Kroatas nutarė nesikeisti aikštėje marškinėliais su L. Messi dėl prasto argentiniečių žaidimo

Kroatijos futbolo rinktinės puolėjas Ante Rebičius prieš pasaulio čempionato rungtynes tarp jo gimtosios šalies nacionalinės komandos ir Argentinos ketino po susitikimo prašyti varžovų žvaigždės Lionelio Messi pasikeisti marškinėliais. Po dvikovos, kurią kroatai įtikininamai laimėjo 3:0, o A.Rebičius pelnė pirmąjį įvartį, jis persigalvojo.

 Ante Rebičius ir Lionelis Messi.<br> AFP/Reuters/Scanpix nuotr.
 Ante Rebičius ir Lionelis Messi.<br> AFP/Reuters/Scanpix nuotr.
 Ante Rebičius ir Lionelis Messi.<br> AFP/Reuters/Scanpix nuotr.
 Ante Rebičius ir Lionelis Messi.<br> AFP/Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 23, 2018, 9:08 PM, atnaujinta Jun 24, 2018, 8:46 AM

„Tiesą pasakius, norėjau prašyti L.Messi marškinėlių. Tai būtų buvusi dovana mano draugui, kuris yra Leo aistruolis. Tačiau argentiniečiai man paliko blogą įspūdį ir aš persigalvojau dėl marškinėlių.

Žinote, iš Argentinos tikėjausi daug daugiau. Maniau, kad gerai žais bent jau tie, kurie rungtyniauja Anglijos „Premier“ lygoje. Jie juk pripratę prie aukšto žaidimo ritmo ir nuolatinių dvikovų aikštelėje. Mes matėme Nicolasą Otamendį – jau 4-ąją min. Mario Mandžukičius jį lengvai suklaidino, o tas pradėjo voliotis ant žolės. Esu labai nusivylęs Argentinos futbolininkų elgesiu, jie nesilaikė garbingo žaidimo principų. Nekalbu jau apie tai, kad argentiniečiai mus nuolat provokavo“, – pareiškė A.Rebičius.

Po pergalių prieš Nigeriją (2:0) ir Argentiną (3:0) kroatai su 6 taškais jau pateko į varžybų aštuntfinalį. Jų ar laukia mačas su islandais. Argentina po lygiųjų su Islandija (1:1) ir pralaimėjimo Kroatijai yra sunkioje padėtyje. Trečia argentiniečių varžovė bus Nigerija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.