J. Bidenas pristatė būsimą JAV nacionalinio saugumo komandą

Išrinktasis JAV prezidentas Joe Bidenas antradienį pristatė savo būsimąją nacionalinio saugumo komandą, suburtą iš patyrusių veikėjų, anot jo, pasiruošusių tęsti Amerikos lyderystę pasaulyje, kai baigsis prezidento Donaldo Trumpo kadencija.

Prezidentės susitikimas su JAV viceprezidentu Josephu Bidenu ir Latvijos Prezidentu Andriu Bėrziniu ; BIDEN; BIDENAS<br>M.Kulbio nuotr.
Prezidentės susitikimas su JAV viceprezidentu Josephu Bidenu ir Latvijos Prezidentu Andriu Bėrziniu ; BIDEN; BIDENAS<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-11-24 20:56

„Tai komanda, dėl kurios mūsų šalis ir mūsų žmonės išliks saugūs“, – pareiškė J. Bidenas, oficialiai paskelbęs, kas jo administracijoje užims valstybės sekretoriaus, nacionalinio saugumo patarėjo, žvalgybos vadovo ir kitus svarbius postus.

„Ši komanda atspindi faktą, kad Amerika sugrįžo. Pasiruošusi vesti pasaulį, o ne nuo jo trauktis“, – pridūrė išrinktasis prezidentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.