome patį godžiausią ir labiausiai naudos siekiantį Zodiako ženklą. Pirmoje vietoje išdidžiai stovi Ožiaragiai, kurie yra atvirai šykštūs. Šio ženklo atstovai pasirengę investuoti pinigus tik į savo visuomeninį statusą. Draugai, mylimieji ir artimieji apsieis be plačių gestų. Būtent Ožiaragiai gali ieškoti, kur ir ką nupirkti pigiau. Jie ilgai ir atkakliai vaikščios po parduotuves, kad sutaupytų bent du eurus. Bet godumas jiems ne trūkumas, o privalumas, kurį visada reikia viešai pabrėžti, nes dar ims ir atsisės ant sprando.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?