Salės futbolo meistras Ricardinho: „Vytis“ vertas vietos Elitiniame Čempionų lygos etape“

Jau šiandien Alytuje UEFA Futsalo (salės futbolo) Čempionų lygos Elitinio etapo A grupės paskutinėse rungtynėse Lietuvos čempionas Kauno „Vytis“ susitiks su pastarųjų dviejų metų šio turnyro nugalėtoja, stipriausia planetos komanda tituluojama Ispanijos „Inter Movistar“. 

 Geriausias pasaulyje salės futbolo žaidėjas Ricardinho.<br> E.Šemioto nuotr.
 Geriausias pasaulyje salės futbolo žaidėjas Ricardinho.<br> E.Šemioto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2018, 10:59 AM, atnaujinta Nov 17, 2018, 11:00 AM

Kauno „Vytis“ šiemet tapo pirmuoju salės futbolo klubu Lietuvos istorijoje prasibrovusiu į UEFA Futsalo Čempionų lygos Elitinį etapą, kuriame varžosi tik 16 stipriausių Europos klubų. Jau šį vakarą 20 val. įvyks didelį ažiotažą keliantis susitikimas su Ispanijos „Inter Movistar“ žvaigždynu.

Šios komandos gretose rungtyniauja ne tik penkis kartus geriausiu planetos žaidėju išrinkta portugalų superžvaigždė Ricardinho, bet ir Ispanijos bei Brazilijos rinktinių lyderiai. 

Prieš rungtynes garsusis Ricardinho sutiko pasidalinti savo mintimis apie šio vakaro rungtynes su Kauno „Vyčiu“. 

„Sveikinu Kauno „Vytį“, nes jie atliko puikų darbą ankstesniuose etapuose ir yra verti vietos Elitiniame Čempionų lygos etape. Man labai apmaudu, kad dėl raudonos kortelės negalėsiu žaisti šį vakarą. Jūsų šalyje lankausi pirmą kartą ir man tai būtų buvusi puiki patirtis, taip pat ir žiūrovai neabejotinai norėjo išvysti mane žaidžiantį, tačiau tikiuosi, kad galėsite mane pamatyti rungtyniaujantį FIFA Futsalo pasaulio čempionate 2020 m.“, - kalbėjo „El Mago“.

Nepaisant to, kad ant parketo šiandien žengti negalės, Ricardinho atskleidė, kad tikrai apsilankys rungtynėse ir mielai susitiks su savo gerbėjais.

 „Žiūrovai tikrai gali tikėtis susitikimo su manimi Alytaus arenoje. Šiandien iš Lietuvos žmonių sulaukiau daugiau nei šimto žinučių su tokiu klausimu. Būsiu arenoje ir rungtynes stebėsiu su šypsena veide. Turnyro organizacija yra aukšto lygio ir esu viskuo patenkintas. Arena puiki, danga nuostabi, visos sąlygos išties geros. Dar nežinau, kur treneris man lieps sėdėti rungtynių metu, bet manau, kad turėsiu galimybę pabendrauti su gerbėjais ir įsiamžinti bendrose nuotraukose“, - tęsė puikiai nusiteikęs kamuolio burtininkas iš Portugalijos.

Tuo tarpu Kauno „Vyčio“ vyriausiasis treneris Luciano Mistura kvietė visus šį vakarą atvykti į Alytaus areną ir pasimėgauti fantastišku reginiu.

„Šį vakarą mes žaisime su stipriausia planetos komanda, kurios gretose – daugybė superžvaigždžių. „Inter“ laimėjo UEFA Futsalo Čempionų lyga du kartus iš eilės ir šiemet vėl yra vieni pagrindinių favoritų. Tai nuostabi komanda, tačiau mes padarysime viską, kad pradžiugintume žiūrovus. Mes labai džiaugiamės, kad publika Lietuvoje turi galimybę mėgautis aukščiausio lygio salės futbolu. Mano auklėtiniams tai bus ypatingas mačas“, - kalbėjo kauniečių treneris.

Šį vakarą „Vyčiui“ dėl traumos negalės padėti Ericsonas, o dėl surinktų kortelių – Isaacas. Nepaisant to, ekipos kapitonas Justinas Zagurskas į viską žvelgia pozityviai.

„Prieš keletą metų nebūčiau patikėjęs, kad turėsiu galimybę su Lietuvos komanda žaisti oficialias rungtynes prieš tokį varžovą. Tai geriausias klubas pasaulyje. Kiekvieno sportininko noras ir svajonė yra žaisti prieš geriausius. Kviečiu visus į Alytaus areną, nes laukia neeilinis reginys. Pažadu, kad aikštelėje atiduosime viską ir dar daugiau“, - kalbėjo J. Zagurskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.