Naujienos / lrytas.lt
Išplėstinė paieška >>
Dangaus restoranas „Dinner in the Sky“ sezoną pradės Vilniuje

Dangaus restoranas „Dinner in the Sky“ sezoną pradės Vilniuje (7)

2013-04-04 17:29

Visame pasaulyje išgarsėjęs dangaus restoranas „Dinner in the Sky“ savo sezoną pradės Vilniuje – čia jis lankysis gegužės 28–birželio 1 d. Šiemet išskirtinius vizualinius ir gurmaniškus įspūdžius siūlantis restoranas Vilniaus savivaldybės dėka vėl įsikurs Vilniaus Rotušės aikštėje, tačiau šįkart tik 5 dienoms.

1/11

Restoranas „Dinner in the Sky“ savo sezoną pradės Vilniuje – čia jis lankysis gegužės 28–birželio 1 d. Organizatorių nuotr.

Dangaus restoranas „Dinner in the Sky“ sezoną pradės Vilniuje

1 / 11

Restoranas „Dinner in the Sky“ savo sezoną pradės Vilniuje – čia jis lankysis gegužės 28–birželio 1 d. Organizatorių nuotr.

Restoranas „Dinner in the Sky“ savo sezoną pradės Vilniuje – čia jis lankysis gegužės 28–birželio 1 d. Organizatorių nuotr.

Restoranas „Dinner in the Sky“ savo sezoną pradės Vilniuje – čia jis lankysis gegužės 28–birželio 1 d. Organizatorių nuotr.

Restoranas „Dinner in the Sky“ savo sezoną pradės Vilniuje – čia jis lankysis gegužės 28–birželio 1 d. Organizatorių nuotr.

Restoranas „Dinner in the Sky“ savo sezoną pradės Vilniuje – čia jis lankysis gegužės 28–birželio 1 d. Organizatorių nuotr.

Restoranas „Dinner in the Sky“ savo sezoną pradės Vilniuje – čia jis lankysis gegužės 28–birželio 1 d. Organizatorių nuotr.

Ciaran Gantly. Organizatorių nuotr.

Algirdas Gečas. Organizatorių nuotr.

Restoranas „Dinner in the Sky“ savo sezoną pradės Vilniuje – čia jis lankysis gegužės 28–birželio 1 d. Organizatorių nuotr.

Alexandre Gauthier. Organizatorių nuotr.

Mikhel Heinmets. Organizatorių nuotr.

(11 nuotraukos) Organizatorių nuotr.

Visos
Nuotraukos

Po vieną
nuotrauką

Ačiū! Apie klaidą pranešta redakcijai.
Deja, išsiųsti nepavyko. Prašome pamėginti vėliau.
Gaukite lrytas.lt naujienas kiekvieną rytą
Komentarai (7)
Vardas
El. paštas
Komentaras (iki 3000 simbolių)
Skonis
2014-04-16 14:27

Šiaulius garsins ir įspūdingo dydžio velykinis kiaušinis

2|14

Ne vieną Lietuvos konditerijos rekordą jau pasiekę Šiaulių profesinio rengimo centro (ŠPRC) Prekybos ir verslo skyriaus mokiniai nustebino ir šiemet. Bendradarbiaudami su saldainių fabriko „Rūta“ darbuotojais mokiniai pagamino didžiausią Lietuvoje, o gal ir pasaulyje pieninio šokolado kiaušinį.


2014-04-16 14:21

Šventinis patarimas, kaip paruošti mėsos vyniotinius ( receptai)

2|4

Virtuvės šefė, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narė Janina Galubavičienė pasakoja, kad nuo senų laikų Velykų stalui šeimininkės ruošdavo rūkytus, keptus kiaulienos ar veršienos kumpius bei vištienos vyniotinius. Tiesa, garsi kulinarė pripažįsta, kad dabar rūkytų kumpių valgome mažiau, renkamės lengvesnį maistą.


2014-04-16 12:10

Izraelį suintrigavo penkių Azijos šalių skoniai

1|8

Ši istorija prasidėjo prieš trejus metus, rodės, visai neįpareigojamu pokalbiu. Baigiantis darbo dienai vieno prestižinio Tel Avivo restorano virtuvės vadovas Yuvalis Ben Neriah (32 m.) prisėdo prie baro šalia nuolatinio restorano kliento. Vyrai draugiškai šnekučiavosi apie svajones.


2014-04-15 17:48

Šventiniam stalui - puošnūs velykiniai keksiukai (receptas)

4|2

Šventės - vienintelis metas kai galiu įgyvendinti tokias beprotiškas savo idėjas. Šiaip jau juk niekam nereikia pilno padėklo žalių keksiukų ir šokoladinių triušiukų. Tiesa, mamytės gali man paprieštarauti. Be abejonės šie keksiukai gali papuošti ne tik velykinį stalą, bet ir vaikų gimtadienius. Taigi, jei esate nusiteikę terliotis (o terlionės bus daug), galime pradėti.


2014-04-15 17:42

Italų virėjas D.de Michele gardumynus traukia iš močiučių lobyno

3|17

Italų virtuvė laikoma geriausia, skaniausia ir sveikiausia pasaulyje. Bet ir jai vis sunkiau atsilaikyti prieš globalizacijos, pramonės, migracijos bei kulinarinių šou įtaką. Į pagalbą skuba italų močiutės. Esame tas, ką valgome. Šis populiarus posakis yra italų didžėjaus 40 m. Daniele de Michele, labiau žinomo Donpastos vardu, filosofijos ašis. Improvizuotu virėju, gastronomijos filosofijos aktyvistu, virtuvės poetu vadinamas italas ragina kilti į gastronominę revoliuciją. Prieš ką? Prieš viską suvienodinančią globalizaciją.


2014-04-15 11:56

Sostinės širdyje – naujas saldumynų restoranas

9|3

Vilniaus centre atsidarė naujas konditerijos restoranas „Stiklių Bučinukai“. „Naujos kavinės atidarymą pavadinčiau sugrįžimu į Gedimino prospektą, nes būtent ten buvo įsikūręs restoranas „Ponių Laimė“, o šalia jo turėjome labai gražią konditerijos parduotuvėlę. Mintis ir buvo atgaivinti būtent tą kavinę“, – pasakojo vienas iš bendrasavininkų Romualdas Zakarevičius.


2014-04-15 07:55

Tarkuoto sūrio „Džiugas“ rutuliukai su salotomis (receptas)

5

Norite nustebinti svečią? O gal pamaloninti šeimą? Jeigu mėgstate sūrį, jums tikrai patiks šis užkandis. Jis ne tik gaivus, bet ir gražiai puošia stalą.


2014-04-14 13:15

Restoraną į populiarumo aukštumas užkėlė šiurkštūs padavėjai

3|3

Gastronominės įvairovės Jungtinės Karalystės sostinėje tikrai netrūksta. Be įprastų maitinimo vietų, pavalgyti atėjusius žavi žadintuvai, nusikaltėliai ir net ypač šiurkštūs kinai. Jungtinės Karalystės sostinėje – bemaž 17 tūkst. restoranų, kavinių ir barų. Kažkas apskaičiavo, kad norint papietauti kiekviename jų bent vieną kartą prireiktų net 46 metų, rašo „Lietuvos ryto“ priedas „Rytai-Vakarai“.


2014-04-14 08:08

Saldu, rūgštu, kartu. Ar tikrai tai skaniausia kava?

1|46

Saldu, rūgštu, kartu. Ir visa tai vienu metu. Ar galite įsivaizduoti, kad taip apibūdinamas geros kavos skonis? Būtent pagal tai buvo vertinami dalyviai savaitgalį Lietuvoje vykusiame Kavos ruošimo čempionate. Bet kaipgi tokią kavą išvirti?


2014-04-13 18:04

Ėrienos patiekalų paslaptys: sprandinės troškinys (receptas)

5|18

Kaip gaminti patiekalus iš ėrienos ar avienos, kad neliktų specifinio jos skonio? Sodyboje netoli Molėtų avis auginanti interjero dizainerė Rutha van Calcar (48 m.) surengė priešvelykinę kulinarinę kelionę. Joje pamokas kartu su sodybos šeimininke vedė Lietuvos gurmanų gildijos valdybos narys Audrius Sakalauskas (54 m.). Pateikiame keletą jų pagamintų patiekalų receptų.