Pedofilo policijos pareigūno aukomis tapo nepilnametės mergaitės

Pedofilas policijos pareigūnas buvo įkalintas už tai, kad užpuolė ir seksualiai išnaudojo nepilnametę, o tai darydamas fotografavo savo nusikaltimą.

 Pedofilo policijos pareigūno aukomis tapo nepilnametės mergaitės<br> lrytas.lt koliažas
 Pedofilo policijos pareigūno aukomis tapo nepilnametės mergaitės<br> lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2019, 8:48 AM

„Šis asmuo yra manipuliacijos meistras, kuris pasinaudojo mergaitės pasitikėjimu ir pažeidžiamumu“, – sakė bylos tyrėjas.

Policijos pareigūnas, kuris seksualiai išnaudopo nepilnametę, buvo nuteistas septyneriems metams kalėjimo.

Dominico Dunne telefone buvo rastos nuotraukos ir filmuota medžiaga, kuriose įamžintos 16-19 metų merginos. Dalis vaizdų buvo daryti tuo metu, kai vyras seksuliai išnaudojo mergaites.

Dalis įrašų buvo daryti be merginų sutikimo ar tuo metu, kai aukos negalėjo žinoti, kad jos fotografuojamos, rašo independent.co.uk.

Jungtinėje Karalystėje gyvenantis 26-erių vyras buvo pripažintas kaltu dėl seksualinės prievartos ir vojerizmo (t.y. lytinio nukrypimo, kurio metu asmuo seksualiai pasitenkina stebėdamas kitų lytinius organus arba sueitį).

Pedofilas buvo įtraukas į seksualinių nusikaltėlių registrą.

Pasak bylos tyrėjų, iškrypėlis niekada nerodė jokios atgailos dėl savo nusikaltimų: „Dunne niekada neprisiėmė atsakomybės už savo veiksmus, jis niekada nerodė nė lašelio atgailos. Jis piktnaudžiavo mergaičių pasitikėjimu dėl savo iškreipto pasitenkinimo, todėl turės daug laiko kalėjime pagalvoti apie skriaudą, kurią joms padarė“.

Verdiktą paskelbęs teisėjas Robertas Althamas sakė, kad policijos pareigūno nusikaltimai sužalojo aukas taip, kad jos „nebegali pasitikėti žmonėmis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.