UEFA Čempionų lygos aštuntfinalis: „Bayern“ su kaupu grąžino skolą „Chelsea“ ir jau beveik ketvirtinalyje

[[ge:lrytas:lrytas:13784664]]

Miuncheno „Bayern“ ekipa<br>Imago Sport/Scanpix nuotr.
Miuncheno „Bayern“ ekipa<br>Imago Sport/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 25, 2020, 9:45 PM, atnaujinta Feb 26, 2020, 12:32 AM

UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje antradienį ietis laužė dvi poros komandų, sugebėjusių prasibrauti į svarbiausias turnyro kovas: anglų Londono „Chelsea“ ir vokiečių Miuncheno „Bayern“ bei italų „Napoli“ ir katalonų „Barcelona“.

Londono „Stamford Bridge“ stadione revanšą už paskutinę tarpusavio akistatą 2012 metų Čempionų lygos finale pasiekė šiemet galingai atrodantis Miuncheno „Bayern“ klubas. Vokiečiai nepaliko jokių šansų anglų ekipai ir po pertraukos ją sudaužė 3:0 (0:0).

Pirmame kėlinyje Londono ekipa dar laikėsi ir net turėjo kelias galimybes pasižymėti, tačiau antrame viskas priklausė svečiams.

51-ąją ir 54-ąją minutėmis puikiais įvarčiais pasižymėjo Serge'as Gnabry, o 76-ąją minutę po gražaus prasiveržimo ir skersavimo kamuolį „uždarė“ vartininko aikštėje buvęs Robertas Lewandowskis.

Jis, beja, dukart ir prisidėjo prie pirmųjų įvarčių, tad pirmauja Čempionų lygoje pagal įvarčio ir rezultatyvaus perdavimo statistiką – iš viso jis įmušė 11 įvarčių ir atliko 2 perdavimus.

„Clelsea“ pirmą kartą istorijoje patyrė tokią nesėkmę namie.

Galima sakyti, kad intriga šioje poroje baigta, nes po poros savaičių Londono klubas privalo pelnyti net 3 įvarčius, nors mažai kas tiek yra įmušęs Miuncheno ekipai šį sezoną.

Rungtynių pabaigoje Franko Lampardo auklėtiniai dar ir liko mažumoje. Teisėjas už smūgį R.Lewandowskiui į veidą iš pradžių parodė geltoną kortelę Marcosui Alonso, tačiau peržiūrėjęs situaciją VAR pagalba išvarė gynėją iš aikštės.

Vokietijos komandos vairą gruodžio pabaigoje perėmus treneriui Hansui-Dieterui Flickui, pralaimėta vos dukart, o pergalė švęsta net 14 kartų.

Be to, „Bayern“ šį sezoną vieną išvyką Londone užbaigė galingai rezultatu 7:2 prieš „Tottenham Hotspur“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.