„Žalgirio“ krepšininkai pergalę Čempionų lygos finale prognozuoja „Real“ klubui

Šeštadienio vakarą vyksiantis UEFA Čempionų lygos turnyro finalas tarp Madrido klubo „Real“ ir Anglijos „Liverpool“ komandos nepaliko abejingų ir Eurolygos trečiosios vietos laimėtojų Kauno „Žalgirio“ krepšininkų. Jie ant lapo surašė savo spėjimus, kaip baigsis lemiamas Senojo žemyno stipriausiųjų ekipų dvikova po 90 minučių žaidimo.

Kauno „Žalgirio“ kerpšininkai spėjo Čempionų lygos finalo rezultatą.<br>G.Šiupario nuotr.
Kauno „Žalgirio“ kerpšininkai spėjo Čempionų lygos finalo rezultatą.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-26 18:59, atnaujinta 2018-05-26 19:02

Dauguma žalgiriečių – net septyni – pergalę prognozuoja „Real“ klubui. Taip mano Paulius Jankūnas (3:2, jei jis pasirašė prie savo 13-ojo numerio), Edgaras Ulanovas (3:1), Antanas Kavaliauskas (3:1), Paulius Valinskas (3:2), slovėnas Beno Udrihas (3:1) ir vyriausiojo trenerio asistentas Darius Maskoliūnas (2:1).

Trys Kauno komandos atstovai svajoja apie „Liverpool“ pergalę. Šiose gretose yra kanadietis Kevinas Pangosas (2:1), serbas Vasilije Micičius (3:2) ir vyriausiasis strategas Šarūnas Jasikevičius (3:2). Jei P.Jankūnas savo tikrąjį spėjimą užšifravo inicialais P.J., tai, jo nuomone, pergalę švęs taip pat „Liverpool“ (3:1). 

Trys ekipos krepšininkai norėtų pratęsimo ar net 11 metrų baudinių. Tai – Artūras Milaknis (2:2), amerikietis Brandonas Davisas (0:0) ir Gytis Masiulis (1:1).

Vienas įrašas su neaiškiais inicialais (atrodo, kad M.K. ar M.S., gal Martynas Sajus?) yra už madridiečių triumfą (2:1), o Aaronas White'as, panašu, jog spėlionėje iš viso nedalyvavo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.