R. Karbauskis klausia konservatorių: „Nejaugi nebėra nieko mano gyvenime, kas jums netrukdytų?“

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis trečiadienio rytą socialinio tinklo „Facebook“ pasidalino savo mintimis apie opozicijos įžvelgtą galimą rinkėjų papirkimą. R.Karbauskis savo paskyroje rašė, kad šį kartą konservatoriai pranoko patys save.

Ramūnas Karbauskis pareiškė, kad jau nebežino, kokia jo gyvenime daroma veikla netrukdytų konservatoriams.  <br>G.Bitvinsko nuotr.
Ramūnas Karbauskis pareiškė, kad jau nebežino, kokia jo gyvenime daroma veikla netrukdytų konservatoriams.  <br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2019, 9:58 AM

„Gyvenu šioje žemėje jau beveik penkiasdešimt metų ir net didžiausioje fantazijoje negalėjau įsivaizduoti, jog ateis tokia diena, kai būsiu apkaltintas, kad žaidžiu šaškėmis. Buvau skundžiamas beveik dėl visko, ką gyvenime esu daręs, bet šį kartą konservatoriai pranoko save.

Esu apskųstas Vyriausiajai rinkimų komisijai už tai, jog šį penktadienį Druskininkuose žaisiu šaškių simultaną su vietos šaškių entuziastais. Skunde rašoma, jog mano žaidimas šaškėmis yra rinkėjų papirkinėjimas. Bandau suprasti, pralošęs ar išlošęs aš papirksiu rinkėjus? Jei išlošiu, tai priešininkas liks nepatenkintas, tuomet gal tai nėra papirkinėjimas? Jei pralošiu, tikriausiai tai bus laikoma papirkinėjimu?“ – rašė valstiečių lyderis.

Jis ironizavo, kad konservatoriai jam nepalieka jokio kito pasirinkimo, tik išlošti. „O ką daryti, kai žaidimo rezultatas bus lygiosios? Gausis, jog rinkėjas ne visai papirktas. Visai tie konservatoriai mane supainiojo. Galiu suprasti konservatorių pasipiktinimą, tikriausiai šaškės jiems asocijuojasi su gandrais, o šaškių simultanai su masinės hipnozės seansais. O man tai primena absoliučią paranoją“, – situaciją vertino jis.

Politikas aiškino, kad nėra kandidatas jokiuose rinkimuose, o šaškių simultanus žaidžia nuolat, ir čia jokios politikos nemato.

„Konservatorių lyderiai, deja, tokios patirties neturi, jų patirtis baigiasi prabangiuose restoranuose pietaujant su neskaidraus verslo atstovais, o norai apsiriboja tik svajonėmis, kaip bet kokia kaina susigrąžinti valdžią. Ponai konservatoriai, nekompromituokite savęs dar labiau, nors šaškes palikite ramybėje. Nejaugi nebėra nieko mano gyvenime, kas jums netrukdytų?“ – „Facebook“ rašė valstiečių lyderis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.