4 ištikimiausi vyrai pagal Zodiako ženklą

Iš anksto sužinoti, ar jūsų išrinktasis bus jums ištikimas, neįmanoma. Net psichologai neretai apsirinka šiuo klausimu. Bet astrologai įsitikinę, kad neištikimą vyrą galima nustatyti pagal Zodiako ženklą.

 Specialistai sudarė pačių ištikimiausių vyrų reitingą, remdamiesi Saulės padėtimi jų gimimo metu.<br> 123rf nuotr.
 Specialistai sudarė pačių ištikimiausių vyrų reitingą, remdamiesi Saulės padėtimi jų gimimo metu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2020, 12:56 PM, atnaujinta Jan 27, 2020, 10:56 AM

Specialistai sudarė pačių ištikimiausių vyrų reitingą, remdamiesi Saulės padėtimi jų gimimo metu.

Štai patys ištikimiausi vyrai pagal Zodiako ženklą.

1 vieta – Ožiaragis

Pirmoji vieta teko pragmatiškiems Ožiaragiams. Būdami sudėtingo charakterio, jie linkę į uždarumą ir kilus bet kokiems sunkumams šeimoje visa galva pasineria į darbą. Šio ženklo atstovai tiesiog nemato prasmės trumpalaikiuose nuotykiuose. Partnerį renkasi labai atsakingai ir pernelyg gerbia savo pasirinkimą, kad užsiimtų slaptais romanais.

2 vieta – Liūtas

Atrodytų keista, bet iškart po Ožiaragių eina vyrai Liūtai. Nepaisant lengvo įsimylėjimo ir audringo temperamento, būtent jie išsiskiria monogamija. Tipiškas šio ženklo atstovas gali ilgai ieškoti savo išrinktosios. Bet tai moteriai, kuriai pasiseks su juo susieti gyvenimą, jis tikrai bus ištikimas.

3 vieta – Mergelė ir Skorpionas

Trečiąja vieta dalijasi Mergelės ir Skorpionai. Su pirmaisiais viskas aišku: vyrai Mergelės labai dorovingi ir išrankūs rinkdamiesi partnerę. Jiems nebūdingi atsitiktiniai santykiai ir romanai. Net nutrūkus santykiams jie nesiekia užmegzti naują romaną.

Skorpionai, priešingai, turi didžiulį seksualinį apetitą. Bet sudarius santuoką jie nemato prasmės išduoti antrąją pusę, nes pasitikėjimas jiems turi didelę reikšmę. Kol patenkinti Skorpiono intymūs poreikiai, jo partnerei nėra dėl ko jaudintis.

Keista, net į šį reitingą nepakliuvo „naminiai: Zodiako ženklai – Jautis ir Vėžys. Vyras Jautis nelinkęs į meilės intrigas, bet moteriai, kuri jo aktyviai sieks, neatsakys. Tylūs vyrai Vėžiai taip pat neretai įsigyja meilužes. Tipiškas šio ženklo atstovas ieškos emocijų, kurių jam trūksta šeimos gyvenime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.