Naujienos / lrytas.lt
Išplėstinė paieška >>
Restoranas „Juodasis kalnas”: didelės porcijos, bet to negana

Restoranas „Juodasis kalnas”: didelės porcijos, bet to negana

2012-09-05 22:25

Sunku rašyti apie maistą Kuršių nerijoje. Viena vertus, tai dažniausiai beviltiškai blogai, kaip gali būti tik izoliuotame žemės lopinėlyje. Ten susirenka neproporcingai daug žmonių, turinčių pinigų, bet aplinka tokia smagi, kad padoresni restoranai, vaizdžiai kalbant, nešiojami ant rankų ir jiems labai daug kas atleidžiama.

1/10

Desertas buvo puikus ir nepriekaištingas. A. Užkalnis

Restoranas „Juodasis kalnas”: didelės porcijos, bet to negana

1 / 10

Desertas buvo puikus ir nepriekaištingas. A. Užkalnis

Jautienos troškinys geras, bet pateikimo nepavadinsi estetišku. A. Užkalnis

Didkepsnis - mėsa nebloga, bet kam tiek daržovių ir padažo. Prikrauta už visus 77 litus. A. Užkalnis

Firminė ungurių sriuba buvo labai tiršta ir riebi. Tokia turbūt ir turėtų būti. A. Užkalnis

Žuvies porcija didžiulė, bet viską gadina garnyras. A. Užkalnis

Morkos ir agurkai pakramsnojimui - gera mintis. A. Užkalnis

Lauko terasa prašyte prašosi kokios nors žalumos. A. Užkalnis

Restorano interjeras. A. Užkalnis

Restoranas "Juodasis kalnas" Juodkrantėje. A. Užkalnis

Restorano interjeras. A. Užkalnis

(10 nuotraukos) A. Užkalnis

Visos
Nuotraukos

Po vieną
nuotrauką

Ačiū! Apie klaidą pranešta redakcijai.
Deja, išsiųsti nepavyko. Prašome pamėginti vėliau.
Gaukite lrytas.lt naujienas kiekvieną rytą
Komentarai (0)
Vardas
El. paštas
Komentaras (iki 3000 simbolių)
Skonis
2014-10-31 17:21

Gaivus ir sveikas rudeninis skanėstas - moliūgų ledai

1

Lietingą ir vėjuotą rudenį retai kada norisi paskanauti ledų, tačiau būna progų, kai nėra nieko geriau už gaivų desertą: po šiltų ir sočių savaitgalio pietų, prie popiečio kavos ar švenčiant šeimynines šventes, ypač vaikų. Pateikiame lengvai paruošiamų sveikų rudeninių ledų receptą. Šiuose leduose nėra pieno produktų, rafinuoto cukraus, konservantų, jie pagaminti iš vaisių ir daržovių, pasaldinti žemo glikeminio indekso saldikliais, todėl tiks alergiškiems žmonėms, vaikams, ir visiems, besirūpinantiems visaverte šeimos mityba.


2014-10-31 06:00

Rudeniški pusryčiai - sorų košė su moliūgais

1

Jeigu ryte mėgstate valgyti košes, šis receptas - kaip tik jums. Pusryčiams išsivirkite sorų kruopų košės su moliūgais, pagardinkite cinamonu. Būkite kantrūs, nes tinkamai išvirti sorų kruopas - ne juokas.


2014-10-30 14:14

A.Užkalnis prancūzų virtuvės restorane prisivalgė duonos

91|9

Pagalvojau, kad jau nebedaug liko restoranų apžvalgų – mažiau nei dešimt – kai kainas rašysiu litais, o paskui viskas bus iš tikrųjų kaip Europoje. Ir galėsime be perskaičiavimų gretinti kainas su Briuseliu, Tulūza ir Palermu. Tai ta proga europietiškos (iš tiesų prancūziškos) virtuvės restoranas „La Cave“, kurį iki šiol apeidavau, nes jis turbūt nelabai laimingoje vietoje.


2014-10-30 14:14

Karštas lietuviškų obuolių gėrimas

1

Šis sveikuolių mėgstamas gėrimas ne tik sušildys žvarbią dieną, bet ir apdovanos vitaminais ir mineralais. Receptą pateikė „Kretingos maisto“ Mitybos skyriaus vadovė Aldona Blyžienė.


2014-10-29 13:35

Kodėl lietuvių mityba vis dar nėra palanki sveikatai?

Per dvidešimt pastarųjų metų laikas, kurį žmonės praleidžia virtuvėje gamindami maistą, sutrumpėjo nuo 1 valandos 40 minučių iki 40 minučių ar net mažiau nei 10 minučių. Dėl spartėjančio gyvenimo tempo žmonės vis mažiau laiko nori praleisti virtuvėje prie puodų, todėl greitai paruošiamų maisto produktų kategorija artimiausiu metu turėtų būti sparčiausiai auganti, lyginant su kitomis maisto produktų kategorijomis.


2014-10-28 13:43

Duonos kepimas Alesiai Mačiulis primena vaikystę Baltarusijoje

51|5

Nors parduotuvių lentynose – kalnai įvairiausios duonos, Alesia Mačiulis (36 m.) neretai ją kepa namuose. Šią vasarą vedusio verslininko Romualdo Mačiulio (31 m.) žmonos kepta duona nespėja sužiedėti, nes akimirksniu jos nelieka. Paprasčiau būtų nusipirkti duonos nei susiruošti ją kepti, bet Alesiai negaila daugiau nei trijų valandų, praleistų virtuvėje. Per tą laiką ji ruošia tešlą, ją keliskart kildina, kol pagaliau pašauna į orkaitę, rašo „Lietuvos rytas".


2014-10-27 10:41

Močiutės pakuždėtas varškės „Tinginio“ receptas

25

Varškės „Tinginys“ su džiovintais vaisiais ir riešutais dažniausiai visus sužavi paprastu pagaminimo būdu ir ypatingu skoniu. Šį desertą ilgus metus buvau visiškai pamiršusi, bet vieną dieną varškės „Tinginį“ man priminė vyro močiutė.


2014-10-26 11:11

Keptų obuolių ir sūrio pyrago receptas - iš A.Ivanausko lūpų

3|2| 

Rengiate vėlyvus pusryčius su šeima ar draugais? O gal norite atsigauti po audringo vakarėlio? Kulinaras Alfas Ivanauskas turi jums puikių idėjų, kaip pradėti savaitgalio rytą. Šįkart „Lietuvos ryto“ TV laida „VMG kulinarinis žurnalas“ siūlo pasiruošti keptų obuolių ir sūrio pyragą, pagardintą avietėmis.


2014-10-25 13:43

Rinkitės dietą sielai

Kas jums yra maistas? Malonumas, priemonė stresui nuslopinti ar būdas alkiui numalšinti? Atsakius į šio testo klausimus galima išsirinkti mitybos būdą, kuris tinka būtent jums. Kiek žmonių, tiek ir būdų sulieknėti. Norint išsirinkti savąjį, būtina atsižvelgti į psichologijos ypatumus, kuriuos atrasti padės šis testas.


2014-10-24 18:34

Atsikratyti nereikalingų kilogramų padeda ir prieskoniai

Ar žinote, kad kulinarinė prieskonių istorija yra ne trumpesnė, o gal ir ilgesnė nei mėsos? Juk senovėje žmonės pirmiausia rinko šakneles ir uogas, o tik paskui ėmė medžioti mamutus. Prieskoniais galima kiekvieną valgį paversti skaniu. O kuo jie mums dar naudingi?


Populiariausi per 24 val.