Pareigūnai sučiupo dvi nelegaliai alkoholiu ir rūkalais prekiavusias raseiniškes

Praėjusią savaitę, kontroliuodami nelegalią akcizinių prekių apyvartą, Šiaulių apskrities policijos Raseinių rajono komisariato pareigūnai „pričiupo“ dvi nelegalias prekiautojas.

Pareigūnai sučiupo dvi nelegaliai alkoholiu ir rūkalais prekiavusias raseiniškes.<br>Policijos nuotr.
Pareigūnai sučiupo dvi nelegaliai alkoholiu ir rūkalais prekiavusias raseiniškes.<br>Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2018, 4:43 PM

Kaip informuoja Šiaulių apskrities VPK, gavę informacijos, kad keletas Raseinių miesto gyventojų užsiima nelegalia alkoholinių gėrimų ir kontrabandinių cigarečių prekyba, gegužės 19-ąją policijos pareigūnai ją patikrino ir įsitikino, kad pranešimai ne iš piršto laužti.

Jie užfiksavo, kaip 43-ejų raseiniškė į namus atvykusiam „pirkėjui“ pardavė 10 pakelių cigarečių MINSK CAPITAL QS. O moters namuose tyrėjai rado dar 168 pirkėjų laukiančius to paties pavadinimo kontrabandinių cigarečių pakelius.

Tą pačią dieną kita, 75-erių raseiniškė, neturėdama leidimo verstis komercine veikla, į namus atėjusiam „ištroškusiam“ vyrui pardavė puslitrį degtinės. Moters namuose buvo rasti, manoma, pardavimui skirti dar du buteliai alkoholio.

Už neteisėtą veiklą abiejų „pardavėjų“ laukia administracinė atsakomybė.

Policijos pareigūnai įspėja, kad administracinės teisės pažeidėjų kontrolė vyksta nuolat, numatytas intensyvus reidų ir prevencinių priemonių grafikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.