Šiaurės Karolinoje vyras nukreipė automobilį į restoraną, žuvo du žmonės

JAV Šiaurės Karolinos valstijoje sekmadienį vyras tyčia nukreipė savo automobilį į restoraną, kur tuo metu buvo daug pietautojų, taip nužudydamas savo dukrą, dar vieną žmogų ir sužeisdamas kelis kitus, pranešė pareigūnai.

M.Patašiaus nuotr.
M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2018, 7:45 AM

Kaip sakoma Besemer Sičio policijos pareiškime, preliminarus tyrimas rodo, kad 62 metų Rogeris Selfas tyčia rėžėsi į restoraną „Surf and Turf Lodge“, kur tuo metu, vidurdienį, ramiai pietavo šeimos.

Žuvo vairuotojo 26 metų duktė Katelyn Tyler Self, Gastono apygardos šerifo pavaduotoja. Antro žuvusio asmens tapatybė kol kas neskelbiama.

R. Selfas buvo areštuotas. Jo automobilis per incidentą visiškai įvažiavo į didkepsnių ir jūros gėrybių restoraną Besemer Sityje, esančiame maždaug 50 km į vakarus nuo Šarlotės. Kalėjimo įrašai rodo, kad jam pateikti du kaltinimai 1-ojo laipsnio žmogžudyste.

Vietos laikraštis „The Gaston Gazette“ rašė, kad R. Selfas yra verslininkas iš Dalaso Šiaurės Karolinoje.

Šarlotės-Meklenbergo policijos atstovas Robas Tufano šią tyčinę avariją pavadino incidentu su „daugeliu aukų“. Pranešta, kad kai kurie nukentėjusieji buvo sraigtasparniu nuskraidinti į Karolinų medicinos centrą (CMC) Šarlotėje. Sužeistųjų skaičius ir sužeidimų sunkumas kol kas neaiškūs.

„Jis nukreipė savo automobilį į pastatą, nužudydamas žmones, štai kodėl jį iš karto sulaikėme“, – sakė Besemer Sičio policijos viršininkas Thomas Ellisas, kuris apie galimus incidento motyvus neužsiminė.

Įvykio vietoje darytose nuotraukose matyti išgriauta restorano siena.

K. Self ketverius metus dirbo Gastono apygardos šerifo įstaigoje, laikraščiui „The Charlotte Observer“ sakė šerifas Alanas Cloningeris. Pasak jo, K. Self tuo metu kai žuvo, buvo ne tarnyboje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.