Kuris veidas laimingesnis? Sužinokite, ar objektyviai vertinate pasaulį

Moksle egzistuoja teorija apie tai, kad žmoguje dominuoja kairysis arba dešinysis smegenų pusrutulis. Kiekvienas iš šių pusrutulių atsakingas už tam tikros rūšies veiklą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2020, 3:34 PM

Kairysis atsako už logiką, dešinysis – už kūrybą. Manoma, kad vieniems žmonėms dominuoja kairysis pusrutulis, kitiems – dešinysis.

Tie, kuriems dominuoja kairysis pusrutulis, yra praktiškesni ir racionalesni, jų požiūris į pasaulį objektyvesnis.

Ir, priešingai, kuriems dominuoja dešinysis smegenų pusrutulis, labiau tiki intuicija, o ne įvykių analize, todėl jų požiūris yra subjektyvesnio pobūdžio.

Sužinoti, kuris pusrutulis aktyvesnis jumyse, padės nesudėtingas testas. Įdėmiai pažvelkite į pavaizduotus veidus. Kuris iš jų jums atrodo laimingesnis?

Veidas A

Jeigu pasirinkote veidą A, jums greičiausiai dominuoja kairysis smegenų pusrutulis. Tai reiškia, kad jūs turite analitinį protą, labai racionaliai ir praktiškai žiūrite į gyvenimą ir supančius žmones. Jus valdo jūsų protas, o ne širdis.

Į dalykus jūs žiūrite tik iš logikos pozicijų, o jeigu logikos neįmanoma rasti, nieko neprikuriate ir neišgalvojate. Taip pat labai išvystytas jūsų kritinis mąstymas. Jūs į viską žvelgiate iš skirtingų požiūrio taškų, kad įsitikintumėte, jos padarytos išvados teisingos.

Veidas B

Jeigu pasirinkote veidą B, jūs tikrai kūrybiškas žmogus. Jums tiesiog gyvybiškai svarbu save išreikšti per kūrybą ar kokiu nors kitu būdu. Tiesa, jūs neretai būnate gana subjektyvūs.

Turite audringą vaizduotę ir nuolat bandote sugalvoti ar sukurti ką nors nauja. Tad visada ieškote visko, kas neįprasta ir neištirta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.