Naujienos / lrytas.lt
Išplėstinė paieška >>
Restoranas „Juodasis kalnas”: didelės porcijos, bet to negana

Restoranas „Juodasis kalnas”: didelės porcijos, bet to negana

2012-09-05 22:25

Sunku rašyti apie maistą Kuršių nerijoje. Viena vertus, tai dažniausiai beviltiškai blogai, kaip gali būti tik izoliuotame žemės lopinėlyje. Ten susirenka neproporcingai daug žmonių, turinčių pinigų, bet aplinka tokia smagi, kad padoresni restoranai, vaizdžiai kalbant, nešiojami ant rankų ir jiems labai daug kas atleidžiama.

1/10

Desertas buvo puikus ir nepriekaištingas. A. Užkalnis

Restoranas „Juodasis kalnas”: didelės porcijos, bet to negana

1 / 10

Desertas buvo puikus ir nepriekaištingas. A. Užkalnis

Jautienos troškinys geras, bet pateikimo nepavadinsi estetišku. A. Užkalnis

Didkepsnis - mėsa nebloga, bet kam tiek daržovių ir padažo. Prikrauta už visus 77 litus. A. Užkalnis

Firminė ungurių sriuba buvo labai tiršta ir riebi. Tokia turbūt ir turėtų būti. A. Užkalnis

Žuvies porcija didžiulė, bet viską gadina garnyras. A. Užkalnis

Morkos ir agurkai pakramsnojimui - gera mintis. A. Užkalnis

Lauko terasa prašyte prašosi kokios nors žalumos. A. Užkalnis

Restorano interjeras. A. Užkalnis

Restoranas "Juodasis kalnas" Juodkrantėje. A. Užkalnis

Restorano interjeras. A. Užkalnis

(10 nuotraukos) A. Užkalnis

Visos
Nuotraukos

Po vieną
nuotrauką

Ačiū! Apie klaidą pranešta redakcijai.
Deja, išsiųsti nepavyko. Prašome pamėginti vėliau.
Gaukite lrytas.lt naujienas kiekvieną rytą
Komentarai (0)
Vardas
El. paštas
Komentaras (iki 3000 simbolių)
Skonis
2014-09-21 20:57

Bitininkai: „Medus šiemet - ypatingas“

6|5

Gal bitininkai giria savo prekę, sakydami, kad šiemet medaus mažai, bet jame gerokai daugiau naudingų savybių? Pasižvalgius po šeštadienį Tiltų kaime (Trakų r.) vykusią medaus ir duonos šventę „Kvepia medumi mūsų stalas“ aiškėjo, kad kalbos - ne iš piršto laužtos. Prekystaliai lūžo nuo tamsesnio nei įprasta medaus. Tai - labiausiai pasaulyje vertinama medaus rūšis.


2014-09-21 12:37

Aludaris iš Biržų: „Spirsi į alaus statinę - gausi į akį“

5|4

Rugsėjo 21-oji laikoma Šv. Mato, arba Alutinio, diena. Sakoma: „Po Mataušo vanduo ataušo, upėj maudytis nebegalima, užtai galima pirmo alaus pasidaryti.“ Rudenį apyniai subręsta, derlius nuimtas, salyklo pasiruošta. Tai labai gerai žino biržiečiai.


2014-09-20 20:51

Alaus mėgėjai varžėsi, kuris greičiau apibėgs 30 alaus barų

1|12

Alaus mėgėjai sportuoja ne tik prie televizoriaus su bokalu rankose. O alaus pilvukas – persivalgėlių, o ne alaus mėgėjų atributas. Tai stengėsi įrodyti dešimties metų sukaktį švenčiančio Alutinio maratono dalyviai. Orientacinis bėgimas per alaus barus šeštadienį buvo surengtas Vilniuje.


2014-09-20 10:28

Morkų keksiukai vilioja aromatu, skoniu ir purumu (receptas)

Keksiukų kepėjai mėgsta eksperimentuoti ir į šių kepinių tešlą įmaišo šokolado gabalėlių, razinų, džiovintų ar šviežių uogų. Tačiau šįkart siūlome morkų keksiukų receptą. Dėl morkų kepiniai įgauna oranžinę spalvą, bet jau iš orkaitės pasklidus apetitą žadinančiam keksiukų aromatui abejingų nebus jų gardžiam skoniui.


2014-09-19 18:25

Septintos italų vyndarių kartos vynas siunčiamas net į 100 šalių

6|13

Italijos vynas, kaip ir kraštovaizdis yra įvairiapusis, charakteringas, nenuspėjamas. Šalies vynuogynai išsidėstę ir ant kalvų šlaitų, ir saulės atokaitoje plytinčiose lygumose, ir driekiasi pajūrio zonoje. Vieni garsiausi Italijos patriotai ir vyndarystės meistrai yra Zoninų šeima. Septintos kartos valdomos įmonės „Zonin“ istorija siekia jau beveik du šimtmečius.


2014-09-19 12:58

Gurmanams - amerikietiški sumuštiniai iš A. Užkalnio rankų

92|18

„Žymiausias lietuviškas sumuštinis pasaulyje grįžo į Vilnių!“ - paskelbė maisto kritikos portalo „Laukinės Žąsys“ vadovas žurnalistas Andrius Užkalnis. Ketvirtadienio vakarą jis ragautojams pristatė Amerikoje ypač populiarų sumuštinį, kurio svarbiausia sudėtinė dalis - jautiena, vadinama pastramiu.


2014-09-18 20:34

Lietuviams - išskirtinis sumuštinis iš A. Užkalnio rankų

27|18

Vilniuje jau parduodama tai, ką į Ameriką kažkada atnešė žydai iš Rytų Europos, ir ko pasiilgo visi pasaulinio maisto mėgėjai Lietuvoje. Mėsos rūšis, jau virš šimto metų populiari Niujorke, ir kilusi iš Europos yra jautiena, vadinama pastramiu. Ją atvežė į Ameriką žydai iš Rumunijos. Į sumuštinį ją sudėjo Lietuvos žydas, todėl sumuštinis su šia mėsa yra Lietuvos dovana pasauliui.


2014-09-18 16:43

Gardžių patiekalų restorane A. Užkalnis vos prisišaukė padavėjus

172|14

Ko jūs tikitės iš restorano, kurio darbo laikas nežinomas, kuris neturi tinklalapio, kurio telefonu niekas neatsiliepia ir kuriame vietoj iškabos – ant lango priklijuotas A4 formato balto popieriaus lapas su užrašu „Trattoria da Flavio. Tradicinė italų virtuvė“? Mes gavome ir tai, ko tikėjomės, ir tai, ko nesitikėjome. Paklausykite istorijos.


2014-09-18 09:59

Naujas A. Pogrebnojaus talentas - kurti kavos aparatus

11|11

Ekstravagantiškasis dizaineris Aleksandras Pogrebnojus pristato dar vieną meilės kavai įrodymą – dizainą naujiems biuro ir namų kavos aparatams. „Mus supantys daiktai turi savo energiją, darančią poveikį mūsų nuotaikai. Būtų šaunu, kad rytinė kava būtų ne tik gardi, bet ir įkrautų žmogų geros energijos doze, o jos įsipilti kiekvienas galėtų iš estetiško ir labiausiai asmenybę atspindinčio kavos aparato. Tad visi geros valios žmonės galės rinktis iš aštuonių unikalių dizainų kavos aparatų“, – sako A.Pogrebnojus.


2014-09-17 15:16

Japonai kraustosi iš proto dėl juodųjų mėsainių

13|3

Juodos bandelės, juodas sūris, net padažas – ir tas juodas. Japonijos „Burger King“ greito maisto restoranų koziris – neįprastos spalvos mėsainis, vieniems primenantis maisto produktą, kurio galiojimo terminas baigėsi prieš tris metus, kitiems – gurmanišką patiekalą, viliojantį ne tik savo išvaizda, bet ir išskirtiniu skoniu.


Populiariausi per 24 val.