Girtas chuliganas Telšiuose sumušė olandą, tačiau pasprukti nesugebėjo

Telšių policija sučiupo girtą chuliganą, kuris sumušė Nyderlandų pilietį. Smarkuolis bandė sprukti iš įvykio vietos, tačiau nesėkmingai.

Telšių policija sučiupo girtą chuliganą, kuris sumušė Nyderlandų pilietį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Telšių policija sučiupo girtą chuliganą, kuris sumušė Nyderlandų pilietį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 25, 2020, 12:17 PM, atnaujinta May 25, 2020, 12:20 PM

Kaip rašoma Telšių apskrities VPK pranešime, gegužės 24 d., apie 19 val. 14 min., buvo gautas moters pranešimas, kad Telšiuose, Kęstučio g., viešoje vietoje, nepažįstamas asmuo, smurtavo prieš blaivų Nyderlandų pilietį (gim. 1960 m.) ir iš įvykio vietos pasišalino automobiliu.

Pranešėja spėjo užfiksuoti ir nufotografuoti automobilio numerius. Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnams žinant juos, buvo imtasi priemonių. Įtariamasis, tą patį vakarą, buvo rastas mieste ir sulaikytas.

Operatyviai išsiaiškinta, kad viešąją tvarką pažeidė ir iš įvykio vietos pasišalino vaikinas (gim. 1993 m.), kuriam alkoholio matuokliu nustatytas 2,09 promilės girtumas.

Tokiais savo veiksmais vaikinas sukėlė fizinį skausmą nukentėjusiajam bei demonstravo nepagarbą aplinkiniams ir sutrikdė visuomenės rimtį, ir tvarką.

Įtariamojo atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už viešosios tvarkos pažeidimą numatyta baudžiamoji atsakomybė: viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.