Panevėžio pareigūnai sulaikė mieste siautėjusius parduotuvių vagis

Nuo 2019 metų spalio mėnesio iki 2020 metų vasario mėnesio Panevėžio mieste buvo gaunami pranešimai apie įsibrovimus į parduotuves, kurių metu buvo grobiamos įvairios materialinės vertybės: cigaretės, alkoholis, higienos prekės, įvairūs darbo įrankiai, pavogti 7 dviračiai ir motoroleris. Suplanuoti nusikaltimai buvo atliekami žaibiškai, nakties metu. Bendra parduotuvių patirta turtinė žala siekia apie 10 tūkst. eurų.

Iš viso parduotuvės patyrė apie 10 tūkst. eurų nuostolį.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Iš viso parduotuvės patyrė apie 10 tūkst. eurų nuostolį.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2020, 3:54 PM

Panevėžio apskrities VPK pareigūnai sulaikė 2 įtariamuosius vyrus (gim. 1982 ir gim. 1953 m.). Tai Panevėžio miesto gyventojai. Vienas iš įtariamųjų policijai žinomas, teistas. Atlikus kratas įtariamųjų namuose, dalis vogtų daiktų buvo rasta.

Vienam iš įtariamųjų paskirtas 3 mėnesių suėmimas, kitam švelnesnė kardomoji priemonė – pasižadėjimas neišvykti.

Ikiteisminis tyrimas atliekamas Panevėžio apskrities VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdyboje. Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Panevėžio apylinkės prokuratūros prokurorai.

Už tokį nusikaltimą Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. numatyta bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.