Jeigu dar nebandėte, išbandykite šašlykus, marinuotus obuolių sultyse. Jos puikiai atlieka savo darbą – šašlykai būna tiesiog tirpstantys burnoje.
Štai kaip aš tai darau.
Obuolių sultyse marinuoti šašlykai
Reikės:
- kiaulienos mentės;
- naminių obuolių sulčių;
- druskos;
- svogūnų;
- prieskonių mišinio (kalendros, raudonėlio, baziliko, pipirų, salierų).
Mėsą supjaustome, įtriname druska ir prieskoniais ir paliekame kelias valandas pastovėti.
Pastovėjusią mėsą užpilame obuolių sultimis ir paliekame per naktį.
Likus porai valandų iki kepimo sutarkuojame svogūnus ir išmaišome su mėsa.
Viskas. Kepkite ir skanaukite.
Šaltinis – „Skanu, gražu ir su meile... Rita“