Šaltinis: palestiniečių prezidentas – vėl ligoninėje

Palestiniečių prezidentas Mahmoudas Abbasas sekmadienį sugrįžo į ligoninę su aukšta temperatūra po to, kai praėjusią savaitę jam buvo atlikta ausies operacija, skelbia gerai informuotas šaltinis, nepanoręs atskleisti savo tapatybės.

Palestiniečių prezidentas Mahmoudas Abbasas sekmadienį sugrįžo į ligoninę su aukšta temperatūra po to, kai praėjusią savaitę jam buvo atlikta ausies operacija.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Palestiniečių prezidentas Mahmoudas Abbasas sekmadienį sugrįžo į ligoninę su aukšta temperatūra po to, kai praėjusią savaitę jam buvo atlikta ausies operacija.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 20, 2018, 6:11 PM, atnaujinta May 20, 2018, 6:12 PM

Šaltinio teigimu, 83 metų politikas gydomas Ramalos Istishari ligoninėje. Tai jau trečias kartas per savaitę, kai jis atsiduria ligoninėje: antradienį jam, kaip skelbta, buvo atlikta nedidelė ausies operacija, o šeštadienį jis buvo atvykęs apžiūrai ir išvyko po maždaug pusvalandžio.

Oficiali naujienų agentūra WAFA skelbė, kad M. Abbaso tyrimų rezultatai buvo „puikūs“. Tačiau sekmadienio rytą politikas grįžo į ligoninę ir popiet dar ten buvo, sakė šaltinis.

M. Abbaso sveikatos būklė yra nuolatinių kalbų objektas, nes vis dar neaiškus yra jo įpėdinis.

Vasarį M. Abbasas Jungtinėse Valstijos atliko, kaip teigta, įprastą sveikatos patikrą.

A. Abbasas 2005 metais buvo išrinktas palestiniečių prezidentu ketverių metų kadencijai, tačiau eina šias pareigas iki šiol, nes nebuvo surengti nauji rinkimai.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.