Prieš mįslingą pradingimą ore – nerimąstinga futbolininko žinia: „Darosi baisu“

Į Kardifą skridęs legvasis lėktuvas „Piper Malibu“ dingo iš radarų ekranų būdamas maždaug už 20 km į šiaurę nuo Gernsio salos. Tai buvo apie 19 val. 20 min. vietos laiku.

 E.Sala dingo skrisdamas lėktuvu virš Lamanšo sąsiaurio.<br> Lrytas.lt montažas
 E.Sala dingo skrisdamas lėktuvu virš Lamanšo sąsiaurio.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2019, 6:28 PM, atnaujinta Jan 23, 2019, 7:07 PM

Į Kardifą skridęs legvasis lėktuvas „Piper Malibu“ dingo iš radarų ekranų būdamas maždaug už 20 km į šiaurę nuo Gernsio salos. Tai buvo apie 19 val. 20 min. vietos laiku.

Į lėktuvo paieškas iš karto buvo mestos didelės pajėgos.

Dar daugiau siaubo įvarė ir mažai vilčių, kad lėktuvu skridę asmenys dar gyvi paliko Argentinos žiniasklaida, kuri publikavo garso įrašą iš lėktuvo.

Skelbiama, kad futbolininkas savo artimiausiems draugams per telefoninę programėlę „WhatsApp“ skrydžio metu siuntė panikos persmelktą garso žinutę.

„Aš čia, lėktuve, kuris, panašu, jog skyla pusiau. Esu pakeliui į Kardifą, beprotiška, kad jau rytoj popiet būsiu treniruotėje. Bičiuliai, aš –  naujoje komandoje“, – sakė E.Sala.

Vėliau argentinietis siuntė dar vieną žinutę kurioje sakė: „Jeigu negausite jokių žinių per valandą su puse, atsiųskite ko nors manęs ieškoti. Man darosi baisu“.

Apie tai, kad žinutėse tikrai buvo girdimas 28-erių futbolininkas patvirtino jo tėvas 

E.Sala, ketverius metus atstovavęs Prancūzijos klubui „Nantes“,  buvo perpirktas Anglijos aukščiausioje lygoje žaidžiančios „Cardiff City“ komandos ir džiaugėsi tokiu pasiekimu, tačiau staigi kelionė jam šiek tiek nepatiko, jis skirsdamas taip pat skundėsi, kad girdi keistus garsus.

Straigtasparniai ir laivai po lėktuvo dingimo iki šiol intesyviai jo ieško, bet jau dabar gelbėtojai skleidžia liūdnas žinias, esą tikėtis, kad įvykus katastrofai kas nors galėjo likti gyvas yra beveik neįmanoma.

„Kol kas neradome jokių ženklų apie asmenis skridusius lėktuvu. Bet jeigu jie leidosi ant vandenio, šansai išgyventi šiuo atveju labai minimalūs“, – teigė vienas iš gelbėjimo misijos vadovų. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.