Iš pareigų traukiasi Kalėjimų departamento Imuniteto skyriaus vadovė

Iš pareigų savo noru traukiasi Kalėjimų departamento Imuniteto skyriaus vadovė Jurga Mickienė – jos prašymas patvirtintas antradienį, pranešė naujienų portalas delfi.lt.

Vilniaus pataisos namai, Rasų kolonija, nuteistieji, įkalinimas, laisvės atėmimas, spygliuota viela<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Vilniaus pataisos namai, Rasų kolonija, nuteistieji, įkalinimas, laisvės atėmimas, spygliuota viela<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2021, 6:51 PM, atnaujinta May 18, 2021, 6:53 PM

Pastarąsias dvi savaites ji buvo nušalinta nuo pareigų atliekant tarnybinius patikrinimus dėl galimo neteisėto disponavimo tarnybinę paslaptį sudarančia informacija ir dėl galimo netinkamo pareigų atlikimo.

Portalo šaltinių teigimu, dėl J. Mickienės veiklos departamente yra atliekami penki tarnybiniai patikrinimai, vienas jų susijęs su specialiosios pažymos atskleidimu tyrimų skyriaus žurnalistei, kito tyrimo metu tiriamos aplinkybės, susijusios su Imuniteto tarnybos pareigūnų veiksmais tiriant Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnų veiklą Pravieniškių pataisos namuose.

J. Mickienė Kalėjimų departamento Imuniteto skyriaus viršininke dirba nuo 2018 metų spalio 30 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.