„Panevėžys“ ir „Atlantas“ A lygos pirmenybėse pasidalino po tašką

„Panevėžio“ futbolininkai (31 taškas) šeštadienį Lietuvos futbolo A lygos 27-ojo turo rungtynėse namuose priėmė Klaipėdos „Atlantą“ (26 tšk.). Susitikimas baigėsi kovingomis lygiosiomis 1:1 (1:1).

Panevėžio ir Klaipėdos futbolininkų rungtynės visada vyksta atkakliai.<br> fk-panevezys.lt nuotr.
Panevėžio ir Klaipėdos futbolininkų rungtynės visada vyksta atkakliai.<br> fk-panevezys.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2019, 6:57 PM, atnaujinta Oct 20, 2019, 12:35 PM

Abu įvarčius pelnė komandų legionieriai. Svečiai iš uostamiesčio 30-ąją min. pirmavo po Bonfilscalebo Bimenyimanos smūgio, bet 36-ąją min. Patrikas Bordonas rezultatą išlygino.

Praėjusiame ture „Panevėžys“ svečiuose 1:3 nusileido Marijampolės „Sūduvai“, o „Atlantas namuose 2:1 įveikė Vilniaus „Riterius“.

Šeštadienio susitikimas tarp „Atlanto“ ir „Panevėžio“ buvo ketvirtoji komandų akistata šių metų Lietuvos A lygos čempionate.

Pirmojo rato rungtynes, vykusias Klaipėdoje, „Atlantas“ laimėjo rezultatu 2:1, o po to du kartus triumfavo panevėžiečiai.

Savo aikštėje „Panevėžys“ įveikė „Atlantą“ rezultatu 4:1, o svečiuose – 2:0.

Rezultatas:

„Panevėžys“ – „Atlantas“ 1:1. Patrik Bordon (36)/Bonfilscaleb Bimenyimana (30).

Jau pačios pirmosios atakos metu svečiai iš Klaipėdos galėjo džiaugtis įvarčiu. Tiesa, po B.Bimenyimanos perdavimo Darvydas Šernas smūgiavo nesėkmingai ir kamuolys skriejo greta virpsto.

Dar porą sykių savo komandą gelbėjo Rafaelis Broetto, tačiau vėliau šeimininkai kiek atkuto ie ne vieną kartą Lukas Paukštė atremdavo oponentų smūgius.

Vis dėlto 30-ąją minutę panevėžiečiams teko kapituliuoti.

Vytas Gašpuitis nesėkmingai sužaidė savo aikštės pusėje, o tuo pasinaudojęs D.Šernas perėmė kamuolį ir perdavė jį B.Bimenyimanai, kuris puikiai smūgiavo į tolimąjį vartų kampą.

Gana aštriai kėlinio viduryje žaidę panevėžiečiai netruko išlyginti rezultatą.

36-ąją minutę Aleksandro Jerkino efektingai muštas kamuolys atsimušė į virpstą ir atšoko tiesiai P.Bordonui, kuris nukreipė jį į vartus.

Antrajame kėlinyje aikštėje vyko atviras futbolas, tačiau nė viena komanda įvarčio nepelnė.

Paulius Janušauskas galingu smūgiu sukirto kamuolį į skersinį, netrukus tą padarė po keitimo aikštėje pasirodęs Tadas Labukas, o vienos iš paskutinių atakų metu savo šansu apmaudžiai nepasinaudojo pirmajame tarpusavio mače Panevėžyje žibėjęs Rafaelis Ledesma.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.