Pro kuriuos vartus išeitumėte? Štai kas jūsų galvoje

Iš viršuje esančio paveikslėlio pasirinkite vartus – tuos, prie kurių labiausiai linksta širdis, pro kuriuos matomas vaizdas labiausiai atitinka jūsų vidų. Pasirinkote? Dabar sužinokite, ką tai reiškia.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2018, 1:05 PM

1 vartai

Jūs ieškote kelio į laisvę. Jums patinka, kai aplink jus daug erdvės – ir fizinės, ir vidinės. Norite rasti savo gyvenimo kelią ir nesekti jokiais nurodymais.

Pasaulis jums atrodo vieta, pilna begalinių galimybių. Svarbiausia – rasti laiko tam, kas iš tiesų svarbu ir teisingai susidėlioti prioritetus.

Jūsų sprendimai ir vertinimai nepriklausomi, ir labiau už viską pasaulyje jūs nekenčiate susipriešinimo. Nemėgstate skubėjimo, skubių darbų ir mėgstate gyventi lėtai, sąmoningai, ragauti gyvenimą kaip brangų vyną.

2 vartai

Jūsų gyvenime yra du prioritetai. Pirmas: jūs patys renkatės savo kelią. Ir taškas. Antras: kiekviename kelio etape jūs maksimaliai stengiatės, norite pereiti jį „idealiai“.

Jums nekyla jokių problemų vieniems išsiruošti į sudėtingą kelionę. Jums lengva namuose gyventi vieniems ir jūs dėl to nesikankinate. Galite lengvai susitaikyti su tuo, kad jūsų kelias – tai kelias vienam.

Jūs galite būti originalus, kūrybiškas, įžvalgus, filosofiškas ir šiek tiek uždaras žmogus. Užtat turite stebinantį, unikalų požiūrį į pasaulį. Ir tai svarbiausia vertybė, kurios jūs turite laikytis.

3 vartai

Jūsų ateitis bus gana spalvinga. Esate patrauklus žmogus: ir išore, ir vidumi. Mėgstate jaustis didelio, globalaus pasaulio dalimi. Sekate užsienio naujienas ir visada žinote, kas vyksta už tūkstančių kilometrų nuo jūsų. O kai pasaulyje nutinka tragedija, jūs visada užjaučiate žmones, kurių net nepažinojote.

Jūs puikiai suprantate, kad laimė – tai pati kelionė, o ne galutinis jos taškas. Iš prigimties esate smalsūs ir visada pasiruošę daugiau sužinoti apie vietą, kurią vadinate namais. Bet tikrai nesate namisėda.

Paprastai žmonės, pasirinkę šiuos vartus, yra aštraus proto ir visus aplink reguliariai verčia juoktis (ar bent jau šypsotis).

4 vartai

Labiau už viską pasaulyje norite, kad jūsų gyvenimas būtų gniaužiantis kvapą. Chaosas – jūsų mėgstama terpė, o nenuspėjami įvykiai ir situacijos – tai, iš ko patiriate daugiausia malonumo.

Jūs ramiai žiūrite į veidą nežinomybei. Jūsų negąsdina planų nebuvimas. Neypatingai paisote taisyklių ir reguliariai jaus pažeidžiate. Dar daugiau, jūs manote, kad taip ir turi elgtis žmonės, verčiantys Žemę suktis.

Jūs veikiate spontaniškai, jums didžiausias džiaugsmas – tas, kuris neplanuotas. Taip pat jūs nuolat ieškote aštrių įspūdžių. Kartais tai jūsų artimuosius priveda iki įsiūčio, bet jūs tiesiog negalite kitaip.

Dar vaikystėje jūsų mėgstamiausia miesto vieta buvo atrakcionų parkas. Dabar visas jūsų gyvenimas – linksmas atrakcionas jums ir bauginantis aplinkiniams.

5 vartai

Jums patinka ramus ir stabilus gyvenimo kelias. Jūs – žmogus, nuolat ieškantis savęs, bet tuo pat metu pasirengęs bet kokiam darbui ir bet kokiam reikalui. Daugiausia malonumo patiriate, kai einate pirmyn į tiksliai apibrėžtą tikslą tiksliai atitikdami grafiką.

Tuo pat metu, kaip aistringas optimizatorius, jūs pasirenkate mažiausio pasipriešinimo kelią. Iš dviejų kelių jūs atsisakysite to, kuris paprastas, suprantamas, bet sunkus ir pavojingas, ir pasirinksite originalų, kūrybišką požiūrį, kuriuo niekas netiki. Bet beveik visada būtent jūs ir pasirodote esantys teisūs.

Žmonės vertina jus už tai, kad jūs visada tvirtai stovite ant žemės ir įkvepiate kitiems tikėjimo savo jėgomis.

6 vartai

Jums patinka ramus ir tolygus gyvenimas. Jeigu jums reikia daug laiko praleisti vienumoje, tai jūsų netrikdo. Jūs – sau pakankamas žmogus, jums vienodai gerai ir kompanijoje, ir vienumoje.

Esate tylus ir nepastebimas žmogus, linkęs niekur nesikišti. Galite dalyvauti svetimuose gyvenimuose ir svetimuose projektuose tik jei tiksliai žinote, ką gausite iš to dalyvavimo. Taip yra todėl, kad jūs esate linkę į sąmoningą gyvenimą, sąmoningas ir apgalvotas pastangas. Jūs ne iš tų, kurie švaisto savo gyvenimo metus visokiems niekams tik todėl, kad nesugeba atsakyti.

Jūs mokate vertinti tikrus, sąžiningus, pasitikėjimu grįstus santykius. Todėl, kad žinote jų kainą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.