4 Zodiako ženklai, mėgstantys gadinti kitiems nuotaiką

Kai kurie Zodiako ženklai turi „unikalią“ savybę – gadinti nuotaiką kitiems žmonėms. Dažnai jie patys net neįtaria, kad tai daro. Kad nežaistumėte su ugnimi, verčiau žinoti, po kokiais Zodiako ženklais gimsta tokie veikėjai.

 Kad nežaistumėte su ugnimi, verčiau žinoti, po kokiais Zodiako ženklais gimsta tokie veikėjai.<br> 123rf nuotr.
 Kad nežaistumėte su ugnimi, verčiau žinoti, po kokiais Zodiako ženklais gimsta tokie veikėjai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2019, 1:18 PM

Skorpionas

Skorpionai moka ugningai mylėti ir mirtinai nekęsti. Šios dvi savybės geba smarkiai pakeisti tiek jo, tiek esančiųjų šalia gyvenimą.

Kad bendravimas su šio ženklo atstovais neatneštų žalos, reikia pasistengti padaryti taip, kad Skorpionas būtų geros nuotaikos. Tada niekas iš aplinkinių nenukentės.

Svarstyklės

Svarstyklės neretai pavydi žmonėms, kuriems einasi geriau nei joms. Kai Svarstyklės supranta, kad neturi to, ką turi kiti, jos pradeda pykti ir susierzina. Tai dažnai priverčia jas sužeisti žmones, kurie jaučiasi laimingi.

Svarbu suprasti, kad viskas Svarstyklių pyktis išliejamas ne todėl, kad jos nori blogo. Taip jos išreiškia nepasitenkinimą savo gyvenimu. Kad Svarstyklės nusiramintų, su jomis reikia ramiai pasikalbėti. Tai jūsų santykius apsaugos nuo griūties ir nuoskaudų.

Vėžys

Dėl savo padidėjusio jautrumo Vėžys gali užsiplieksti greitai ir stipriai – kaip degtukas. Kad sunervintum šio ženklo atstovą, pakanka vieno kvailo juokelio ar netinkamo žodžio.

Įskaudintas Vėžys iš karto pradeda gadinti kitų žmonių nuotaiką. Po to jis gailėsis dėl pasakytų nemalonių žodžių ir padarytų poelgių, bet atsukti laiko atgal jis negali. Išeitis – bendraudami su Vėžiu atsargiai rinkite žodžius, kad netyčia jo neįžeistumėte.

Šaulys

Šaulių labai išvystyta intuicija – jų praktiškai neįmanoma apgauti. Ar verta sakyti, kad jei sumeluosi Šauliui, pasigailėjimo nelauk? Jeigu jis sugaus jus meluojant, tai sukels jam tikrą įniršį, kils beprotiškas skandalas, ir jūs greičiausiai daugiau nebepamatysite šio žmogaus.

Ką daryti, kad nesupykdytumėte Šaulio? Sakyti tiesą ir pasitikėti – šis ženklas nesugeba išduoti. Tokį draugą reikia branginti ir saugoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.