Turtuoliai ir vargšai pagal Zodiako ženklą

Visų žmonių požiūris į pinigus skirtingas: vieni juos laiko neišvengiamu blogiu, kiti beveik sudievina. Astrologai atskleidžia, koks požiūris į finansus būdingas tipiškiems visų Zodiako ženklų atstovams.

 Astrologai atskleidžia, koks požiūris į finansus būdingas tipiškiems visų Zodiako ženklų atstovams.<br> 123rf nuotr.
 Astrologai atskleidžia, koks požiūris į finansus būdingas tipiškiems visų Zodiako ženklų atstovams.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2020, 12:15 PM, atnaujinta Aug 5, 2020, 12:16 PM

Avinas

Šie žmonės neturi ypatingos aistros kaupti turtus. Pinigai šio ženklo atstovams – tik priemonė pasiekti tikslus, o ne pats tikslas. Jie mėgsta uždirbti ir išleisti, manydami, kad tai ir yra malonus gyvenimas.

Jautis

Šio ženklo atstovai labai myli pinigus ir sunkiai su jais išsiskiria. Jų ramybė tiesiogiai priklauso nuo to, kiek piniginėje turi kupiūrų. Jaučiai moka kaupti turtus, daugindami juos atkakliu darbu.

Dvyniai

Turėdami analitinį protą ir mokėdami patraukti žmones bendraudami šio ženklo atstovai lengvai randa gerai apmokamą darbą. Bet Dvyniai lygiai taip pat lengvai išleidžia visus uždirbtus pinigus, nieko sau neatsakydami. Būtent todėl visą savo gyvenimą jie priversti suptis finansinėse sūpynėse, tai likdami be cento kišenėje, tai tapdami akimirkos turtuoliais.

Vėžys

Apie tikrą šių žmonių finansinių atsargų dydį praktiškai nieko nėra žinoma, nes šią informaciją jie labai saugo ir neatskleis net įrėmus pistoletą. Vieną galima pasakyti užtikrintai – tai labai taupūs žmonės, branginantys kiekvieną centą ir mokantys atidėti „juodai dienai“. Tad greičiausiai šio ženklo atstovai priklauso prie turtingų žmonių.

Liūtas

Šio ženklo atstovams su pinigais – abipusė meilė. Liūtai moka uždirbti dideles sumas ir be gailesčio jas išleidžia savo gausybei poreikių, kurių pigiais nepavadinsi. Viskas todėl, kad šie Ugnies stichijos atstovai visais būdais stengiasi pabrėžti savo statusą.

Mergelė

Šio ženklo atstovų praktiškumas neleidžia jiems atsidurti pačiame gyvenimo dugne. Jie moka ir uždirbti, ir teisingai valdyti savo finansus, kruopščiai planuodami stambius pirkinius ir mokėdami susiveržti diržus, kai to reikalauja situacija. Bet jų negalima pavadinti labai turtingais žmonėmis, turinčiais neišsemiamus turtus. Visgi Mergelių finansinė gerovė tiesiogiai priklauso nuo jų darbštumo. Bet ne visi šio ženklo atstovai moka ir mėgsta dirbti.

Svarstyklės

Šie žmonės moka teisingai pasverti savo finansines išlaidas, griežtai paskirstydami, ką jie gali sau leisti, o ko verta atsisakyti. Bet tai jų neišgelbsti nuo balansavimo ties tuščių kišenių riba. Tačiau Svarstyklės niekada neatsiduria skurde, nes šalia jų visada atsiranda žmonių, pasiruošusių joms finansiškai padėti.

Skorpionas

Jeigu šio ženklo atstovai išmoktų atidėti santaupas juodai dienai, vargo nematytų. Viskas todėl, kad Skorpionai puikiai moka manipuliuoti aplinkiniais savo naudai ir gauna viską, ko tik užsigeidžia. Tad jie lengvai gali patekti tarp pasiturinčių žmonių.

Šaulys

Šio ženklo atstovai puikiai žino, kad pinigai – puiki priemonė tikslams pasiekti. Bet dėl savo išlaidumo ir atsainaus požiūrio į išlaidų planavimą šie žmonės dažnai lieka su keletu smulkių. Nedaug Šaulių gali pasigirti mokantys kaupti pinigus, ko nors atsisakydami, nors dirbti liedami devynis prakaitus jie moka.

Ožiaragis

Šio ženklo atstovai suskaičiuoja kiekvieną centą. Jie ne tik moka uždirbti pinigus stropiu darbu, bet ir pasirodo kaip puikūs finansininkai, protingai paskirstydami savo biudžetą. Ir visgi šie žmonės ne taip dažnai gali pasigirti materialiniu gerbūviu. Kodėl? Nes pažeidžia pagrindinį pinigų energijos dėsnį: tam, kad gautum, būtina atiduoti.

Vandenis

Dauguma žmonių, gimusių po šiuo ženklu, nejaučia deramos pagarbos pinigams. Jų gyvenimo vertybės visiškai kitos. Būtent todėl Vandeniai lengvai ištveria pinigų trūkumą, mieliau užimdami savo smegenis kitomis problemomis, nei varginančiomis galimybių paieškomis, kaip papildyti savo piniginę. Aukštesne prasme jie ne vargšai, o turtuoliai.

Žuvys

Šio ženklo atstovai šiek tiek primena Vandenius. Jie nesivaiko turtų, mieliau leidžia laiką dvasingumo paieškoms. Todėl jie be gailesčio leidžia pinigus ne tik sau, bet ir finansiškai padeda aplinkiniams. Žuvys intuityviai jaučia pinigų energijos dėsnį, todėl niekada neatsiduria finansinėje bedugnėje. Jų gyvenimas – amžinos sūpynės: tai turtuolis, tai vargšas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.