Lietuvių aistra krepšiniui atsiliepė ir internetui

„Internetas krepšinio sirgaliams toks pat svarbus, kaip būgnai, vėliavos ir kita atributika. Juk dalindamiesi savo įspūdžiais ir emocijomis su draugais ir pažįstamais, skelbdami juos socialiniuose tinkluose jie dar labiau prisideda prie savo komandos palaikymo ir visam pasauliui parodo, kad Lietuva iš tiesų yra krepšinio ir interneto šalis“, – sako „Telia“ komercijos ir produktų vadovas Robertas Žudys.

 Įspūdingiausias mobiliųjų duomenų sunaudojimo augimas užfiksuotas Serbijoje, kur praėjusį savaitgalį vyko finalinės „Eurolygos“ kovos.<br> AFP / Scanpix nuotr.
 Įspūdingiausias mobiliųjų duomenų sunaudojimo augimas užfiksuotas Serbijoje, kur praėjusį savaitgalį vyko finalinės „Eurolygos“ kovos.<br> AFP / Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2018, 4:43 PM

Dar balandžio mėnesį Graikijoje vykstant atkrintamosioms varžyboms šioje šalyje buvusių „Telia“ klientų duomenų suvartojimas ūgtelėjo kone dvigubai.

Visgi įspūdingiausias augimas užfiksuotas Serbijoje, kur praėjusį savaitgalį vyko finalinės „Eurolygos“ kovos. Įprastai šioje šalyje esantys lietuviai per dieną kartu sudėjus išnaršo, geriausiu atveju, kelis šimtus megabaitų duomenų, užtat atvykus „žaliai baltiems“ sirgaliams jų suvartojimas išaugo šimtus kartų kartų.

Rekordinis buvo sekmadienis, kuomet „Žalgiris“ iškovojo pergalę prieš Maskvos CSKA – tądien lietuviai atsiuntė ir išsiuntė beveik 70 gigabaitų duomenų. Tokio šuolio Serbijoje šalyje „Telia“ dar nebuvo fiksavusi.

Lietuvių aktyvumui įtakos turėjo tai, kad atsidėkodama už „Žalgirio“ patekimą į finalą „Telia“ savo klientams Serbijoje gegužės 17–20 dienomis dovanojo nemokamus skambučius, SMS ir 1 GB mobiliųjų duomenų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.