„Bitė“: pirmąjį šių metų ketvirtį užbaigėme pozityviai

„Pirmąjį šių metų ketvirtį užbaigėme pozityviai, – teigia bendrovės „Bitė Lietuva“ vykdomasis direktorius Pranas Kuisys. – toliau stebime tendenciją, kad klientai renkasi daugiau įvairių skirtingų paslaugų. Palyginti su tuo pačiu laikotarpiu pernai, „Bitė“ Lietuvoje itin sparčiai plėtė savo klientų skaičių – bendra jų bazė augo daugiau kaip 7 procentais. Didžiausią įtaką tam turėjo mobiliojo plačiajuosčio interneto paslaugų augimas – čia klientų padaugėjo 36,6 procento“.

 „Bitės“ investicijos į tinklo plėtrą pirmąjį ketvirtį siekė 2,5 mln. eurų.<br> 123RF nuotr.
 „Bitės“ investicijos į tinklo plėtrą pirmąjį ketvirtį siekė 2,5 mln. eurų.<br> 123RF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 24, 2019, 3:08 PM

Pasak jo, mobiliojo interneto duomenų traukinys savo apsukų vis dar nemažina – šį ketvirtį „Bitės“ klientai per mėnesį jų sunaudojo 56 proc. daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu pernai. Taip pat daug aktyviau naršoma ir keliaujant po užsienį – čia „Bitė“ pastebi 2,5 karto augimą.

„Atsižvelgdami į tai ir toliau stipriname savo tinklo infrastruktūrą. Šiuo metu „Bitės“ 4G ryšys dengia 99 proc. Lietuvos teritorijos, investicijos į tinklo plėtrą pirmąjį ketvirtį siekė 2,5 mln. eurų, o iki metų pabaigos išaugs iki 15 mln. eurų. Šiuo metu aktyviai plečiame bazinių stočių pralaidumą, kad jos efektyviau galėtų aptarnauti augančius duomenų srautus, atnaujiname savo „core“ tinklą ir ruošiamės pirmiesiems bandymams 5G srityje“, – išplatintame komentare teigia vadovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.