Pirmieji pasikeitimai „Trakų“ klube: atsisakyta dviejų žaidėjų

 Ketvirtus metus iš eilės tarp Lietuvos futbolo A lygos prizininkų patekęs „Trakų“ klubas pradėjo naujojo sezono pasiruošimo darbus. Jau aišku, kad kitąmet Trakų komandai nebeatstovaus Etienne'as Mukanya ir Vadimas Manzonas. Klubas futbolininkams padėkojo už darbą bei palinkėjo sėkmės ateityje.

Jau aišku, kad kitąmet Trakų komandai nebeatstovaus Etienne'as Mukanya ir Vadimas Manzonas<br> fkt.lt
Jau aišku, kad kitąmet Trakų komandai nebeatstovaus Etienne'as Mukanya ir Vadimas Manzonas<br> fkt.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 20, 2018, 7:29 PM

„Jų abiejų istorijos „Trakuose“ labai panašios – puikus startas ir po to greitas sėdimas bei prarastos pozicijos aikštėje. Jei atvirai, iš abiejų futbolininkų tikėjomės daugiau. Jie abu turi įspūdingus duomenis, tačiau dėl vienų ar kitų priežasčių „Trakuose“ nesugebėjo jų pademonstruoti.

Žiūrint iš perspektyvos pusės, tai nei klubui reikalingi legionieriai sėdintys ant suolo, nei patiems žaidėjams smagu būti kažkur toli ir negauti žaidybinio laiko. Taip kad priimtas sprendimas nebuvo sudėtingas. Nuoširdžiai noriu abiem padėkoti už pastangas ir palinkėti sėkmės ateityje“, – sakė klubo direktorius Virmantas Lemežis, pažadėjęs artimiausiu metu pateikti daugiau detalių apie būsimą sezoną.

E. Mukanya per 2018 metus spėjo pelnyti penkis įvarčius, tapti simbolinės balandžio mėnesio A lygos rinktinės nariu, tačiau nuo vasaros jis beveik nebežaidė. Antroje sezono pusėje prie komandos prisijungęs V. Manzonas iš viso įmušė tris įvarčius, iš kurių du „Atlantui“ – debiutinėse ir finalinėse savo rungtynėse.

Be šio dueto kitame sezone „Trakams“ nebeatstovaus ir karjerą baigęs Deividas Česnauskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.