Praėjusios paros avarijose žuvo žmogus, dar 8 buvo sužaloti

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja,kad kovo 21 dieną, antradienį, pirminiais duomenimis, žmonės nukentėjo 9 eismo įvykiuose. Žuvo lengvojo automobilio vairuotoja, sužeisti 8 žmonės, tarp jų 3 pėstieji, 2 dviračių vairuotojai, 2 viešojo transporto keleiviai. Miestuose – 7 eismo įvykiai ( Vilniuje – 4, Kaune, Šiauliuose, Ukmergėje).

 Praėjusios paros avarijose žuvo žmogus, dar 8 buvo sužaloti.<br> PAGD nuotr.
 Praėjusios paros avarijose žuvo žmogus, dar 8 buvo sužaloti.<br> PAGD nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-03-22 14:05, atnaujinta 2023-03-22 14:10

Transporto priemonių užvažiavimų ant pėsčiųjų – 3 (vieną jų partrenkė elektrinis paspirtukas), transporto priemonių susidūrimų atvejų – 2. Tamsiuoju paros metu įvyko 3 eismo įvykiai, esant šlapiai kelio dangai – 1.

Apie 11 val. Ukmergėje, Paupio gatvės tiesioje nuokalnėje, į priešpriešinio eismo juostą įvažiavęs automobilis „Volvo XC 70“ atsitrenkė į važiuojamojoje kelio dalyje (prie šaligatvio) stovėjusius automobilius „Volkswagen Jetta“ ir „Opel Insignia“. Nuo smūgio „Volvo“ apvirto važiuojamojoje kelio dalyje, žuvo 57 metų vairuotoja.

Apie 7 val. 03 min. Jonavos rajone, Jonalaukio kaime, Ruklos gatvėje (danga šlapia), nenustatytas automobilis partrenkė 41 metų pėsčiąjį, Turkijos pilietį. Pirminiais duomenimis, vyrui paskirtas ambulatorinis gydymas.

Apie 15 val. 05 min. Vilniuje, Taikos gatvėje, šaligatviu ėjusią 37 metų moterį kliudė elektriniu paspirtuku važiavęs 18 metų vaikinas. Per įvykį nukentėjusi moteris kreipėsi į ligoninę.

Apie 20 val. Kauno rajone, Virbališkių kaime, ties Šakių plento ir Nemuno gatvės sankryža, automobilis „Opel Zafira“, vairuojamas 45-erių vyro, partrenkė ir sužeidė 61 metų pėsčiąjį.

Apie 9 val. 17 min. Vilniuje, P. Lukšio gatvėje, maršrutiniam autobusui „Volvo“, kurį vairavo 47 metų moteris, sukant į kairę autobusų žiede, nugriuvo ir nukentėjo 74 metų keleivė.

Apie 13 val. 50 min. Kaune, Žemaičių plente, iš stotelės išvažiavęs miesto maršrutinis autobusas MAN važiavo antrąja eismo juosta, tuo metu iš trečiosios juostos į antrąją rikiavosi automobilis „Volkswagen Jetta“ (sukti į dešinėje esantį įvažiavimą), vairuojamas 38 metų moters. Autobuso 59 metų vairuotojas, vengdamas susidūrimo, staigiai stabdė ir salone pargriuvo 62 metų keleivė.

Apie 17 val. 48 min. Vilniuje, Tuskulėnų gatvėje, 53 metų vyro vairuojamas automobilis „Škoda Octavia Combi“ nepraleido dviračių taku dviračiu važiavusio 14 metų berniuko ir jį kliudė. Nukentėjęs nepilnametis pristatytas į ligoninę.

Apie 23 val. 56 min. Vilniuje, Vilniaus ir Žygimantų gatvių sankryžoje (apšviesta), į priekyje važiavusį 21 metų merginos vairuojamą automobilį „Peugeot“ atsitrenkė dviratis. Jį vairavo ir nukentėjo neblaivus 23 metų vyras (0,97 promilės neblaivumas), jis nuvežtas į ligoninę.

Apie 20 val. 45 min. Šiauliuose, Tilžės gatvėje, tiesiame ruože į saugumo salelę įvažiavęs automobilis „Opel Vectra Station Wagon“ kliudė kelio ženklą ir šviesoforą. Automobilį vairavo ir nukentėjo neblaivus 60 metų vyras (vidutinis neblaivumo laipsnis).

Pirminiais duomenimis, per parą – 44 eismo įvykiai. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 2 (Šiauliuose, Tilžės g., ir Vilniuje, Šeškinės g.).

Transporto priemonių susidūrimų su gyvūnais (stirnomis) atvejų – 8. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.