LFF taurės turnyre – „Stumbro“, „Atlanto“ ir „Žalgirio“ įtikinamos pergalės

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyre šeštadienį tęsėsi 1/16 finalo etapo kovos. Į varžybas įsijungė ir trys šalies elito – A lygos – komandos. Antrąją vietą A lygos pirmenybėse užimantis Vilniaus „Žalgiris“ svečiuose susitiko su Kretingos ekipa ir įveikė aikštės šeimininkus rezultatu 3:0 (3:0).

 LFF taurė.<br> LFF nuotr.
 LFF taurė.<br> LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2018, 8:03 PM, atnaujinta May 29, 2018, 7:42 AM

Žalgiriečiai visus įvarčius pelnė pirmajame kėlinyje (7-ąją, 11-ąją ir 40-ąją minutėmis). Iš pradžių pasižymėjo Louisas Ogana, o po kelių minučių po jo perdavimo įmušė Tomašas Malecas. Kėlinį tiksliu smūgiu baigė Karolis Uzėla.

Kauno „Stumbras“ išvykoje egzaminavo Kėdainių futbolininkus ir sutriuškino varžovus 6:0 (4:0). Įvarčiai į kėdainiečių vartus krito 11-ąją, 21-ąją, 39-ąją, 45-ąją, 69-ąją ir 86-ąją minutėmis. Du įvarčius pelnė Levanis Macharašvilis, po kartą pasižymėjo Kgaogelo Mapemba Sekgota, Alseny Bah, Jardelis Nazare'as ir Marcosas Junioras.

Klaipėdos „Atlantas“ varžovų aikštėje priėmė Vilniaus „Vyčio“ iššūkį. Rimtos kovos nebuvo, nes klaipėdiečiai lengvai laimėjo prieš sostinės atstovus 7:1 (2:0). Nugalėtojai įvarčius mušė 18-ąją, 34-ąją, 53-iąją, 66-ąją, 69-ąją, 75-ąją ir 81-ąją minutėmis, o „Vytis“ santykį „sušlapino“ 89-ąją minutę. 

„Atlanto“ įvarčių autoriai: Rokas Filipavičius, Donatas Kazlauskas, Edvinas Baniulis, Gerardas Žukauskas (su gynėjo Aido Korsako pagalba), Skirmantas Rakauskas, Andrius Bartkus ir Deividas Lukošius.

Rezultatą paskutinę rungtynių minutę sušvelnino sostinės ekipoje rungtyniaujantis brazilas Patrikas Oiaranas Dos Santosas Sousa.

Pergales šeštadienį taip pat iškovojo ir į kitą LFF taurės varžybų etapą pateko Kėdainių „Nevėžis“, Vilniaus „Viltis“ ir Plungės „Babrungas“.

Rezultatai:

Kretingos „Minija“ 0 – 3 Vilniaus „Žalgiris“***

Kėdainiai 0 – 6 Kauno „Stumbras“***

Vilniaus „Vytis“ 1 – 7 Klaipėdos „Atlantas“***

Plikių „Sakuona“ 1 – 5 Kėdainių „Nevėžis“***

Vilniaus „Viltis“*** 1 – 0 Utenos „Utenis“

Plungės „Babrungas“*** 5 – 3 Kybartų „Sveikata“

*** – pateko į 1/8 finalo

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.