BBC svarsto galimybę perkelti Rusų redakciją iš Rusijos į Latviją

Britų transliuotojas BBC kreipėsi į Latviją dėl galimo savo regioninės redakcijos perkėlimo iš Rusijos į šią Baltijos šalį. Tai trečiadienį pranešė Latvijos užsienio reikalų ministerijos atstovas spaudai Gintas Jegermanis.

Britų transliuotojas BBC kreipėsi į Latviją dėl galimo savo regioninės redakcijos perkėlimo iš Rusijos į šią Baltijos šalį.<br>AP nuotr.
Britų transliuotojas BBC kreipėsi į Latviją dėl galimo savo regioninės redakcijos perkėlimo iš Rusijos į šią Baltijos šalį.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

TASS, ELTA ir lrytas.lt inf.

Apr 25, 2018, 4:16 PM, atnaujinta Apr 25, 2018, 4:19 PM

„Į mus kreipėsi BBC biuras Latvijoje. Atsižvelgdami į tai, kad Rusijoje žurnalistams jau seniai susiklostė sunki situacija, britai pradėjo svarstyti galimybę evakuotis iš Maskvos ar iš Rusijos apskritai“, – sakė jis interviu televizijos kanalui LNT.

Anot atstovo spaudai, Latvija pasirengusi priimti BBC Rusų redakciją. „Į mus kreipėsi, prašydami paremti, jeigu iškils tokia būtinybė. Mes aptarėme šį klausimą, ir Nacionalinio saugumo taryboje buvo priimtas sprendimas, jog jei Didžioji Britanija paprašys tokios pagalbos, Latvija bus pasirengusi ją suteikti“, – pažymėjo G. Jegermanis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.