Pasvalio įmonėje – kraupi nežinia: darbininko mirtis tapo mįsle

„Pasvalio gerovės“ įmonės veiklą paralyžiavo kraupi nežinia: ar šeštadienio rytą bendrovės kieme rastas leisgyvis darbininkas, kurio gyvybė užgeso netrukus, buvo nužudytas, ar mirtinai susižeidė pats pargriuvęs netyčia.

Tyrimą mirties priežasčiai nustatyti pradėjusiems kriminalistams abejonių sukėlė prakirstas žmogaus pakaušis ir vienoje rankoje aptiktos mėlynės.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Tyrimą mirties priežasčiai nustatyti pradėjusiems kriminalistams abejonių sukėlė prakirstas žmogaus pakaušis ir vienoje rankoje aptiktos mėlynės.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Darius Krasauskas, panskliautas.lt

Nov 20, 2018, 6:41 PM

„Nežinau, kas nutiko. Laukiame tyrimo išvadų“, –  teigė „Pasvalio gerovės“ direktorius Arvydas Antanavičius.

Pagalbiniu darbininku dirbusį 59 metų vyrą pastebėjo savaitgalio rytą į bendrovę užsukę pirmieji klientai. Šiukšles į bendrovę atvežę pasvaliečiai išvydo jį gulintį aikštelėje be gyvybės ženklų. Apie tai portalas lrytas.lt rašė dar šeštadienį.

Vyras dar buvo gyvas. Greitosios nuvežtas į Pasvalio ligoninę, darbininkas po pusvalandžio mirė.

Tyrimą mirties priežasčiai nustatyti pradėjusiems kriminalistams abejonių sukėlė prakirstas žmogaus pakaušis ir vienoje rankoje aptiktos mėlynės.

„Neturime duomenų, kad vyras buvo sumuštas, tik šie sužeidimai ant kūno. Specialistams pavesta nustatyti, iš kur jie atsirado“, – sakė Pasvalio policijos Veiklos skyriaus viršininkas Darius Indrišiūnas.

A.Antanavičius sakė, kad bendrovė dirba iki 16 valandos, o savaitgaliais neveikia. Taigi neaišku, kada žmogus atsirado įmonėje.

Direktoriaus teigimu, vyriškis dirbo pagalbiniu darbininku prie šiukšlių mašinos. Bendrovėje žmogus dirbo apie pusmetį ir nusiskundimų dėl jo darbo nebuvo sulaukta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.