Praėjusios paros eismo įvykiuose nukentėjo 11 žmonių, tarp jų – du nepilnamečiai

Gruodžio 18 d., antradienį, mūsų šalies keliuose policija užregistravo 72 eismo įvykius, 8 eismo įvykių metu buvo sužeista 11 žmonių.

Antradienio eismo įvykiuose nukentėjo 11 žmonių.<br>LKPT nuotr.
Antradienio eismo įvykiuose nukentėjo 11 žmonių.<br>LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2018, 8:35 AM

Kaip informavo Lietuvos kelių policijos tarnyba, tarp sužeistųjų – du nepilnamečiai, abu vaikai sužeisti darbo dienos pabaigoje, jau tamsiuoju paros metu: Vilniuje, pėsčiųjų perėjoje buvo partrenktas 11-metis berniukas, kuris nukentėjo nežymiai, o magistraliniame kelyje Panevėžys–Aristava–Sitkūnai, vairuotojas, vengdamas susidūrimo su priešpriešiais atvažiavusiu automobiliu, nuvažiavo nuo kelio į griovį, šio įvykio metu buvo nežymiai sužeistas 14-metis keleivis.

Antradienį įvyko 11 susidūrimų su laukiniais gyvūnais, 9 susidūrimai su važiuojančiais ta pačia kryptimi automobiliais, 9 nuvažiavimai nuo kelio, 4 priešpriešiniai susidūrimai, 3 automobiliai apvirto, taip pat buvo partrenkti du pėstieji. Pareigūnai per parą nustatė 17 neblaivių vairuotojų, 9 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės.

Naktį iš antradienio į trečiadienį, apie 3 val. 27 min., policijai paskambino vairuotojas, kuris prisipažino, kad vairuodamas neblaivus, nesuvaldė automobilio ir nulaužė kelio ženklą.

Atvykę į įvykio vietą Vilniuje. L.Asanavičiūtės g., pareigūnai rado automobilį „BMW530“, kurio 35 m. vairuotojas prisipažino slidžiame kelyje nesuvaldęs automobilio, kuris užvažiavo ant saugumo salelės ir nulaužė kelio ženklą.

Pareigūnai vairuotojui nustatė vidutinį, 1,70 prom. girtumą. Agresyviai besielgiantis vyras buvo uždarytas į policijos areštinę, jam gresia baudžiamoji atsakomybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.