Praėjusios paros avarijose nukentėjo 20 žmonių

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, pirmadienį, lapkričio 11 d., policija užregistravo 88 eismo įvykius, įvykusius mūsų šalies keliuose. Žmonės nukentėjo 16 eismo įvykių metu, sužeista 20 žmonių, tarp kurių 4 nepilnamečiai.

 Praėjusios paros avarijose nukentėjo 20 žmonių.<br> LKPT nuotr.
 Praėjusios paros avarijose nukentėjo 20 žmonių.<br> LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 12, 2019, 10:44 AM, atnaujinta Nov 12, 2019, 10:47 AM

Pirmadienį įvyko 3 susidūrimai dėl vairuotojų važiavimo pirmenybės taisyklių nesilaikymo. Panevėžyje, susidūrimo sankryžoje metu nukentėjo 7-erių metų keleivis. Kazlų Rūdos savivaldybėje eismo įvykyje, vairuotojai sukant į kairę ir susidūrus su dviem automobiliais, sužeisti 2 žmonės, dėl sužalojimų į ligoninę paguldytos 2 ir 4 metų keleivės.

Dar viena nepilnametė, 14 metų mergaitė buvo partrenkta pėsčiųjų perėjoje Jonavoje.

Pirmadienio eismo įvykiuose iš viso nukentėjo 6 pėstieji, du žmonės sužeisti pėsčiųjų perėjoje Kaune ir Prienuose, Klaipėdoje pėsčiąją partrenkė atbuline eiga važiavęs automobilis, Kauno r., Smiltynių I-me kaime partrenkta pėsčioji, neatsargiai ėjusi per sankryžą važiuojamąja kelio dalimi.

Marijampolės savivaldybėje, Šunskų miestelyje, neaiškiomis aplinkybėmis buvo partrenktas neblaivus (2,25 prom.) pėsčiasis.

Per parą įvyko 4 susidūrimai, vairuotojams, nepasirinkus saugaus važiavimo greičio ir atstumo iki priekyje važiuojančių automobilių ir į juos atsitrenkus. Ryte Vilniuje, Vakariniame aplinkkelyje, susidūrė trys automobiliai, taip pat trys automobiliai susidūrė darbo dienos pabaigoje Eišiškių pl., dar du susidūrimai su priekyje važiavusiomis ir stabdžiusiomis transporto priemonėmis įvyko Šiauliuose ir Kauno r., Narsiečių kaime.

Nesuvaldyti vairuotojų, nepasirinkusių saugaus važiavimo greičio, nuo kelio nuvažiavo 3 automobiliai. Pavakarę, Kupiškio r., krašto kelyje Daugpilis–Rokiškis–Panevėžys nuo kelio nuvažiavo ir ant šono apvirto krovininis vilkikas.

Vakare Kauno r., rajoniniame kelyje Vaišvydava–Piliuona–Pakuonis–Pabališkiai, automobilio nesuvaldė vairavimo stažo neturinti jauna vairuotoja, automobiliui nuvažiavus nuo kelio ir atsitrenkus į medžius, buvo sužeisti 3 jauni keleiviai.

Vėlai vakare, Jonavos r., rajoniniame kelyje Jadvygava–Makštava–Karčiai, kelio vingyje, vairuotoja nesuvaldė automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio ir apvirto, dėl galvos traumos moteris paguldyta į ligoninę.

Lietuvos kelių policijos tarnyba primena vairuotojams, kad vairuojant, labai svarbu ne tik laikytis leistino važiavimo greičio, bet ir pasirinkti saugų važiavimo greitį, kad automobilį būtų galima suvaldyti ir sustabdyti bet kurio metu, nekeliant pavojaus sau ir kitiems eismo dalyviams. Neatsakingas elgesys prie vairo, skubėjimas ir išsiblaškymas gali nulemti skaudų eismo įvykį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.